Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Off-Road Scootmobiel – For Motion Forty-5

De For Motion Forty-5 is de ultieme keuze voor avontuurlijke scootmobielgebruikers die op zoek zijn naar kracht, comfort en veelzijdigheid. Deze scootmobiel, met een topsnelheid van 45 km/u, biedt een indrukwekkend bereik en robuuste prestaties op elk terrein.

Of je nu door de stad rijdt of off-road avonturen beleeft, de For Motion Forty-5 is jouw perfecte metgezel.

De Voordelen van Off-Road Scootmobielen

Veelzijdigheid en Avontuur

Off-road scootmobielen zoals de For Motion Forty-5 bieden gebruikers de mogelijkheid om avontuurlijke routes te verkennen die anders ontoegankelijk zouden zijn. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor recreatie en dagelijkse activiteiten, van boswandelingen tot strandritten.

Robuuste Constructie

Deze scootmobielen zijn gebouwd om de meest uitdagende terreinen te weerstaan. Met stevige banden, krachtige motoren en een duurzame frameconstructie, kunnen ze gemakkelijk omgaan met modder, zand en ruwe paden, wat zorgt voor een veilige en stabiele rit.

Onafhankelijkheid en Vrijheid

Met een off-road scootmobiel kun je verder gaan dan de gebaande paden en genieten van een ongeëvenaarde onafhankelijkheid. Dit verhoogt niet alleen de kwaliteit van leven, maar biedt ook een gevoel van vrijheid en avontuur dat ongeëvenaard is door reguliere scootmobielen.

Specificaties van de For Motion Forty-5

Krachtige Motor en Snelheid

De For Motion Forty-5 is uitgerust met twee krachtige 800W motoren, wat zorgt voor een totale output van 1600W. Deze motoren bieden voldoende vermogen om een topsnelheid van 45 km/u te bereiken, wat aanzienlijk sneller is dan de meeste standaard scootmobielen. Dit maakt het ideaal voor lange afstanden en snel transport.

Uitstekend Bereik

Met de mogelijkheid om verschillende accupakketten te kiezen, kan de For Motion Forty-5 een bereik tot wel 150 km halen op een enkele lading. De scootmobiel biedt standaard een loodgel accu met een bereik tot 40 km, maar kan worden geüpgraded naar een 80A 60V lithium accu voor het maximale bereik.

Aanpasbare Opties

De For Motion Forty-5 biedt tal van aanpasbare opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

  • Comfortstoel: Optioneel met hoge rugleuning en verstelbare armsteunen voor maximaal comfort.
  • Uitneembare Accu: Voor gemakkelijke oplaadmogelijkheden, ideaal als er geen stopcontact in de buurt is.
  • Stoelverwarming: Voor extra comfort tijdens koude dagen.
  • Voetgas en Voetrem: Alternatieve bedieningsopties voor gebruikers met beperkte handkracht.

Veiligheid en Bescherming

Veiligheid staat voorop bij de For Motion Forty-5. De scootmobiel is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder:

  • ART goedgekeurd Kettingslot: Bescherm je scootmobiel tegen diefstal met een stevig slot.
  • Windscherm: Beschermt tegen wind, regen en insecten.
  • Alarm: Verhoog de veiligheid met een ingebouwd alarm.

Gebruiksvriendelijkheid en Comfort

Ergonomisch Ontwerp

De For Motion Forty-5 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort. De scootmobiel heeft een ergonomisch ontwerp met een draaibare stoel, zodat je gemakkelijk in en uit kunt stappen. De verstelbare stuurkolom en de comfortabele stoel zorgen voor een ontspannen rijervaring, zelfs tijdens lange ritten.

Off-Road Capabilities

Met zijn stevige constructie en krachtige motoren is de For Motion Forty-5 uitstekend geschikt voor off-road gebruik. De grote, robuuste banden bieden uitstekende grip en stabiliteit, zelfs op oneffen terrein. Dit maakt het mogelijk om avontuurlijke routes te verkennen zonder in te boeten op comfort of veiligheid.

Financiële Mogelijkheden

Leasemogelijkheden

Voor gebruikers die de For Motion Forty-5 willen leasen, zijn er diverse flexibele opties beschikbaar. Leasen via Scooterflex maakt het mogelijk om de scootmobiel in termijnen te betalen, wat financieel aantrekkelijk kan zijn.

Subsidies en Ondersteuning

Afhankelijk van je woonplaats en persoonlijke situatie, kun je mogelijk in aanmerking komen voor subsidies via WMO of PGB. Dit kan een aanzienlijke financiële verlichting bieden bij de aanschaf van de scootmobiel. Voor meer informatie over deze mogelijkheden, kun je contact opnemen met je lokale gemeente.

Onderhoud en Service

Onderhoudspakketten

Om je For Motion Forty-5 in topconditie te houden, zijn er diverse onderhoudspakketten beschikbaar. Deze pakketten variëren van basisopties tot uitgebreide contracten die alle benodigde onderhoudswerkzaamheden dekken, inclusief transport en vervanging van onderdelen.

Pechhulp

Met een pechhulppakket ben je verzekerd van assistentie bij eventuele problemen onderweg. Dit biedt extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat je altijd mobiel blijft, ongeacht de situatie.

Scootmobiel off-road

De For Motion Forty-5 is een krachtige, veelzijdige en comfortabele scootmobiel die perfect is voor zowel stedelijk gebruik als off-road avonturen. Met zijn aanpasbare opties, uitstekende veiligheid en robuuste prestaties, biedt deze scootmobiel alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze rit.

Ben je klaar om de vrijheid en het comfort van de For Motion Forty-5 te ervaren? Bezoek dan onze website en ontdek hoe deze scootmobiel jouw leven kan veranderen. Voor meer informatie en persoonlijke aanpassingen, neem vandaag nog contact met ons op!

5/5 - (1 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00