Aanbieding!

For Motion City Cruiser Goedkoopste 4-wiel scootmobiel

 2.199,95

Top kenmerken
✅25km / 32 km per uur
✅4 wielen – Extra stabiel
✅Veilig remsysteem + draaigas
️✅2de accu mogelijk
✅Accu uitneembaar

City Cruiser goedkope scootmobiel met 4 wielen

De For Motion City Cruiser staat niet alleen bekend als de goedkoopste 4 wiel scootmobiel van de Nederlandse en Belgische markt, maar is tevens een krachtig symbool van vrijheid, innovatie en zelfstandigheid. Rekening houdend met de wensen en behoeften van de hedendaagse consument, biedt deze goedkope scootmobiel met vier wielen een voortreffelijke balans tussen prestaties, comfort en elegantie. Het compacte design, gecombineerd met een robuuste motor, maakt de City Cruiser tot de ideale metgezel voor al uw dagelijkse avonturen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Gratis proefrit aan huis aanvragen

Laat uw gegevens achter For-Motion belt u vaak binnen 2 werkdagen op om een afspraak te maken voor de gratis proefrit
Naam(Required)
Welke stad wilt u een proefrit?(Required)

De Voortreffelijke Innovaties van For Motion

For Motion is niet zomaar een naam in de wereld van scootmobielen. Het merk staat symbool voor voortdurende innovatie en stelt alles in het werk om mobiliteitsoplossingen te bieden die niet alleen functioneel en betrouwbaar zijn, maar tevens het rijden tot een waar genot maken. Dankzij deze toewijding aan innovatie en verbetering is de City Cruiser tot stand gekomen, rijkelijk voorzien van geavanceerde functies en ontwerpelementen die elk ritje tot een ware belevenis maken.

Waarom kiezen voor de For Motion City Cruiser?

De For Motion City Cruiser is niet enkel een uitblinker in het segment van de goedkoopste vierwiel scootmobielen, maar het is veel meer dan dat. Het vertegenwoordigt een bewuste levensstijlkeuze die synoniem staat voor onafhankelijkheid, vrijheid en het vermogen om het leven te leiden zoals u dat wenst. Of het nu gaat om het doen van uw dagelijkse boodschappen, het spontaan bezoeken van vrienden, of simpelweg genieten van een verfrissende rit in de frisse buitenlucht, de goedkope scootmobiel met 4 wielen, oftewel de City Cruiser, maakt het allemaal haalbaar en plezierig.

In de opvolgende secties nemen we u gedetailleerd mee door de technische ins en outs, de onderscheidende eigenschappen, cruciale veiligheidsoverwegingen, en de optionele toevoegingen die de For Motion City Cruiser tot zo’n bijzonder product maken. Bovendien zullen we u uitgebreid informeren over de flexibele aankoop- en lease-mogelijkheden, en de interessante betaaloptie via IN3, waardoor de aanschaf nog toegankelijker wordt.

Kenmerken van de For Motion City Cruiser

Afmetingen en Gewicht: Een Compacte Krachtpatser voor de Bewuste Rijder

De For Motion City Cruiser, vaak geprezen als de goedkoopste 4-wiel scootmobiel, is met precisie en zorgvuldigheid ontworpen om compactheid en kracht te combineren. Met zijn strategische afmetingen van 160x71x108CM en een wielbasis van 106CM, garandeert deze goedkope scootmobiel met 4 wielen een ideale mix van grootte en rijprestaties die ongeëvenaard is in zijn klasse. Wat nog indrukwekkender is, ondanks zijn bescheiden afmetingen, weegt de City Cruiser een solide 115KG (of 135KG met de bijgevoegde 60V20AH lithium accu). Dit gewicht wijst op de robuuste bouwkwaliteit en de duurzame materialen waarmee deze scootmobiel is vervaardigd.

Motor en Batterij:  Betrouwbaarheid en Uithoudingsvermogen

Voor degenen die op zoek zijn naar vermogen zonder in te boeten aan betrouwbaarheid, heeft de City Cruiser een antwoord. Met zijn krachtige 1000W motor staat hij garant voor ritten die zowel soepel als reactief zijn. De kern van deze prestatie is de CHIWEE lithiumbatterij, een merk dat een sterke reputatie heeft opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid en levensduur. En met een indrukwekkend snelle oplaadtijd van slechts 6-8 uur, is het een geruststellende gedachte dat uw City Cruiser steeds opgeladen en klaarstaat voor waar uw avonturen u ook naartoe brengen.

Snelheid en Bereik: Wendbaarheid en Duurzaamheid

Bij het zoeken naar een betrouwbare scootmobiel zijn snelheid en bereik vaak essentiële criteria. De City Cruiser overtreft de verwachtingen met een maximale snelheid van 25KM/H, die voor de snelheidsliefhebbers nog opgevoerd kan worden tot een wervelende 32KM/H tegen een bescheiden meerprijs. Daarbij komt een indrukwekkend rijbereik van 40-50KM, waardoor het zowel geschikt is voor die korte ritjes naar de winkel als voor langere tochten door de stad of het platteland. Deze combinatie zorgt ervoor dat u niet alleen snel, maar ook ver kunt gaan, en dat alles met het vertrouwen dat de City Cruiser u niet zal teleurstellen.

Onderscheidende Eigenschappen van de For Motion City Cruiser

Bij het ontwerpen van de For Motion City Cruiser lag de nadruk niet alleen op pure prestaties, maar ook op een elegant en onderscheidend uiterlijk. Deze scootmobiel is verkrijgbaar in het oogstrelende blauw, wat een vleugje flair toevoegt aan uw dagelijkse ritten. Het ontwerp van de City Cruiser is zowel eigentijds als tijdloos, en zorgt ervoor dat u niet alleen in stijl rijdt, maar dat u ook geniet van het comfort en de gebruiksvriendelijkheid die het te bieden heeft. Elk aspect is zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de behoeften en wensen van de moderne gebruiker.

USB-aansluiting: Moderne Connectiviteit Voor Uw Comfort

In een tijdperk waarin digitalisering de boventoon voert, erkent de City Cruiser het belang van constante connectiviteit. Daarom is deze scootmobiel voorzien van een geïntegreerde USB-aansluiting, die niet alleen functioneel maar ook essentieel is voor de moderne rijder. Of u nu uw smartphone aan het opladen bent tijdens een lange rit, realtime navigatie-instructies volgt of simpelweg geniet van uw favoriete afspeellijsten, deze handige USB-poort zorgt ervoor dat uw apparaten altijd opgeladen en gebruiksklaar zijn. Het is een subtiele herinnering aan het doordachte ontwerp en de aandacht voor de behoeften van de hedendaagse gebruiker.

Betrouwbare en Onderhoudsvrije Motor: Een Belofte van Duurzaamheid en Zorgeloosheid

De City Cruiser schittert niet alleen in design, maar ook in technische excellentie. De kern van deze prestatie is de borstelloze motor van 1000 watt, bekend om zijn robuustheid en efficiëntie. Wat dit type motor zo speciaal maakt, is zijn vermogen om langdurige en betrouwbare prestaties te leveren zonder de extra zorg van routinematig onderhoud. Dit houdt in dat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van uw vrijheid op de weg. U kunt met een gerust hart kilometers maken, wetende dat uw City Cruiser is gebouwd om de uitdagingen van het dagelijkse gebruik moeiteloos aan te gaan.

Hellingshoek en Grote Luchtbanden: Uitstekende Veiligheid en Stabiliteit op Alle Ondergronden

Als het gaat om veiligheid en comfort, maakt de For Motion City Cruiser geen compromissen. Dankzij een maximale hellingshoek van 15% en zijn robuuste grote luchtbanden, biedt deze scootmobiel een ongeëvenaarde stabiliteit en tractie, zelfs op de meest uitdagende ondergronden. Dit geavanceerde ontwerp stelt gebruikers in staat met vertrouwen steile hellingen op te gaan en moeilijk begaanbare paden te navigeren. Bovendien absorberen de luchtbanden schokken en bieden ze extra grip, wat bijdraagt aan een soepelere, veiligere rijervaring. Dus, of u nu door de stad rijdt, landelijke wegen verkent, of simpelweg geniet van een ritje in uw buurt, de City Cruiser is altijd klaar voor de uitdaging.

Remsysteem: Hoogwaardige Remtechnologie voor Uw Veiligheid

Veiligheid in de verkeerswereld gaat hand in hand met de kwaliteit van het remsysteem. Daarom is de City Cruiser uitgerust met een ultramodern remsysteem dat doet denken aan de technologie gebruikt in scooters en hoogwaardige fietsen. Dankzij de trommelremmen aan zowel de voor- als achterzijde, profiteren bestuurders van een snelle, responsieve remactie, wat cruciaal is voor plotselinge stops of in situaties met druk verkeer. Het maakt niet uit hoe snel u gaat, de geavanceerde remtechnologie garandeert dat u altijd volledige controle heeft over uw scootmobiel, zodat u met een gerust hart kunt genieten van elke rit.

Gratis Opties en Accessoires van de For Motion City Cruiser

Standaard Alarm: Een Schil van Beveiliging rond Uw Waardevolle Scootmobiel

Het beschermen van uw investering is essentieel, vooral wanneer het gaat om zoiets waardevols als uw scootmobiel. De For Motion City Cruiser begrijpt dit, en daarom is het standaard voorzien van een geavanceerd alarmsysteem. Dit systeem biedt niet alleen een extra laag beveiliging tegen diefstal, maar zorgt er ook voor dat u de goedkope scootmobiel met 4 wielen met een gerust hart kunt parkeren, zelfs op drukke openbare plekken. Zodra iemand een ongeoorloofde poging doet om uw scootmobiel te benaderen of te verplaatsen, klinkt er direct een alarm om potentiële dieven af te schrikken.

Uitneembare Accu: Opladen, Waar en Wanneer U Wilt

Gemak en flexibiliteit zijn twee sleutelwoorden die de For Motion City Cruiser definiëren. De uitneembare accu is hier een perfect voorbeeld van. Niet alleen biedt deze functie de mogelijkheid om de accu te verwijderen voor gemakkelijk opladen, maar het verzekert ook dat u niet gebonden bent aan de locatie van uw goedkoopste 4 wiel scootmobiel om deze op te laden. Bent u bij een vriend of op kantoor en wilt u uw accu bijladen? Geen probleem, haal de accu eruit en sluit hem aan op een stopcontact.

Tweede Accu: Verdubbel Uw Avonturen

De behoefte om verder en langer te reizen is een wens van velen. De For Motion City Cruiser gaat nog een stap verder om deze wens te vervullen. Met de optie om een tweede accu toe te voegen, worden de horizonnen van uw reisavonturen uitgebreid. Hoewel de twee accu’s niet gelijktijdig kunnen worden gebruikt, kunt u de extra accu als back-up bij u hebben en deze verwisselen wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een continuïteit in uw reizen en laat u toe om verder te gaan dan u ooit voor mogelijk hield, met uw goedkope scootmobiel met 4 wielen.

Extra Opties voor de City Cruiser

Koffer en Dakje: Optimale Rijervaring in Elk Weer

Zoals met elke waardevolle investering, gaat het bij de City Cruiser niet alleen om de basisfunctionaliteiten; het gaat om het totaalpakket. En met de toevoeging van een handige koffer en een beschermend dakje, is deze scootmobiel het toppunt van comfort en functionaliteit. Stel u voor dat u boodschappen doet; de ruime koffer maakt het eenvoudig om uw aankopen veilig op te bergen. En mocht het weer omslaan? Geen zorgen. Het stijlvolle dakje beschermt u tegen de grillen van het Nederlandse klimaat, zodat u elke rit kunt starten en eindigen in optimaal comfort.

Snelheidsupgrade naar 32 km/u: Voel de Wind in uw Haren

De standaardsnelheid van de City Cruiser is al indrukwekkend, maar voor degenen onder ons met een passie voor snelheid, is er iets extra’s. Tegen een meerprijs krijgt uw scootmobiel een boost, waardoor u zich met een topsnelheid van 32 km/u voortbeweegt. Ideaal voor de dagen waarop elke seconde telt, of gewoon wanneer u het gevoel wilt hebben van de wind die door uw haren waait op een open weg.

Extra Accu: Uw Betrouwbare Reismaatje

Een van de mooiste dingen van de City Cruiser is zijn uithoudingsvermogen, en met de optionele extra accu kunt u dit nog verder uitbreiden. Stelt u zich voor dat u langere ritten maakt zonder zorgen over het batterijniveau. En hoewel u beide accu’s niet tegelijk kunt gebruiken, zorgt het hebben van die back-up ervoor dat u altijd voorbereid bent op een langer avontuur. Zo verdubbelt u niet alleen uw bereik, maar ook uw gemoedsrust.

Dakje: Een Beschermende Wolk Boven uw Hoofd

De City Cruiser staat al bekend om zijn robuuste design en krachtige prestaties, maar met het toevoegen van een dakje gaat het comfort naar een heel nieuw niveau. Of u nu door een onverwachte regenbui rijdt of wilt schuilen voor de felle zon, dit dakje is uw persoonlijke scherm tegen de elementen. Ideaal voor de toegewijde rijder die in elk seizoen en bij elk weer de weg op wil.

For Motion City Cruiser Kopen: Goedkope Scootmobiel op Vier Wielen

Waarom de City Cruiser kopen?

De For Motion City Cruiser is méér dan zomaar een vervoermiddel. Het is uw garantie voor vrijheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. En voor degenen die waar voor hun geld zoeken, staat de City Cruiser te boek als de goedkoopste 4-wiel scootmobiel zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. De krachtige prestaties, het comfort en de veelzijdige functies maken het de ideale keuze voor diegenen die een goedkope scootmobiel met vier wielen willen zonder in te boeten aan luxe en betrouwbaarheid.

Uw Gids door het Aankoopproces

We begrijpen dat de aankoop van een scootmobiel een belangrijke beslissing is. Daarom maken we het u gemakkelijk. Ons toegewijde en deskundige team staat klaar om u te assisteren vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot het moment dat u trots de eigenaar wordt van uw eigen City Cruiser. Elk detail, van het selecteren van de perfecte accessoires tot het afhandelen van de financiën, wordt met de grootste zorg behandeld, zodat u met volledige gemoedsrust de weg op kunt.

De Onmiskenbare Voordelen van een City Cruiser Bezitten

Een scootmobiel kopen van een For Motion City Cruiser is een verrijking voor uw dagelijks leven. De ongeëvenaarde vrijheid die het biedt, gecombineerd met de robuuste bouwkwaliteit, zorgt ervoor dat u altijd en overal op uw scootmobiel kunt vertrouwen. Of u nu een snelle boodschap doet in de stad of een lange rit door het platteland plant, de City Cruiser is uw trouwe metgezel. En met de zekerheid van zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, heeft u de garantie van een vervoermiddel dat u niet in de steek laat.

For Motion City Cruiser Leasen: De Slimme Keuze voor Uw Mobiliteit

Wat houdt leasen precies in?

Leasen is een financiële overeenkomst die het mogelijk maakt om de felbegeerde For Motion City Cruiser te verkrijgen zonder het volledige bedrag in één keer te betalen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vastgesteld bedrag over een vooraf afgesproken periode, meestal variërend van 24 tot 72 maanden. Het mooie hiervan is dat, ondanks het feit dat u de goedkoopste 4 wiel scootmobiel op afbetaling koopt, deze vanaf dag één van u is. En na uw laatste betaling? Dan heeft u de volledige eigendomsrechten over een betrouwbare goedkope scootmobiel met vier wielen zonder enige restschuld.

Uw Traject door het Leaseproces

Leasen is niet alleen financieel aantrekkelijk, het is ook buitengewoon eenvoudig. Wanneer u besluit de City Cruiser te leasen, staat ons ervaren team voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap – van het vinden van de perfecte leaseovereenkomst die past bij uw financiële situatie tot het moment dat u de sleutels in handen krijgt. Met heldere communicatie, transparante voorwaarden en een vriendelijke benadering zorgen wij ervoor dat het hele proces zorgeloos en plezierig verloopt.

De Ongeëvenaarde Voordelen van City Cruiser Leasen

Door te kiezen voor leasen, kiest u voor een zorgeloze manier om te genieten van alle voordelen die de City Cruiser te bieden heeft, zonder de directe financiële last. U profiteert direct van de mobiliteit en onafhankelijkheid die deze scootmobiel biedt, terwijl u de kosten over een handelbare periode uitspreidt. Dit maakt de droom van het bezitten van een eersteklas scootmobiel bereikbaar voor een breder publiek. En onthoud: elke termijnbetaling brengt u een stap dichter bij volledig eigendom van deze geweldige vierwieler.

Uw Betaling via IN3: Eenvoudig, Betrouwbaar en Betaalbaar

Wat schuilt er achter IN3?

IN3 is meer dan alleen een betalingsoplossing: het is uw brug naar financiële flexibiliteit. Stel, u heeft uw oog laten vallen op de goedkoopste vier wiel scootmobiel op de markt. Met IN3 kunt u die droom verwezenlijken zonder de volledige prijs in één keer te hoeven betalen. Deze methode biedt u de kans om uw aankoop in drie overzichtelijke termijnen te voldoen, en dat geheel rentevrij. Dit houdt in dat u niet alleen profiteert van een heldere betalingsstructuur, maar ook van transparantie, zonder kleine lettertjes of verborgen addertjes onder het gras.

De Simpliciteit van Betaling via IN3.nl

Betaling via IN3 is ontworpen met het oog op gemak en transparantie. Tijdens het afrekenen van uw goedkope scootmobiel met 4 wielen selecteert u eenvoudigweg IN3 als uw gewenste betaaloptie. De eerste betaling, oftewel een derde van het totale aankoopbedrag, wordt direct voldaan. Vervolgens worden de tweede en derde termijnen automatisch na 30 en 60 dagen in rekening gebracht. Na een snelle achtergrond controle door IN3, die meestal binnen enkele ogenblikken wordt afgerond, kunt u zich verheugen op uw nieuwe aankoop zonder verdere vertragingen.

Waarom Kiezen voor IN3.nl?

Er zijn talloze redenen waarom IN3 een verstandige keuze is. Naast de directe bevestiging van uw aankoop zonder afhankelijk te zijn van ingewikkelde financieringsaanvragen, geniet u van het gemak van gespreide betalingen. Het biedt u de kans om uw financiën op orde te houden terwijl u toch de gewenste producten direct kunt aanschaffen. En het feit dat IN3 een rentevrije oplossing is, zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent: u betaalt alleen voor het product, zonder bijkomende kosten.

Waarom de For Motion City Cruiser uw Perfecte Partner op de Weg is

Ongeëvenaarde Prestaties Gecombineerd met Ultiem Comfort

Stelt u zich voor dat u over de straat glijdt met de zekerheid van topkwaliteit onder u. Dat is wat de For Motion City Cruiser u te bieden heeft. Deze scootmobiel staat synoniem voor een naadloze vermenging van kracht en comfort, en bewijst waarom het de goedkoopste 4 wiel scootmobiel is qua waarde. Zijn robuuste motor, gecombineerd met een indrukwekkend bereik, verzekert dat afstanden niet langer beperkingen zijn. Bovendien is elke rit op de City Cruiser een belichaming van comfort, waardoor u zich altijd verzekerd voelt van uw keuze.

Vernieuwing Bij Elke Draai

Wat maakt de City Cruiser werkelijk uniek in een zee van scootmobielen? Het antwoord ligt in zijn vernuftige extra’s en baanbrekende technologieën. Of u nu uw apparaten wilt opladen via de geïntegreerde USB-poort, de autonomie wilt verlengen met de aanvullende accu, of uzelf wilt beschermen tegen de grillen van het weer met het doordachte dakje, deze goedkope scootmobiel met 4 wielen biedt meer dan wat ook op de markt beschikbaar is.

Op Uw Voorwaarden Kopen

Ieder van ons heeft unieke financiële behoeften en prioriteiten. De For Motion City Cruiser erkent dat en biedt een spectrum van aankoop- en betalingsopties. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een directe aankoop, een handige leaseconstructie, of de flexibiliteit van gespreide betalingen met IN3.nl, er is altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw situatie. Ons doel? Zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van de onafhankelijkheid en mobiliteit die de City Cruiser te bieden heeft, volledig op uw eigen voorwaarden.

Specificaties van de For Motion City Cruiser Goedkoopste 4-wiel scootmobiel

betekent dat het zowel compact als ruim is, waardoor het ideaal is voor zowel krappe stadsstraten als bredere wegen.

 • Wielbasis: De wielbasis meet 106CM. Een goede wielbasis zorgt voor stabiliteit tijdens het rijden, vooral bij hogere snelheden.
 • Motorvermogen: Met een kracht van 1000W bent u verzekerd van een soepele rit, zelfs op heuvelachtige terreinen.
 • Batterijtype: Hier hebben we niet de specifieke details, maar het is essentieel om te weten dat de kwaliteit en het type van de batterij een directe invloed hebben op de prestaties en levensduur van uw voertuig.
 • Batterijcapaciteit: Een stevige 60V. Hiermee kunt u rekenen op voldoende energie voor uw ritten.
 • Oplaadtijd: Uw batterij is in slechts 6-8 uur volledig opgeladen, waardoor u weer snel op weg kunt.
 • Netto/Gross Gewicht: Het voertuig weegt 105KG zonder lading en 120KG met volledige uitrusting.
 • Bandenmaat: Uitgerust met 3.00-10″ banden, perfect voor een evenwichtige grip op de weg.
 • Remmen: Voor uw veiligheid beschikt het voertuig over trommelremmen aan zowel de voor- als achterzijde.
 • Klimvermogen: Een respectabele 15°, ideaal voor stedelijke omgevingen met lichte hellingen.
 • Snelheid: Met een maximale snelheid van 25KM/H tot 32KM/h bent u snel, maar ook veilig onderweg.
 • Actieradius: U kunt verwachten tussen de 40KM en 50KM te rijden op een volle lading, afhankelijk van de rijomstandigheden.
 • Maximale belasting: U kunt met gemak een lading van 150KG dragen, wat het veelzijdig maakt voor zowel persoonlijk als licht commercieel gebruik.
 • Standaard Accessoires: Enkele extra’s die u krijgt zijn een LED-lamp, een alarm voor extra veiligheid en een handige achterbox voor opslag.

Ben je al op de hoogte van onze nieuwste aanwinst? We introduceren de For Motion Fourty-5, de parel van scootmobielen in Nederland. Deze krachtpatser haalt moeiteloos een topsnelheid van 45 km/h en brengt je maar liefst 100 kilometer ver zonder tussentijds opladen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “For Motion City Cruiser Goedkoopste 4-wiel scootmobiel” te beoordelen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
€2.199,9512%12%€195,4612€2.345,55
€2.199,9512%12%€134,1618€2.414,83
€2.199,9512%12%€103,5624€2.485,42
€2.199,9512%12%€73,0736€2.630,51
€2.199,9512%12%€57,9348€2.780,79
€2.199,9512%12%€48,9460€2.936,20