Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Algemene voorwaarden

Garantie/algemene voorwaarden van scootmobielcentrum.com, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 91603927 met de handelsnaam Online mobility trading B.V. (scootmobielcentrum) gevestigd te Nimrodstraat 13 te 5042 WX Tilburg (Geen bezoekadres).

Standaard garantie Als u een nieuwe scootmobiel bij ons aanschaft, heeft u ook de mogelijkheid om deze in termijnen te betalen.

Nieuwe scootmobielen hebben standaard 2 jaar garantie.

De garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en niet op slijtage gevoelige onderdelen. De fabrieksgarantie is enkel op de materialen (onderdelen) en niet op het arbeidsloon. Ook de transport zoals onze haal- en brengservice valt niet onder deze garantie.

Onderhoudsbeurten

Elektrische voertuigen:

  • 1e beurt = tussen de 500 en 1000km €49.95 ex materiele kosten en eventuele transportkosten
  • 2e beurt en overige beurten = elke 4000km of elk jaar €169.95 ex materiele kosten en eventuele transportkosten

*Onderhoud komt altijd voor de rekening van de koper. Bij aanschaf van een nieuwe (elektrische) scootmobiel kun je er meteen een onderhoudspakket bijnemen. Een onderhoudspakket bestaat uit 3 of uit 6 onderhoudsbeurten. Met een pakket koop je meerdere beurten tegelijk in en dat heeft meerdere voordelen.

Garantie vervalt bij

  • Na ondeskundig gebruik of door gebruik waarvoor de scootmobiel niet is bestemd.
  • Na het niet op tijd uitvoeren van de onderhoudsbeurten.
  • Na schade door val, aanrijding of beschadiging.
  • Na doorverkoop aan derden.
  • Het gebruik voor commerciele doeleinden.

Wat niet onder garantie valt

  • Batterijen (accu), banden, bekabeling, lampjes of leds, remmen, remblokken of remschijven, riemen, filters, koppeling of andere slijtagegevoelige onderdelen.
  • Slijtage die gevolg is van normaal gebruik.
  • Breukschade of roestvorming.

Bestelling en aanbetaling Vanwege een groot aantal niet afgehaalde en/of geannuleerde bestellingen vragen wij een aanbetaling van minimaal 500,- euro. Wanneer wij het product niet kunnen leveren dan krijgt u uiteraard uw aanbetaling volledig terug. Ziet u alsnog van de koop af dan bent u uw aanbetaling kwijt boven een order van 500 euro vragen wij 20% van het aanschaf bedrag als annuleringskosten.

Particuliere & Zakelijke bestellingen kunnen helaas niet worden geannuleerd. Bij het niet afnemen van een zakelijke bestelling wordt er 500 euro handlingkosten in rekening gebracht + 25% van orderwaarde. Al onze producten worden op maat besteld en geleverd daarmee is het retour recht of herroeping recht uitgesloten.

Levertijden Normaal gesproken worden alle bestellingen binnen +/- 2 tot 4 weken geleverd. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 16 weken. Indien wij na 16 weken nog geen zicht hebben op de levering, dan kan de koop worden ontbonden.

Klik hier voor de complete voorwaarden, waar akkoord mee gegaan worden tijdens het afronden van uw bestelling.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00