Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Overdekte driewieler scooter de Move Vigorous 1500 Innercity II

De Move Vigorous 1500 Innercity II is een soort elektrische scooter. Deze scooter is heel krachtig. Het heeft een sterke elektromotor van 1500 Watt. Hierdoor kan het snel rijden. Er zijn twee soorten snelheden.

Een kan tot 25 km/u gaan en de andere kan tot 45 km/u gaan. Je hebt geen rijbewijs nodig om de versie van 25 km/u te rijden. Dit maakt het een vervoermiddel dat iedereen kan gebruiken.

Inhoudsopgave

Deze speciale scooter is ook milieuvriendelijk en comfortabel. Het kan tot 110 kilometer rijden als je het op de eco-modus zet. Dit betekent dat je lange afstanden kunt afleggen zonder de accu op te laden.

Het heeft ook elektrisch bedienbare ramen en een ruitenwisser. Zo blijf je droog als het regent. Dit zijn slechts een paar dingen die de Move Vigorous 1500 Innercity II zo geweldig maken!

Kenmerken en voordelen van de MOVE Vigorous 1500 Innercity II

De MOVE Vigorous 1500 Innercity II is een luxe, overdekte driewieler scooter, perfect geschikt voor reizen op het voetpad, fietspad en de rijbaan. Deze scooter biedt verschillende snelheidsopties van 25km p/u en 45km p/u en is voorzien van een krachtige, toch stille elektromotor.

Met meerdere accu-opties kunt u een actieradius tot wel 160 km behalen.

Overdekte en luxe driewieler scooter

De Move Vigorous 1500 Innercity II is een echt wonder op wielen. Deze overdekte driewieler scooter zorgt ervoor dat u droog blijft als het regent. U rijdt in stijl met luxe opties, zoals draadloos Bluetooth en USB.

U hoeft nooit meer achterom te turen dankzij de handige achteruitrijcamera. Deze driewieler biedt voldoende ruimte voor twee personen.

De krachtige 1500 Watt elektromotor van de Move Vigorous 1500 Innercity II maakt deze scooter een snelle en betrouwbare optie. De topsnelheid is 25 km/u en de maximale snelheid is zelfs 45 km/u.

Rijden met deze driewieler is eenvoudig en veilig. Deze scooter is niet alleen snel, maar ook stil. Zo rijdt u altijd comfortabel door de stad.

Geschikt voor rijden op voetpad, fietspad en rijbaan

Met de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II kun je op het voetpad, fietspad en de rijbaan rijden. Op het voetpad mag je tot 6 km/u rijden. Dit is handig als je door drukke straten moet.

Op het fietspad en de rijbaan kun je sneller gaan. Je hoeft niet bang te zijn voor lawaai. De MOVE Vigorous 1500 InnerCity II is stil. Ook hoef je geen rijbewijs te hebben om erop te rijden.

Je kan overal heen, snel en veilig.

Verschillende snelheidsopties (25km p/u en 45km p/u)

De Move Vigorous 1500 Innercity II biedt twee snelheidsopties. Je kunt kiezen voor 25 km/u of 45 km/u. Deze keuze maakt het reizen aangenaam voor jou. Met de 25 km/u optie heb je geen rijbewijs nodig.

Wil je sneller gaan, kies dan voor 45 km/u. Vergeet dan niet dat je hiervoor een bromfietsrijbewijs nodig hebt. Zo kun jij op jouw manier snel en efficiënt reizen.

Sterke en stille elektromotor

De sterke elektromotor van de Move Vigorous 1500 Innercity II geeft je kracht en stilte. Deze motor heeft 1500 Watt. Hij is heel stil als je rijdt. Je kunt snel gaan, tot 45 km/u. Het is veilig op de weg omdat de snelheid is aangepast.

De elektromotor zorgt voor stille en snelle ritten door de stad. Zo heb je een fijne rit zonder veel lawaai. Rij met kracht en rust met deze sterke en stille motor!

Verschillende accu-opties voor een actieradius tot 160 km

De Move Vigorous 1500 InnerCity II heeft verschillende accu-opties. Deze opties laten je verder gaan dan normaal. Je kunt tot 160 km reizen voordat de accu leeg is. Dit is een grote afstand! De scooter kan dit doen door upgrades.

Deze upgrades geven de scooter krachtigere accu’s. Maar ook zonder upgrades gaat de scooter al ver. In de meest zuinige stand, reist de scooter 110 kilometer. Dit geeft je veel vrijheid om te gaan waar je wilt!

Persoon rijdt op een MOVE Vigorous 1500 Innercity II in een drukke stad.

Waarom kiezen voor een overdekte driewieler scooter?

De Move Vigorous 1500 InnerCity II is een goede keus. Het biedt extra stabiliteit en is handig voor het rijden in het centrum. Deze driewieler scooter kan snel en geruisloos bewegen.

De scooter is compact maar heeft veel voordelen van een auto.

Een andere goede zaak is dat je voor deze scooter geen rijbewijs nodig hebt. De elektrische motor zorgt voor kracht en stilte. Het stuur ziet eruit als dat van een kleine auto. Dit maakt het rijden makkelijk en leuk.

Het kiezen van de Move Vigorous 1500 InnerCity II kan je leven makkelijker maken. De scooter is flexibel en zorgt voor een relaxte rit. Voor ouderen of jongeren met beperkingen is dit een uitstekende optie.

Andere opties voor overdekte scooters en brommers

MOVE biedt een scala aan veilige en comfortabele overdekte scooters en brommers. Ontdek de MOVE CityCarGo VAN, MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel en de elektrische auto’s MOVE CityCar en MOVE CityCarGo PickUp.

Lees verder om te zien welke het beste bij uw lifestyle past.

MOVE CityCarGo VAN

De MOVE CityCarGo VAN is een prachtige keus voor jou. Hij lijkt op een auto aan de buitenkant. Dit maakt hem heel leuk! Maar hij is ook handig. Er is geen info over hoe snel hij kan gaan.

Ook weten we niet hoeveel mensen erin kunnen. Of wat voor brandstof hij gebruikt. Maar hij hoort wel bij de leuke en handige overdekte scooters en brommers. Dus, denk eens aan de MOVE CityCarGo VAN!

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

De MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel is super voor dagelijks gebruik. Deze brommobiel heeft een sterke en stille motor van 1500 Watt. Hij rijdt op elektriciteit, dus hij is goed voor het milieu.

Met deze brommobiel kan je wel 45 km per uur rijden. Dat maakt het makkelijk om snel op je bestemming te komen.

Bovendien is de MOVE Vigorous 1500 S-line II niet alleen snel, maar ook luxe. Hij heeft elektrische ramen en ruitenwissers met sproeifunctie. Zo blijf je droog en veilig, ook als het regent.

Het mooie van deze brommobiel is dat je geen rijbewijs nodig hebt om hem te besturen als je al 16 jaar of ouder bent.

MOVE CityCar en MOVE CityCarGo PickUp (elektrische auto’s)

De MOVE CityCar en de MOVE CityCarGo PickUp zijn slimme keuzes voor duurzaam transport in de stad. Deze voertuigen zijn elektrisch. Dat is goed voor het milieu. De CityCar is klein maar fijn.

Het rijdt op vier wielen. Je kunt er makkelijk mee door de stad rijden. De CityCarGo PickUp is ook een goed idee. Je kunt hem opladen met normale netstroom. Hij kan 80 kilometer rijden zonder op te laden.

Na twee uur is hij al voor 75 procent vol. Na acht uur is hij helemaal vol. Je kan je eigen PickUp auto maken op de website. Betaling kan in delen of je kan hem leasen. Met deze auto’s kun je op een makkelijke en milieuvriendelijke manier door de stad reizen.

Leasen of kopen van de MOVE Vigorous 1500 Innercity II

U heeft de optie om de MOVE Vigorous 1500 Innercity II te leasen of te kopen. Bij een lease kunt u met gemak betalen via Ideal. De prijsindicatie per maand hangt af van uw gekozen opties en termijn.

Ook zijn er verschillende verzekeringsopties en onderhoudspakketten beschikbaar om uw rijervaring zo zorgeloos mogelijk te maken.

Mogelijkheid tot lease met betaling via Ideal

Je kunt de MOVE Vigorous 1500 Innercity II overdekte driewieler scooter leasen. Dit is eenvoudig. Je betaalt met Ideal. Ideal zorgt voor een veilige en makkelijke betaling. Leasing geeft je de kans de scooter uit te proberen.

Je hoeft niet meteen het gehele bedrag te betalen. Je betaalt in termijnen. Zo kan je genieten van de scooter zonder zorgen over de kosten.

Prijsindicatie per maand

Het leasen van de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II is niet duur. Je betaalt slechts €115,- per maand. Dit bedrag is goed te doen. Leasen kan een goede keuze zijn. Je hoeft dan niet in één keer veel geld te betalen.

Er zijn verschillende leaseperiodes. Je kunt kiezen voor een periode van 12 tot 72 maanden. Zo kun je de kosten spreiden. Dit kan handig zijn als je het volle bedrag niet meteen kunt betalen.

Verzekering en onderhoudsopties

U kunt ervoor kiezen om uw MOVE Vigorous 1500 InnerCity II te verzekeren. Dit geeft u gemoedsrust bij het rijden. Voor slechts €50 per jaar, bent u verzekerd. Onderhoud is ook belangrijk voor het behoud van uw scooter.

Er zijn verschillende onderhoudsopties die bij de scooter kunnen worden geleverd. Zo zorgt u ervoor dat de scooter in goede staat blijft. Hierdoor kunt u veilig en met plezier blijven rijden.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de MOVE Vigorous 1500 Innercity II

Bij de MOVE Vigorous 1500 Innercity II overdekte driewieler scooter staan veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. U heeft geen rijbewijs nodig voor het besturen van de 25km p/u versie, waardoor deze scooter toegankelijk is voor een breed publiek.

Dankzij de compacte afmetingen kunt u eenvoudig parkeren. Voor extra veiligheid zijn er remschijven aanwezig en dankzij de ruitenwissers en sproei-installatie houdt u ook bij slecht weer goed zicht op de weg.

Het is een overdekte scootmobiel die uw mobiliteit in stadsverkeer aanzienlijk kan verbeteren.

Geen rijbewijs nodig voor de 25km p/u versie

Je hebt geen rijbewijs nodig voor de 25km p/u versie van de MOVE Vigorous 1500 Innercity II. Dit maakt het een goede keuze als je geen rijbewijs hebt of kan krijgen. Ook jonge mensen die nog te jong zijn voor een rijbewijs kunnen deze scooter gebruiken.

Rijden met 25km p/u is veilig en je mag op bijna alle wegen komen. Dit is leuk en handig voor in de stad!

Inparkeren zonder moeite

Parkeren is makkelijk met de MOVE Vigorous 1500 Innercity II. Deze scootmobiel heeft een systeem dat helpt bij het inparkeren. Dit systeem zorgt ervoor dat je niks raakt. Zo parkeer je altijd veilig en snel.

De MOVE Vigorous 1500 Innercity II is ideaal voor jou als je moeite hebt met parkeren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over andere mensen, auto’s of dingen in de weg. Ook hoef je niet bang te zijn voor krassen of deuken in je voertuig.

Ruitenwissers en sproei-installatie

De MOVE Vigorous 1500 Innercity II heeft ruitenwissers en een sproei-installatie. Dit is geweldig voor uw veiligheid. Het zorgt ervoor dat u altijd goed kunt zien, zelfs als het regent.

De ruitenwissers wissen al het water van de voorruit weg. De sproei-installatie spuit water op de voorruit. Dit helpt om vuil en stof te verwijderen. U kunt de sproei-installatie makkelijk bedienen.

De scooter heeft ook elektrische ramen. Dit maakt hem zeer gebruiksvriendelijk. Het schoonmaakmechanisme werkt heel goed. Het houdt de voorruit altijd schoon. Dit is heel belangrijk voor uw veiligheid op de weg.

U kunt de scooter online zelf samenstellen. U kunt kiezen voor ruitenwissers en een sproei-installatie. Dit is een goede keuze voor uw veiligheid en gemak! De MOVE Vigorous 1500 S-line II heeft dit ook.

Remschijven voor extra veiligheid

De MOVE Vigorous 1500 Innercity II draagt zorg voor uw veiligheid. Deze scooter heeft remschijven op elke wiel. Deze remschijven maken dat u snel en veilig kunt stoppen. Dit is belangrijk als u plots moet stoppen op de weg.

Dankzij deze remschijven verbetert de remkracht van de scooter. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid tijdens het rijden. Dus, blijf veilig met de MOVE Vigorous 1500 Innercity II!

Verbeter uw stadsverkeer met de luxe en overdekte MOVE Vigorous 1500 Innercity II driewieler scooter.

Kies de MOVE Vigorous 1500 Innercity II vandaag nog! Maak uw ritjes in de stad beter. Het zal uw leven gemakkelijker maken.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Move Vigorous 1500 Innercity II?

De Move Vigorous 1500 Innercity II is een krachtige en duurzame stadsfiets die u sneller door de stad kan helpen reizen.

2. Is de Move Vigorous 1500 Innercity II makkelijk te gebruiken?

Ja, de Move Vigorous 1500 Innercity II is gemakkelijk te gebruiken en heeft eenvoudige functies.

3. Hoe snel kan de Move Vigorous 1500 Innercity II gaan?

De snelheid van de Move Vigorous 1500 Innercity II hangt af van factoren zoals het terrein en het gewicht van de rijder. Het is belangrijk om altijd veilig te fietsen.

4. Is de Move Vigorous 1500 Innercity II duurzaam?

Ja, de Move Vigorous 1500 Innercity II is duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan.

5. Hoeveel kost de Move Vigorous 1500 Innercity II?

De prijs van de Move Vigorous 1500 Innercity II kan variëren, dus het is het beste om bij een winkel of online te controleren voor de meest nauwkeurige prijs.

Nuttig artikel post

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00