Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel kopen Vught bij Scootmobiel Centrum

Een scootmobiel kopen in Vught of omgeving? Of je hem nu zelf moet betalen of van de gemeente krijgt via een PGB (WMO), bij ons in Vught ben je altijd aan het juiste adres.

Wij hebben voor iedereen een geschikte scootmobiel, of je nu een 3-wiel scootmobiel zoekt of een vierwieler. Wij zijn immers de specialist en hebben ze allemaal.


Vaste, opvouwbare, en overdekte scootmobielen

Bij Scootmobiel Centrum slaag je eenvoudig voor een vaste, opvouwbare, en overdekte scootmobiel, zowel met 3- als 4 wielen. Wij hebben verschillende merken in het assortiment zitten met al hun eigen voordelen. Hierdoor kun je eenvoudig een model vinden dat perfect aansluit bij je wensen, beperking of handicap.

  • Een opvouwbare scootmobiel is handig om mee in de auto te nemen, bijvoorbeeld voor een dagje weg of een kort uitstapje.
  • Een vaste scootmobiel is het type dat mensen dagelijks gebruiken en heel comfortabel is. Ook kun je er lange afstanden mee rijden.
  • Een overdekte / gesloten scootmobiel is net een kleine auto waarin je warm en droog zit. Ook bij heel slecht weer kun je toch op pad.

3-wiel scootmobiel of 4-wiel scootmobiel, welke kies je?

Zowel 3-wielers als 4-wielers hebben beide hun eigen voordelen en nadelen. Welke het meest geschikt is in combinatie met jouw handicap hangt af van waarvoor en hoe je het gehandicaptenvoertuig wilt gaan gebruiken.

Wil je bijvoorbeeld in de supermarkt lekker wendbaar kunnen zijn, dan is een scooter met 3 wielen meer geschikt dan een 4-wiel scootmobiel. De draaicirkel is bij driewielscooters namelijk wat kleiner waardoor je minder ruimte nodig hebt om te manoeuvreren.

Vierwielers staan bekend om hun stabiliteit. Het verschil merk je vooral wanneer je de stoep op wilt rijden. Bij een driewieler moet je dat beslist recht doen, en bij een model met vier wielen hoeft dat niet per se. Het extra wiel dat een vierwieler heeft ten opzichte van de driewieler zorgt voor extra stabiliteit. Het verschil merk je ook wanneer je met hoge snelheid door een bocht zou gaan. Ook hier is een voertuig met 4 wielen stabieler.

Scootmobiel winkel in Vught is makkelijk bereikbaar

Mocht je op onze zeer uitgebreide website toch niet de informatie vinden waarnaar je op zoek bent, dan kun je natuurlijk ook langskomen in onze scootmobielwinkel in Vught. Je kunt langskomen voor meer informatie, maar ook voor het uitproberen van een van onze modellen.

De winkel is gemakkelijk bereikbaar vanuit ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven, Waalwijk, Boxtel, Oss, Oisterwijk en Schijndel binnen een half uur. Ook vanuit de wijken Centrum, Vught-Zuid, Vught-Noord, Stadhouderspark, Schoonveld en De Baarzen ben je binnen 10 minuten bij ons.

Omdat het online aanbod groter is dan wat wij in de vestiging Vught hebben staan, raden wij je aan vooraf even contact op te nemen. Zo ben je er zeker van dat wij het model ook klaar hebben staan waar jij je oog op hebt laten vallen. Wij zouden het vervelend vinden wanneer je voor niets komt.

Scootmobiel op maat laten maken in Vught bij de scootmobielspecialist

Een van de grote voordelen van Scootmobiel Centrum is dat je bij ons ook een aangepaste scoomobiel kunt kopen. Wij hebben namelijk een aantal modellen die zich perfect lenen voor aanpassingen. Dit kun je zelf online al aanpassen en regelen. Een aangepaste scootmobiel bestellen is in onze webshop kinderspel.

In de optielijst bij de scootmobiel kun je bijvoorbeeld kiezen uit een aangepaste manier van gas geven, een aangepaste manier van remmen, een stoel aanpassing en nog veel meer.

Zoek je een scootmobiel die je op maat kunt laten maken? Kijk dan als eerst even bij het merk For Motion. Zie je daar je model niet tussen staan, dan kun je ook bij het merk Nipponia een kijkje nemen.

Snelle scootmobiel kopen in Vught

In Vught en omgeving kun je eenvoudig een snelle scootmobiel kopen omdat het aantal snelle modellen behoorlijk groot is. Zoek je een scootmobiel 25 km per uur? Wij hebben meer dan 20 modellen die 25 kilometer per uur kunnen rijden en soms ook nog wel sneller. Zo hebben wij ook uitvoeringen staan die 32 km/u kunnen, of zelfs 45 km/u.

Meestal is een 45 km/u scootmobiel in een gesloten overdekte uitvoering zoals de modellen van Move, maar wij hebben ook een vaste scootmobiel in het assortiment die deze snelheid kan halen en dat is de For Motion Forty-5. Dit is meteen ons pronkstuk. De nieuwste modellen vind je altijd bij ScootmobielCentrum.

Gehandicaptenvoertuig met groot bereik voor lange afstanden

Lange afstanden rijden is tegenwoordig ook mogelijk met een invalidenvoertuig. Bij ons in Vught kun je verschillende modellen kopen waarbij je het accupakket kunt uitbreiden tot maar liefst 300 kilometer bereik!

Een groot bereik brengt meerdere voordelen met zich mee. Een accu helemaal leegrijden zorgt voor meer slijtage dus wanneer je een groter bereik hebt dan dat je daadwerkelijk nodig hebt, zal je accu’s sparen.

Je hoeft minder vaak op de batterijmeter te kijken en kunt spontaan beslissen om nog een andere winkel te bezoeken. Je hoeft dus niet eerst naar huis en te wachten totdat het voertuig weer voldoende is bijgeladen.

Ook kun je familie en vrienden bezoeken die een stuk verder weg wonen. Je zult je hierdoor ook een stuk vrijer voelen omdat een lichamelijke beperking er vaak voor zorgt dat onze sociale kring kleiner wordt.

Met welke prijzen en kosten krijg je te maken bij een scootmobiel?

De kosten waarmee je als scootmobielrijder mee te maken krijgt, niet alleen voor inwoners van Vught en omgeving, maar voor Nederland, zijn de kosten van het onderhoud en de verzekering.

De kosten van de verzekering heb je zelf in de hand. Je kunt namelijk goedkoop een WA verzekering nemen, in plaats van een all risk. Dit kan voordelig en goedkoop via de ANWB. Tegelijkertijd kun je bij de ANWB ook een pechhulpverlening nemen. Sta je onderweg met een lekke band, dan komt de ANWB je helpen en brengt je indien nodig ook thuis. In onze ervaring is de ANWB een van de goedkoopste en beste.

Mogelijk krijg je nog te maken met de eigen bijdrage wanneer je op een PGB (WMO) aanspraak wilt maken.

Een elektrische scootmobiel rijdt op stroom. Deze kun je thuis eenvoudig opladen. De kosten hiervoor zijn erg laag. De kosten per kilometer liggen rond de €0,01.

Een scootmobiel aanvragen via de gemeente

In plaats van zelf een scootmobiel te kopen in Vught en hem zelf te betalen, kun je hem ook van de gemeente krijgen. Via de WMO kun je namelijk een PGB vergoeding krijgen. Indien je een PGB budget krijgt, dan kun je daar je vervoermiddel van betalen.

Om een gehandicaptenvoertuig te krijgen via de gemeente moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je op de eerste plaats een lichamelijke beperking hebben. Daarnaast moet een scootmobiel je minder afhankelijk maken van je omgeving waardoor je vrijheid terug krijgt en onafhankelijk wordt.

Indien je een voertuig op het oog hebt die je graag zou willen hebben, dan kun je bij ons een offerte daarvoor opvragen via de website. Dat doe je door het voertuig te selecteren naar keuze, en hem aan te passen met aanpassingen, opties, en accessoires. De offerte ontvang je dan direct – kosteloos – per email. De offerte heb je nodig om een PGB aan te vragen.

Richting de gemeente moet je mogelijk je keuze onderbouwen. Mocht je gekozen hebben voor bijvoorbeeld een vervoermiddel met een 100 kilometer actieradius accupakket, dan doet de gemeente vaak niet moeilijk wanneer je vertelt dat je regelmatig je kleinkinderen wilt bezoeken die bijvoorbeeld op 35 kilometer afstand wonen. Zo kun je namelijk op 1 acculading heen en weer rijden.

Welke scootmobiel is het beste?

Niet voor iedereen is dezelfde scootmobiel het beste. De een heeft bijvoorbeeld een klein compact model nodig met een kleine draaicirkel, vanwege regelmatige bezoekjes aan het ziekenhuis of supermarkt. De ander wil grote afstanden gaan maken vanwege woon/werk verkeer of familiebezoekjes. Het is dus eerst even uitpluizen welk model (3 of 4 wielen) je nodig hebt, en waarvoor je hem wilt gebruiken.

Het is ook belangrijk om voor een model te kiezen waarin die aansluit bij het doel waarvoor je hem gaat gebruiken en dat je met jouw lichamelijke beperking ook goed kunt zitten en het voertuig eenvoudig kunt besturen.

Vught scooter store

Scootmobiel kopen in Vught of online

Je bent van harte welkom in onze scootmobiel winkel Vught, maar je kunt het voertuig ook net zo gemakkelijk online bestellen. De mogelijkheden zijn namelijk exact hetzelfde omdat alle opties en mogelijkheden via de webshop te kiezen zijn. Betalen kan op verschillende manieren. Zo kun je bij ons kiezen voor betalen via IDeal, betalen in 3 termijnen zonder rente, of een aanbetaling doen. Leasen behoort ook tot de opties en ook dat kan online geregeld worden.

Betalen in 3 gelijke termijnen is ook mogelijk

Wil je graag in 3 termijnen betalen, dan kun je tijdens het afrekenen kiezen voor de betaalmethode IN3. Let er wel op dat de IN3 betaalmethode tot een bedrag van 5000,- euro kan. Je kunt niet een gedeelte op een andere manier betalen en de rest via IN3.

Met IN3 splits je het totale aankoopbedrag in 3 gelijke delen. Wanneer je de bestelling doet betaal je het eerste deel met IDeal. De 2 delen die vervolgens overblijven betaal je dat ieder binnen de 30 dagen die daarop volgen.

Zo hoef je dus niet het hele bedrag in 1x op tafel te gooien en kun je nog even doorsparen.

Betalen per maand en zodoende je scootmobiel leasen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe scootmobiel maar niet over de financiële middelen beschikt om hem in 1x te betalen, dan kun je ook kiezen voor leasen. Je kunt namelijk ook per maand betalen voor je vervoermiddel. Lease is kopen op afbetaling. Het aankoopbedrag los je dan maandelijks af. Extra opties en zelfs het onderhoud kun je hierin onderbrengen. Zo ben je voor een vast bedrag per maand helemaal klaar.

Thuis laten bezorgen in Vught of omgeving

Bij ons in Vught heb je altijd de keuze om het voertuig aan huis te laten bezorgen, of zelf te komen afhalen. Kies je voor thuisbezorgen dan krijg je aan huis alle uitleg aan huis die je nodig hebt om te kunnen genieten van je nieuwe vervoer.

Onderhoud is essentieel en verlengt de levensduur

Om lang plezier te hebben van je elektrische scootmobiel, is onderhoud essentieel. Ook is het van belang om aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie. Onderhoud is namelijk behoud en zo doe je niet alleen langer met je scootmobiel maar de betrouwbaarheid blijft daarmee ook gewaarborgd.

Met een onderhoudspakket koop je het onderhoud vooraf in en dat bespaart een hoop geld. Daarnaast profiteer je van een uitgebreidere en snellere service, en heb je bovendien nog de optie om te kiezen voor onze haal- en brengservice. Zo hoef je dus zelf de deur niet uit. Profiteer zodoende van het maximale comfort.

Scootmobiel kopen Vught

5/5 - (3 stemmen)
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00