Terugbetaal- en retourneringsbeleid

RETOURNEREN VAN JE AANKOOP

Als je overweegt om je aankoop terug te sturen, dan kun je dat doen, hoewel we het jammer vinden dat het product niet naar wens is. Voor de bij Scootmobiel-Nederland gekochte scootmobielen geldt een bedenktijd van 14 dagen na levering. Nadat je hebt aangegeven het artikel te willen retourneren, heb je nog 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk terug te sturen in ongebruikte en onbeschadigde toestand met alle accessoires nog in verpakking.

RICHTLIJNEN VOOR RETOURNERING

Wij vragen je om enkele richtlijnen te volgen voordat je artikelen naar ons retourneert. Dit vergemakkelijkt het retourproces. Hieronder een overzicht van de stappen. Zorg dat het product in originele staat blijft, of zo dicht mogelijk daartoe. Binnen 14 dagen na de melding kan het product worden geretourneerd. Bij het retourneren van een scootmobiel, plannen we een ophaalafspraak. Als je ervoor kiest om de scootmobiel zelf te brengen, houd dan ook de 14 dagen termijn aan vanaf de melding. Meld het ons voordat je iets retourneert. Gebruik het onderstaande formulier of stuur een ingevuld herroepingsformulier naar sales @ scootmobiel-nederland.nl.

Let wel: scootmobielen die specifiek naar jouw wensen zijn aangepast, kunnen niet worden geretourneerd.

Zodra je een e-mailbevestiging van ons ontvangt, voeg dit dan bij je retourzending. Op deze manier kunnen wij de retourzending snel en correct verwerken. Retourzendingen kunnen ook zonder voorafgaande melding worden verzonden binnen de gestelde termijn. Voeg in dat geval een notitie toe met jouw gegevens en je wens om te retourneren, zoals het ingevulde herroepingsformulier.

HET TERUGSTUREN VAN EEN SCOOTMOBIEL

We begrijpen dat je meteen wilt genieten van je nieuwe scootmobiel. Echter, als deze niet voldoet aan je verwachtingen, kan je deze binnen 14 dagen na levering retourneren.

AFNAME IN WAARDE

Als er al kilometers gemaakt zijn met de scootmobiel, zullen we dit in mindering brengen op het aankoopbedrag vanwege waardevermindering. We rekenen 2 per gereden kilometer vanaf 10 kilometer. Als de scootmobiel al op naam is geregistreerd, brengen we 99 in rekening voor waardevermindering.

DIENSTEN VAN SCOOTMOBIEL-NEDERLAND OPZEGGEN

Voor diensten die wij aanbieden, zoals onderhoud en reparaties, kun je de overeenkomst binnen 14 dagen na aanvang opzeggen. Tenzij de dienst al volledig is uitgevoerd binnen deze periode, vervalt dan het herroepingsrecht.

HOE WERKT RETOURNERING BIJ SCOOTMOBIEL-NEDERLAND?

Je hebt meerdere opties om een product naar ons terug te sturen:

 1. Kom persoonlijk langs bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Adres: Scootmobiel-Nederland, Zuid-Holland.
 2. Verzend het artikel (uitgezonderd scootmobielen) naar bovenstaand adres. Informeer ons vooraf door het contactformulier hieronder in te vullen.
 3. Voor scootmobielen, neem contact op voor een ophaal- of omruilafspraak. Hierbij gebruik je ook het contactformulier.

Retourkosten:

 • 60 voor een scootmobiel
 • 4,95 voor overige artikelen

VERGOEDING NA RETOURZENDING

Bij het herroepen van een overeenkomst met Scootmobiel-Nederland, zorgen we voor een tijdige terugbetaling, uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van herroeping. Wij mogen echter wachten met terugbetalen tot wij de producten hebben ontvangen of tot je aantoont deze te hebben opgestuurd.

Voor de exacte bedragen en betalingsmethoden: we vergoeden het volledige bedrag, inclusief verzendkosten. Dit gebeurt via dezelfde betaalwijze als je oorspronkelijke betaling, tenzij anders overeengekomen.

Voor vragen, het melden van een retour of andere informatie, vul het onderstaande contactformulier in:

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

 

 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

 • [Naam consumenten(en)]

 

 • [Adres consument(en)]

 

 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.