Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Mobiliteitsgarantie voor scootmobielen met een onderhoudscontract

Het bezit van een scootermobiel is een geweldige manier om uw mobiliteit te vergroten. Echter, om uw scootmobiel in de beste conditie te houden en de levensduur ervan te verlengen, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Daarvoor kunt u een onderhoudscontract aanschaffen, die u de zekerheid van een mobiliteitsgarantie biedt.

Wat zijn Onderhoudscontracten?

Onderhoudscontracten zijn serviceplannen die u kunt aanschaffen om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Deze pakketten omvatten meestal periodieke onderhoudsbeurten, vervanging van versleten onderdelen en arbeidskosten.

Waarom Kiezen voor een Onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract voor uw scootmobiel biedt tal van voordelen, waaronder:

  1. Regelmatige servicebeurten om uw scootmobiel in topconditie te houden.
  2. Vermindering van onverwachte reparatiekosten.
  3. Verlenging van de levensduur van uw scootmobiel.
  4. Zekerheid van mobiliteitsgarantie.

Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie houdt in dat als uw scootmobiel onverhoopt defect raakt, u verzekerd bent van hulp om uw mobiliteit zo snel mogelijk te herstellen. Dit kan onder andere bestaan uit het regelen van transport voor uw scootmobiel naar een reparatiewerkplaats, of het leveren van een vervangende scootmobiel terwijl de uwe wordt gerepareerd.

Onderhoudsbeurten

Onderhoudsbeurten zijn essentieel om uw scootmobiel in topconditie te houden. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op slijtage, en worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Ook wordt de olie ververst en worden eventuele metaaldeeltjes, die vrijkomen tijdens het rijden, uit de olie gefilterd. Dit voorkomt onnodige slijtage van het motorblok en verlengt zo de levensduur van uw scootmobiel.

Onderhoudspakketten

Er zijn verschillende onderhoudspakketten beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften en budget. Hieronder worden de verschillende pakketten toegelicht.

Pakket 1: Drie Onderhoudsbeurten

Dit pakket bevat drie onderhoudsbeurten, inclusief alle onderdelen en arbeidsloon. Als er een onderdeel binnen de garantieperiode stuk gaat, wordt het arbeidsloon ook gedekt door dit pakket. De transportkosten zijn echter niet inbegrepen. Dit pakket is ideaal als u in de omgeving van het onderhoudscentrum woont.

Pakket 2: Drie Onderhoudsbeurten inclusief Transportkosten

Dit pakket is vergelijkbaar met pakket 1, maar bevat ook de transportkosten. Dit betekent dat het halen en brengen van uw scootmobiel inbegrepen is in de prijs.

Pakket 3: Zes Onderhoudsbeurten

Dit pakket bevat zes onderhoudsbeurten, waardoor het een betere keuze is voor wie de scootmobiel intensief gebruikt. Ook hier zijn alle onderdelen, vloeistoffen en arbeidsloon inbegrepen, evenals het arbeidsloon bij garantiereparaties. De transportkosten zijn echter niet inbegrepen.

Pakket 4: Zes Onderhoudsbeurten inclusief Transportkosten

Dit pakket is hetzelfde als pakket 3, maar bevat ook de transportkosten. Dit betekent dat het halen en brengen van uw scootmobiel inbegrepen is in de prijs.

Pakket 5: Onderhoudscontract voor WMO/PGB van 5 jaar, incl transport

Dit pakket is speciaal ontworpen voor klanten met een WMO/PGB. Het bevat een onderhoudscontract voor vijf jaar, inclusief transport en eenmalige vervanging van de accu. Dit pakket is geschikt voor scooters die voornamelijk worden gebruikt voor korte ritten in de buurt. Het omvat drie onderhoudsbeurten waarbij alle onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Mocht er een onderdeel binnen de garantieperiode stuk gaan, dan worden ook de arbeidskosten met dit pakket gedekt. De kosten voor dit pakket bedragen €2999,- en zijn inclusief één keer batterijvervanging.

Pakket 6: Onderhoudscontract voor WMO/PGB van 6 jaar, incl transport

Dit pakket is vergelijkbaar met pakket 5, maar heeft een looptijd van zes jaar. Het bevat ook een eenmalige vervanging van de accu. Dit pakket is geschikt voor scooters die regelmatig worden gebruikt voor langere ritten. Het omvat vijf onderhoudsbeurten waarbij alle onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Mocht er een onderdeel binnen de garantieperiode stuk gaan, dan worden ook de arbeidskosten met dit pakket gedekt. De kosten voor dit pakket bedragen €3499,- en zijn inclusief één keer batterijvervanging.

Pakket 7: Onderhoudscontract voor WMO/PGB van 7 jaar, incl transport

Dit is het meest uitgebreide onderhoudspakket. Het heeft een looptijd van zeven jaar en bevat een eenmalige vervanging van de accu. Dit pakket is geschikt voor scooters die dagelijks worden gebruikt voor woon-werkverkeer of langere ritten. Het omvat zeven onderhoudsbeurten waarbij alle onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Mocht er een onderdeel binnen de garantieperiode stuk gaan, dan worden ook de arbeidskosten met dit pakket gedekt. De kosten voor dit pakket bedragen €3999,- en zijn inclusief één keer batterijvervanging.

Hier is een overzichtelijke tabel die de verschillende onderhoudspakketten uiteenzet:

PakketnummerInhoudExtra’sGeschikt voorKosten
Pakket 1Drie onderhoudsbeurtenExclusief transportkostenGebruikers in de buurt van het onderhoudscentrum€349.95
Pakket 2Drie onderhoudsbeurtenInclusief transportkostenAlgemene gebruikers€499.95
Pakket 3Zes onderhoudsbeurtenExclusief transportkostenIntensieve gebruikers€599.95
Pakket 4Zes onderhoudsbeurtenInclusief transportkostenIntensieve gebruikers€849.95
Pakket 55 jaar lang onderhoudsbeurtenInclusief transport en één keer accuvervangingWMO/PGB gebruikers voor korte ritten€2999,-
Pakket 66 jaar lang onderhoudsbeurtenInclusief transport en één keer accuvervangingWMO/PGB gebruikers voor langere ritten€3499,-
Pakket 77 jaar lang onderhoudsbeurtenInclusief transport en één keer accuvervangingWMO/PGB gebruikers voor dagelijks gebruik€3999,-

Voorwaarden en Uitzonderingen

Er zijn enkele voorwaarden en uitzonderingen verbonden aan de onderhoudspakketten:

  1. U bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een afspraak voor de onderhoudsbeurten.
  2. De pakketten zijn maximaal twee jaar geldig (met uitzondering van pakket 5, 6 en 7) na aanschaf en kunnen alleen worden gebruikt bij de aankoop van een nieuwe scootmobiel.
  3. De pakketten zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper en vervallen bij doorverkoop, total loss verklaringen of ongelukken.
  4. De pakketten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of accessoires.

Onderhoudscontract op Aflossing (Leasen)

Als u een scootmobiel wilt kopen op aflossing (leasen), kunt u ook het onderhoudscontract mee leasen. Deze extra service kunt u dan in maandelijkse termijnen aflossen. Hierdoor heeft u maximale zekerheid en minimale kosten.

Onderhouden van uw scootmobiel

Het onderhouden van uw scootmobiel is essentieel om de levensduur te verlengen en om ervoor te zorgen dat deze altijd veilig en betrouwbaar is. Met onze scootmobiel onderhoudscontract bent u verzekerd van regelmatig onderhoud en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Aanrader combineer altijd het onderhoudspakket met een ANWB pechhulp verzekering voor acute spoed onderweg.

Bij ScootmobielCentrum.com bieden wij diverse onderhoudscontracten aan, afgestemd op uw behoeften en budget. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een mobiliteitsgarantie en kunt u zorgeloos genieten van uw scootmobiel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

5/5 - (1 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00