Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

DriewielScooters - Elektrische driewieler kopen

Driewiel Scooter & Elektrische driewieler

Wil je mobiel blijven, de deur uit kunnen, en niet afhankelijk zijn van andere mensen? Dan is een driewielscooter ideaal. Bij ons kun je eenvoudig een elektrische driewieler kopen en eenvoudig thuis laten bezorgen. Ons scootmobielen aanbod varieert van stabiele, lekker zitten modellen, tot uiterst snelle modellen met een groot bereik en verschillende aanpassingsmogelijkheden.

Soorten driewiel scooters

Er zijn veel verschillende driewiel scooters op de markt die we onder kunnen verdelen in 3 categorieën, namelijk de opvouwbare driewielscooter, de vaste driewiel scooter en de overdekte driewieler.►Opvouwbare modellen zijn handig voor binnen in huis of om mee te nemen in de auto. Ze zijn geschikt voor kleine stukjes rijden zoals een dagje weg in een andere omgeving.►Vaste driewielers zijn de meeste verkochte modellen en uitgerust met een goede stoel, goede vering, een paar goede remmen. Bovendien kunnen ze ook een stuk vlotter rijden. Ook hebben ze een groot actieradius waardoor je lange afstanden kunt afleggen.►Overdekte driewielscooters zijn gesloten gehandicaptenvoertuigen waar je warm en droog in zit. Je kunt ze vergelijken met een Canta of kleine auto. Doordat ze 3 wielen hebben zijn ze lekker wendbaar in het verkeer. Tegenwoordig beschikken ze ook over een heleboel luxe. Denk aan een parkeercamera, muziekinstallatie, en elektrische ramen.

Geen rijbewijs of helm nodig bij een driewielscooter

Mobiel zijn en onafhankelijk zijn heeft veel invloed op het dagelijks leven. Voertuigen die speciaal hiervoor bedoeld zijn hebben dus een grote impact op je levenskwaliteit. Het fijne hieraan is dat ze ook voor iedereen geschikt zijn en iedereen ermee mag rijden.Gehandicaptenvoertuigen en invalidenvoertuigen zoals de driewielscooter zijn vrijgesteld van een rijbewijs of helm. Mensen met een beperking kunnen dus vrij bewegen op een scooter met 3 wielen. Bij modellen die sneller kunnen rijden dan 10 kilometer per uur is de minimumleeftijd 16 jaar. Het enige wat je af moet sluiten is een scootmobiel WA verzekering. Voor de rest heb je geen kosten. Geen parkeerkosten en geen wegenbelasting. Heel voordelig vervoer dus.

Voordelen van een driewiel scooter

Een driewiel scooter biedt een heleboel voordelen. Zo ben je op de eerste plaats mobiel en onafhankelijk. Je voelt je zo vrij als een vogel. Driewiel modellen zijn zeer wendbaar door het enkele voorwiel. Met het traditionele vaste model kun je instappen bij de voordeur en er gewoon een winkel mee naar binnen. Lekker winkelen, een dokter of ziekenhuis bezoeken kan dus ook allemaal.De driewielige modellen zijn bovendien iets goedkoper in het onderhoud dan de vierwielers, en ze zijn zeer stabiel. Onze modellen zijn bovendien uitgerust met een zeer comfortabel onderstel met goede vering en een paar goede remmen. Zo kun je er veilig mee de weg op.

Elektrische driewieler met een elektromotor

De driewielers zijn allemaal elektrisch en voorzien van een onderhoudsvrije elektromotor. Onze modellen hebben dus geen motor met koolborstels. Dat maakt ze een stuk duurzamer en betrouwbaarder.Rijden op elektriciteit is schoon, stil, milieuvriendelijk, en bovendien goedkoop. Er is geen goedkoper alternatief. Bovendien mag je alleen met een elektrisch voertuig de winkel binnen.Opladen gaat bovendien relatief snel. Veel modellen kun je in een 4 tot 6 uur helemaal opladen. De exacte cijfers lees je per model terug bij het product zelf.

Veiligheid staat voorop bij onze senioren driewiel scooters

We noemen even senioren, maar natuurlijk hebben wij voor iedere leeftijdsgroep driewiel scooters in het assortiment zoals bijvoorbeeld de Nipponia Pride met een normaal scooterzadel. Dit voertuig is ook een heel leuk alternatief voor mensen met een evenwichtsstoornis!Al onze modellen zijn uitgevoerd met:

  • Uitstekende verlichting, wat bijna altijd LED is.
  • Een zeer goed remsysteem met korte remweg
  • Rembediening dat meestal hydraulisch en waar bijna geen kracht voor nodig is.
  • Een claxon om mede weggebruikers te waarschuwen.
  • Richtingaanwijzers.
  • Stabiele kwaliteit waardoor je veilig kunt rijden.

Snelle driewielscooters

De meeste driewielige scooters die er op de markt te vinden zijn, hebben hooguit een topsnelheid van 16 tot 18 km per uur. Onze snelle driewielscooters doen daar nog een flinke schep bovenop. De meeste modellen kunnen namelijk 25 kilometer per uur maximaal rijden. Er is zelfs 1 model, en dat is de For Motion Fast One, kan zelfs 32 kilometer per uur halen.Het voordeel van een snel gehandicaptenvoertuig is dat je in kortere tijd grotere afstanden kunt afleggen. Hierdoor kun je makkelijker naar familie of vrienden, en beter in contact blijven met iedereen.De hogere topsnelheid is te danken aan de veiligere constructie, betere accu’s en krachtigere motoren. Onze scootmobielen hebben tevens ook een echt fysiek remsysteem, wat ze heel veilig maakt.Ondanks dat ze een stuk sneller kunnen zijn ze zeker niet minder comfortabel. Integendeel! Er is zelfs nog meer aandacht besteed aan het onderstel, de vering, en de ophanging. Bovendien zijn er vaak ook nog upgrades mogelijk om nog meer comfort te ervaren. Denk bijvoorbeeld aan stoelverwarming of een draaibare comfortstoel.

Lange afstanden kunnen rijden met een driewieler

Onze gehandicaptenvoertuigen met 3 wielen kunnen, afhankelijk van het gekozen accupakket, ongekend grote afstanden rijden. Zo hebben wij er een recordhouder tussen zitten, en dat is de For Motion Fast One, die tot wel 300 kilometer kan rijden bij 25 km p/u!De meeste modellen halen 40 a 50 kilometer met het standaard accupakket, en deze zijn in veel gevallen ook te upgraden met Lithium accu’s in stappen van +50 kilometer. Zo kun je hem zelf helemaal samenstellen en laten voldoen aan alle eisen en wensen.

Voertuig laten aanpassen aan een handicap of beperking

Een voertuig laten aanpassen aan een eventuele beperking of handicap is bij ons ook mogelijk. Helaas zijn niet alle scooters daar even goed geschikt voor, maar met name bij de merken For Motion en Nipponia is veel mogelijk.Bij aanpassingen kun je denken aan een stoel die op de juiste positie gemonteerd wordt voor een optimaal zitcomfort, comfortstoelen met meer stelmogelijkheden en ondersteuning, een aangepast remsysteem (remmen met voet), gas geven met de voet of duim, een stokhouder of rollator drager, en nog een heleboel meer! De mogelijkheden zijn per 3 wiel voertuig verschillend.

Driewielscooter kopen

Zoek je een invalidenvoertuig of gehandicaptenvoertuig omdat je minder mobiel bent (geworden)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons heb je een enorme keuze aan een nieuwe generatie driewielscooters voor zowel senioren als voor jongeren. Wij hebben ook degelijke modellen die grote afstanden kunnen rijden en een hoge snelheid kunnen halen.

Betalen in 3 gelijke termijnen kan via IN3

Voor sommige mensen biedt de betaalmethode IN3 een uitkomst. Met IN3 kun je het aankoopbedrag in 3 gelijke delen verspreiden. Zo betaal je tijdens het bestellen het eerste deel, binnen de 30 dagen daarop nog een deel, en binnen de 30 dagen daarop het laatste deel.

Scooter met 3 wielen leasen

Leasen wil zeggen kopen op afbetaling en maandelijks aflossen. Ieder maand betaal je dan een vast bedrag wanneer je een scooter met 3 wielen gaat leasen. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hoef je bijvoorbeeld niet over spaargeld te beschikken, of kun je het spaargeld dat je hebt lekker op de bank houden. Daarnaast geeft het je ook financiële ruimte. Bovendien wordt het voor veel mensen gemakkelijker om een scooter met 3 wielen aan te schaffen. En tot slot spreid je ook de kosten voor de extra opties, van groter accupakket tot aanpassing. De maandlasten worden met de extra’s soms nauwelijks hoger.

Laat het voertuig goed onderhouden

Wil je compleet ontzorgd worden, dan kun je ook overwegen om een onderhoudspakket te nemen. Met een onderhoudspakket koop je vooraf het onderhoud in dat je voertuig met enige regelmaat nodig heeft. Daarmee kun je de betrouwbaarheid waarborgen en ook aanspraak blijven maken op de fabrieksgarantie.Je kunt tevens voor een pakket kiezen waarbij wij je scooter thuis komen ophalen en ook weer terugbrengen zodra hij zijn beurt heeft gehad.Mocht je een scooter met 3 wielen via de gemeente willen, dan vragen zij in de meeste gevallen om er een onderhoudspakket bij te doen. Daarmee weten zij ook zeker dat je mobiliteit gegarandeerd wordt.

Driewiel scooter van de gemeente via een WMO/PGB

Wat veel mensen niet weten is dat ze, indien er sprake is van een beperking of handicap, ze ook een driewiel scooter van de gemeente kunnen krijgen. Het kan ook zijn dat je een budget (PGB) toegewezen krijgt.De gemeente zal altijd naar de persoonlijke situatie kijken en op basis daarvan oordelen waar je recht op hebt. Zo zijn er in de grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, en Eindhoven al een heleboel mensen die een WMO of PGB hebben gekregen voor een van onze driewielscooters.Online kun je tegenwoordig een WMO of PGB aanvraag doen bij de gemeente. Tijdens de aanvraag kun je ook een offerte van een driewielscooter uploaden. De offerte kun je bij ons heel eenvoudig op de website verkrijgen. Hiervoor kies je eerst een scootmobiel naar keuze, past hem aan met opties, en klikt op de WMO/PGB offerte knop. Zo eenvoudig is het.Nog hulp ergens bij nodig? Bel ons dan gerust.

Toont alle 9 resultaten

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00