Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

IVA E1000 Scootmobiel – IVA E1000 Zwart & Zilver

 1.899,95

€500.00 prijsvoordeel nog:

IVA E1000

Zoekt u naar een balans tussen betaalbarheid en kwaliteit op het gebied van elektrische mobiliteit? Overweeg dan de IVA E1000, een stijlvolle 3 wiel scootmobiel die zowel te kopen als te leasen is. Met de IVA E1000 geniet u van vrijheid tot 25 km per uur, zonder uw spaarrekening leeg te trekken. Beschikbaar onze webshop, kan deze IVA scootmobiel met mogelijkheden voor subsidie via PGB of WMO een slimme keuze zijn voor uw dagelijkse mobiliteitsbehoeften.

Belangrijkste Voordelen

 • Aantrekkelijke prijs en leasemogelijkheden voor de IVA E1000 scootmobiel.
 • Gemakkelijke aanschaf via de Scootmobiel Centrum webshop, met opties voor subsidie.
 • Maximumsnelheid van 25 km/u, perfect voor stadsgebruik en langere ritten.
 • IVA E1000 scootmobiel biedt een actieradius tot 50 kilometer.
 • Betaalbare mobiliteitsoplossing met behoud van kwaliteit en rijplezier.
 • Mogelijkheid tot snelheidsbeperking voor veilig gebruik in voetgangersgebieden.
 • Captainseat met verstelbare armleuningen & verstelbare armsteunen &, 10 inch wielen + krachtig en geruisloos
 • Scootmobiel is Ontworpen om u de hoogst mogelijke comfort en ruimte te bieden.

Wat Maakt de IVA E1000 Scootmobiel Uniek?

Zoekt u een elektrische scootmobiel die uitblinkt zowel in stijl als in functionaliteit? De IVA E1000 scootmobiel combineert modern design met comfort en ruimte, ideaal voor de hedendaagse bewuste consument.

Modern Design en Comfort

De IVA E1000 valt direct op door de sportieve uitstraling die doet denken aan trendy stadscooters. Dit model biedt echter meer dan alleen een mooi uiterlijk: het levert ook het comfort dat u verwacht van een topklasse elektrische scootmobiel. Met zijn ruime zitvlak en verstelbare stoel is de IVA E1000 ontworpen voor zowel korte tochtjes in de stad als comfortabele langere ritten.

Technische Specificaties en Krachtige Prestaties

De betrouwbaarheid van de IVA E1000 wordt mede gegarandeerd door zijn 1000 Watt elektromotor die moeiteloos presteert. De Li-ion accu zorgt voor een actieradius tot 50 kilometer en is volledig oplaadbaar in 5 tot 8 uur. Hiermee bent u verzekerd van een krachtige en efficiënte ondersteuning van uw mobiliteit.

Scootmobiel Centrum: Waar Te Koop

Deze geavanceerde scootmobiel van IVA kunt u aanschaffen bij specialistische scootmobiel centra en retailers die bekend staan om hun kwaliteit en service. De IVA E1000 specificaties maken het een populaire keuze, dus informeer zeker bij uw lokale aanbieder over de beschikbaarheid van dit model.

 • Modern en sportief ontwerp
 • Comfortabele en ruime zitting met verstelbare stoel
 • Krachtige 1000 Watt elektromotor voor betrouwbare prestaties
 • Onderhoudsvrije Li-ion accu met snelle oplaadcycli
 • Beschikbaarheid bij erkende scootmobiel centra

IVA E1000: Een Betaalbare Oplossing in Mobiliteit

Op zoek naar mobiliteitsoplossingen die zowel vriendelijk zijn voor uw portemonnee als uw vrijheid ondersteunen? Overweeg dan om de IVA e1000 scootmobiel aan te schaffen. Een betaalbare scootmobiel die ondanks zijn lage prijs niet inboet op kwaliteit en comfort. De IVA e1000 is een zeer snelle scoomobiel en biedt u een economische optie om zelfstandig en met gemak mobiel te blijven.

De optie om een goedkope scootmobiel te kopen of te leasen, zorgt ervoor dat de IVA e1000 bereikbaar is voor een breed publiek. Bovendien kunt u met onze flexibele betalingsmogelijkheden, waaronder betalen in termijnen, zonder rente met de IN3 optie, genieten van de voordelen van een elektrische scootmobiel kopen zonder financiële stress.

 • Betaalbaarheid gecombineerd met hoge kwaliteitsstandaarden
 • Diverse betalingsopties, waaronder leasen en IN3
 • Een actieradius die u de vrijheid geeft die u verdient
 • Ook met subsidies via PGB of WMO mogelijk nog voordeliger

De IVA e1000 scootmobiel is dus niet alleen een pragmatische keuze, maar ook een slimme investering in uw persoonlijke mobiliteit. Bekijk de opties vandaag nog en ontdek hoe deze scootmobiel uw dagelijkse leven kan veraangenamen.

IVA E1000 Scootmobiel: Kwaliteit en Gebruiksgemak

Gemak en comfort staan centraal bij de IVA E1000 drie wielen scootmobiel. Dit model staat bekend om zijn gebruiksgemak en ergonomische eigenschappen die tegemoetkomen aan uiteenlopende gebruikersbehoeften. Het is een voertuig dat niet alleen kwaliteit waarborgt, maar ook zodanig is ontworpen dat elke rit eenvoudig en prettig verloopt.

Eenvoudig te Bedienen en Rijden

De IVA E1000 scootmobiel is eenvoudig te bedienen, waardoor deze uitermate geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een probleemloze mobiliteitsoplossing. De intuïtieve bedieningselementen dragen bij aan een soepele stuurervaring, zowel op de open weg als in drukke winkelgangen.

Verstelbare Zitting en Stuur voor Optimaal Comfort

Het ergonomisch gevormde stuur en de verstelbare stoel zorgen ervoor dat u lange tijd comfortabel kunt zitten en sturen. De diverse verstelmogelijkheden van de stoel stellen u in staat om de perfecte zithouding te vinden, wat bijdraagt aan een ontspannen rit, elke keer weer.

Opbergruimte onder de Stoel en Optionele Accessoires

Praktisch en handig: de IVA E1000 biedt opbergruimte onder de stoel voor persoonlijke bezittingen. Daarnaast is het mogelijk om optionele accessoires te verkrijgen, zoals een mandje voor uw boodschappen of een beschermhoes voor het voertuig. Hiermee verhoogt u het gebruiksgemak en beschermt u uw scootmobiel accessoires tegen weersinvloeden.

 • Eenvoudige bediening voor comfortabel rijden
 • Verstelbare stoel voor de ideale zithouding
 • Ergonomisch stuur voor betere stuurprecisie
 • Handige extra opbergruimte extra supercomfort
 • Beschikbaarheid van accessoires ter persoonlijke aanvulling

IVA E1000 Scootmobiel Kopen of Leasen

Bent u op zoek naar flexibele mobiliteitsopties en overweegt u een scootmobiel kopen of een scootmobiel leasen? Ontdek de aantrekkelijke IVA E1000 aanbieding die mobiliteit toegankelijk maakt voor een brede doelgroep. Met de mogelijkheid tot leasen, komt de vrijheid om naar believen te rijden binnen handbereik zonder een grote eenmalige uitgave.

De scootmobiel lease constructie is bijzonder geschikt als u zoekt naar een elektrische scootmobiel met extra luxe zoals geavanceerde LED-verlichting of een USB-aansluiting. Zulke features verhogen niet alleen het rijcomfort maar dragen ook bij aan de veiligheid en het gebruiksgemak van uw scootmobiel. En met de aantrekkelijke IN3 betalingsopties betaalt u rentevrij in termijnen, waardoor de aanschaf van de IVA E1000 nog toegankelijker wordt.

BetalingsmethodeVoordeelMaandelijks Bedrag*Toelichting
IVA E1000 KopenGeen maandelijkse kostenN.V.T.Eenmalige aankoop met volledige eigendom
IVA E1000 LeasenSpreiding van kostenVanaf €33,- per maandGebruik van de scootmobiel tijdens leaseperiode
IN3 BetalingsoptieGeen rente€615,98 in 3 termijnenGeen BKR-registratie, betaal in 3 keer zonder rente

* De exacte prijzen kunnen variëren afhankelijk van actuele aanbiedingen en condities. Controleer dit altijd bij de aanbieder.

Welke keuze u ook maakt, de IVA E1000 biedt u de vrijheid om zonder zorgen de weg op te gaan. Of u nu kiest voor een eenmalige betaling of het gemak van gespreid betalen, geniet van de onafhankelijkheid die de IVA E1000 u biedt. Neem de regie in handen en kies de mobiliteitsoptie die het beste past bij uw levensstijl en financiële situatie.

Wilt u meer weten over de IVA E1000 en de beschikbare betalingsopties? Informeer bij uw lokale scootmobiel specialist of bezoek de webshop voor de huidige IVA E1000 aanbieding en maak uw keuze voor meer vrijheid!

Flexibele Betaalmethoden voor de IVA E1000 Scootmobiel

De aanschaf van een IVA E1000 scootmobiel biedt naast comfort en mobiliteit, verschillende betaalopties om financiële flexibiliteit te garanderen. Zo kunt u kiezen voor leasen met voordelen die passen bij uw situatie en budget, of profiteren van IN3 zonder rente om gespreid te betalen. Daarnaast openen subsidies zoals WMO en PGB deuren naar betaalbare mobiliteit voor diegenen die extra ondersteuning vereisen. Met een differentiële snelheid die reikt tot 25 km per uur, biedt de IVA E1000 scootmobiel flexibiliteit niet alleen in betaling, maar ook in prestaties.

Voordelen van Leasen en IN3 Betalingsopties

Leasen blijkt een aantrekkelijke optie door de lease voordelen zoals het behouden van uw spaargeld en de spreiding van de kosten. Dit maakt een beter uitrustingsniveau en een superieure accu toegankelijker. Met de IN3 betalingsmethode zonder rente kunt u de kosten van uw IVA E1000 verspreiden over moeiteloos beheersbare termijnen. Zo blijft u economisch verantwoord en hoeft u geen concessies te doen aan kwaliteit of functies van uw scootmobiel.

IVA E1000 en WMO/PGB: Toegankelijkheid en Vergoedingsmogelijkheden

Heeft u recht op WMO scootmobiel steun of ontvangt u een PGB scootmobiel subsidie? Dan kan de IVA E1000 voor u nog toegankelijker worden. Deze programma’s zijn ontworpen om personen met specifieke behoeften te helpen bij het financieren van hun mobiliteitsapparatuur, waarmee de IVA E1000 een haalbare optie wordt voor een breder publiek.

Mogelijkheden voor Differentiële Snelheid: 25 km/u Scootmobiel

Het is essentieel om een scootmobiel te hebben die zich aanpast aan verschillende rijomstandigheden. De IVA E1000 biedt die differentiële snelheid waardoor u in voetgangersgebieden een veilige snelheid van 6 km/u kunt hanteren, en op open wegen kunt opvoeren tot 25 km per uur voor optimale mobiliteit. Met deze mogelijkheid versterkt de IVA E1000 zijn positie als een veelzijdige en verantwoorde keuze binnen het scootmobiel aanbod.

IVA E1000: iva scootmobiel prijzen

Investeren in een IVA E1000 scootmobiel betekent kiezen voor duurzaamheid en een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn. Deze scootmobiel, met zijn geavanceerde techniek en doordachte ontwerp, vormt een milieubewuste en economisch verantwoorde keuze.

Energiezuinige Elektromotor en Hoogrenderend Accu

De IVA E1000 onderscheidt zich door zijn energiezuinige elektromotor. Deze draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van het voertuig, maar ook aan een lagere energierekening. De geïntegreerde li-ion hoogrenderend accu zorgt voor een solide actieradius tot 50 kilometer en kan volledig opgeladen worden in slechts 5 tot 8 uur, waardoor de scooter klaar is voor uw dagelijkse behoeften.

Lage Onderhoudskosten van een Elektrische Scootmobiel

De lage onderhoudskosten van de IVA E1000 volwassen scootmobiel biedt zijn een ander essentieel voordeel. In tegenstelling tot traditionele benzine-aangedreven voertuigen, vereist de elektrische aandrijving minder frequent onderhoud, wat zich vertaalt in lagere lange termijn kosten en minder tijd die u kwijt bent aan onderhoud.

Accu en Actieradius: Wat Je Moet Weten

Het kiezen voor een volledig elektrische iva e1000 scootmobiel brengt de voordelen van een niet-uitneembare Lithium accu met zich mee. Hoewel dit het noodzakelijk maakt om het opladen binnen bereik van een stroombron te organiseren, biedt de goede actieradius van deze scootmobiel veel vrijheid. Bij de aankoop is het belangrijk om te overwegen waar de scootmobiel zal worden opgeladen en of de oplaadmogelijkheden overeenkomen met uw leefomgeving.

Met de IVA E1000 zilver kiest u voor een voertuig dat niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu spaart. Meer vragen over de duurzaamheid of kostenbesparingen die dit voertuig te bieden heeft? Uw lokale specialist voor elektrische scootmobiels staat klaar om u verder te informeren!

IVA E1000 Zwart & E1000 zilver: Ervaar de Vrijheid tot 25 km per uur

Ontdek de vrijheid met zeer krachtige scootmobiel die de IVA E1000 u biedt. Deze elektrische scootmobiel van iva mobility gaat verder dan de gangbare modellen door u met een maximumsnelheid van 25 km per uur snel, efficiënt en stijlvol te vervoeren. Of u nu dagelijkse boodschappen doet of een spontane rit maakt; uw IVA E1000 staat garant voor een soepele rijervaring. Ervaar de onafhankelijkheid die komt met het eigendom van een moderne en kwalitatief hoogstaande scootmobiel.

De IVA E1000 ervaring is er een van gemak en plezier. Met een rijbereik dat uw activiteiten niet beperkt, biedt deze scootmobiel de mogelijkheid om langer onderweg te zijn zonder de zorgen over het tussentijds opladen van de accu. Uw mobiliteit wordt hierdoor niet alleen uitgebreid, maar krijgt ook een luxe upgrade door het sportieve design en de geavanceerde technologie achter dit voertuig.

Kiest u voor de IVA E1000, dan kiest u voor een actieve levensstijl. Bereik uw bestemming in stijl met deze 20 km per uur scootmobiel en geniet van elke rit met het comfort dat u verdient. De IVA E1000 is meer dan gewoon een vervoersmiddel, het is een statement van zelfstandigheid en stijl. Maak een proefrit bij uw lokale dealer en sta versteld van de vrijheid die de IVA E1000 u biedt. Bekijk ook eens de IVA Z1000

Specificaties:

SpecificatieDetails
ModelIVA E1000
MerkIVA
ConditieNieuw
Bouwjaar2024
KleurZilvergrijs
Motor1000w borstelloos onderhoudsvrij
AandrijvingElektrische
Maximale actieradiusIVA E1000 1200 Wh tot 35 a 50 km
Accu Capaciteit60V 20Ah
Accu gewicht28
Accu laadtijd5-8 uur
Accu UitneembaarNee
Aantal accu’sMaximaal 1 tegelijk
Accu SoortAGM
OpvouwbaarNee
Laadcycli500
Inclusief laderJa
Topsnelheid20 tot 25 km/h
Stoel draaibaarNee
Max. hellingshoek6 graden
LED VerlichtingAchterlicht
Lengte160
Breedte70
Hoogte108
Zithoogte72 cm
Aantal personen1
Rem typeVoor schijf / achter trommel
Ledig gewicht74
Toegestane Belasting190
Zitting rughoogte32 cm
Wielen voor10 inch
Wielen achter10 inch
Inclusief alarmNee
Stuur verstelbaarNee
Stoel verstelbaarJa
USB oplaadmogelijkheidNee
Inclusief AppNee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IVA E1000 Scootmobiel – IVA E1000 Zwart & Zilver” te beoordelen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
€1.899,9512%12%€168,8112€2.025,70
€1.899,9512%12%€115,8618€2.085,53
€1.899,9512%12%€89,4424€2.146,49
€1.899,9512%12%€63,1136€2.271,80
€1.899,9512%12%€50,0348€2.401,58
€1.899,9512%12%€42,2660€2.535,80