Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Utrecht kopen

Wilt u een Scootmobiel kopen in Utrecht? Bij Scootmobielcentrum verkopen we top scootmobielen. Onze scootmobielen zijn van hoge kwaliteit. We maken het kopen makkelijk en leuk voor iedereen, jong en oud. Ook als u een hand hebt, kunt u bij ons een fijne scootmobiel vinden. Zo krijgt u weer de vrijheid om te gaan waar u wilt.

U kunt ook een scootmobiel leasen bij ons. Dan betaalt u in drie keer. Zo maakt Scootmobielcentrum het kopen van een scootmobiel in Utrecht makkelijk voor iedereen. Niet alleen verkopen we scootmobielen, we doen ook de reparatie en onderhoud van uw 3- of 4-wiels scootmobiel. Scootmobielcentrum is er voor u in Utrecht!

De Verschillende Opties voor Scootmobielen in Utrecht

Bij de aanschaf van een scootmobiel in Utrecht zijn er verschillende opties om te overwegen, zoals maximale snelheid, aantal wielen en de actieradius per acculading. Kies bijvoorbeeld voor een snelle scootmobiel die 25km/h rijdt of kies voor stabiliteit met een 4 wiel scootmobiel.

Maximumsnelheid

De snelheid van een scootmobiel is belangrijk. In Utrecht kan de snelheid van een scootmobiel tussen de 7 en 20 km per uur liggen. Maar let op! Op het trottoir mag je maar 6 km per uur rijden.

Dat is de wet. Wil je sneller? Scootmobielcentrum heeft snelle scootmobielen. Sommige driewielers kunnen zelfs tot 25 km per uur gaan. Dat is snel! Zo kom je overal op tijd aan.

Aantal wielen

Er zijn scootmobielen met 3 en 4 wielen. Het hangt af van wat u nodig heeft. Een driewiel scootmobiel is goed als u graag veel beweegt. U hoeft maar 16 jaar oud te zijn om erop te rijden.

U heeft geen rijbewijs nodig. Dit maakt het makkelijk voor jongeren met beperkingen.

Een scootmobiel met 4 wielen is goed voor lange ritten. Het heeft een betere accu. U kunt daarmee grotere afstanden afleggen. Het kost ongeveer 3.500 euro. Bij Scootmobiel Utrecht kunt u deze kopen.

We hebben veel merken om uit te kiezen. Er is dus altijd wel wat voor u bij.

Actieradius per acculading

De actieradius per acculading is hoe ver de scootmobiel kan rijden met één lading. Dat kan anders zijn voor verschillende modellen. Sommige scootmobielen rijden tot 300 km met één lading.

De Fast One scootmobiel is een goed voorbeeld. Deze kan tot 40 km rijden met zijn standaard gel-accu. Hoe beter de accu, hoe verder je kunt rijden zonder op te laden. Daarom is het handig om een goede accu te kiezen bij het kopen van een scootmobiel in Utrecht.

Subsidies en Financieringsmogelijkheden in Utrecht

Een oudere vrouw navigeert op een scootmobiel door een bloemenpark.

In Utrecht zijn er verschillende subsidies en financieringsmogelijkheden beschikbaar voor het aanschaffen van een scootmobiel. U kunt een beroep doen op de WMO subsidie van de gemeente, uw persoonlijk gebonden budget (PGB) gebruiken of kiezen voor de optie om een scootmobiel te leasen.

Deze mogelijkheden maken een scootmobiel toegankelijk voor iedereen die er behoefte aan heeft, ongeacht hun financiële situatie.

Gemeentelijke subsidie

In Utrecht is er geld van de stad om te helpen. Dit heet gemeentelijke subsidie. Ook voor het kopen van een scootmobiel is er deze bijdrage. Als je niet genoeg geld hebt, geeft de stad Utrecht hiervoor misschien wel een bijdrage.

Op 1 april 2022 kwamen er nieuwe regels voor deze hulp. Je vindt alles over deze regels op de Subsidiehulp website van de stad Utrecht. Wil je hulp vragen? Dat kan, want in Utrecht geven ze het meeste geld voor hulp van alle steden in Utrecht.

De stad De Bilt helpt ook veel. Het aanvragen van een scootmobiel bij de gemeente Utrecht kan dus met hun geld.

PGB

PGB helpt je bij het kopen van een scootmobiel in Utrecht. Het is geld dat je krijgt van de overheid. Met dit geld kan je zorg inkopen die je nodig hebt. Je mag zelf weten welke zorg je koopt.

Dit kan een scootmobiel zijn.

In Utrecht zijn er veel opties voor het gebruik van PGB. De stad biedt ook subsidies en andere manieren om een scootmobiel te betalen. Maar let op, er zijn regels voor subsidies. Als de subsidie meer dan €20.000 is, moet je deze regels volgen.

Leasen

Leasen is een goede keuze als u niet meteen een scootmobiel in Utrecht wilt kopen. U betaalt dan elke maand een bedrag. Hierdoor kunt u de kosten spreiden. Het leasen van een scootmobiel is dus best makkelijk.

U hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen. Ook kunt u het model kiezen dat bij uw wensen past. Voor meer informatie over leasen, kunt u terecht bij ons.

Betalen in 3 Termijnen of via IN3: De Voordelen van Flexibele Opties

Jong stel rijdt blij op een scootmobiel door de straten van Utrecht.

Bij de aankoop van een scootmobiel in Utrecht kun je kiezen voor betalen in 3 termijnen. Dit is dankzij IN3, een handige betaaloptie. Je kunt je aankoopbedrag over drie betalingen verdelen.

Dit is binnen 60 dagen. Het mooie is dat je geen rente hoeft te betalen.

Niet alleen scootmobielen, ook scooters, brommers, Vespa’s, Piaggio Zips en fatbikes kun je op deze manier kopen. IN3 is bij meer dan 5.000 webshops te gebruiken. Hierdoor is kopen met een klein budget makkelijk.

Dankzij IN3 kun je zo je droom scootmobiel kopen zonder financiële stress.

Scootmobielen Huren in Utrecht: Tijdelijke Oplossingen

Een gelukkig ouder echtpaar rijdt op een gehuurde scootmobiel door de straten van Utrecht.

In Utrecht kun je een scootmobiel huren. Dit is handig als je er tijdelijk een nodig hebt. Van Welzorg Shop kun je ScootFlex krijgen. Dat betekent dat je elke maand een vast bedrag betaalt en daarvoor een scootmobiel mag gebruiken.

Deze optie is goed voor mensen die de scootmobiel minder dan een half jaar nodig hebben. Je kunt ook een rolstoel of scootmobiel lenen of huren bij een thuiszorgwinkel in de stad.

Een andere plek waar je kunt huren is Scootmobiel Plezier. Daar kun je voor korte of lange tijd een scootmobiel krijgen. Huren kan soms goedkoper zijn dan kopen. Maar let op: als je maandenlang huurt, kan het duurder worden dan kopen.

Mensen die zestien jaar of ouder zijn mogen in Utrecht een scootmobiel rijden. Dat geldt ook voor mensen met een handicap.

Scootmobielcentrum Utrecht: Voor Onderhoud en Reparatie

Een gelukkig oud echtpaar dat samen op een scootmobiel rijdt in een schilderachtig park.

Bij Scootmobielcentrum Utrecht is je scootmobiel in goede handen. Wij hebben veel ervaring met onderhoud en reparatie. We zorgen dat je scootmobiel altijd klaar is voor gebruik. Kies je voor onze service, dan kies je voor rust.

Je kunt bij ons ook een ophaal- en brengservice gebruiken. Zo maken we het gemakkelijk voor jou.

Ons team is goed opgeleid. Ze kennen alles van scootmobielen. Ze kunnen snel een probleem vinden en oplossen. Daarom kun je zo snel weer de weg op. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

We geven je tips om veilig te rijden.

Onze winkel heeft een mooie showroom. Daar kun je verschillende soorten scootmobielen zien. We helpen je graag met kiezen. Ook als je scootmobiel stuk is, staan we voor je klaar. Met onze service rijdt je snel weer rond in Utrecht.

Bezoek Onze Showroom: Bekijk Ons Ruime Aanbod en Ontvang Deskundig Advies

Een groep blije klanten verkent verschillende modellen van scootmobielen in een showroom.

Kom naar onze showroom in Utrecht. Daar ziet u veel scootmobielen. Wij hebben snelle scootmobielen en 3 wiel scootmobielen. We hebben ook 4 wiel scootmobielen. U kunt ze allemaal zien.

En u kunt ze proberen. U vindt er ook de Nipponia 2fast en de For Motion Forty-5. Deze zijn erg goed en mooi.

Onze mensen staan voor u klaar. Ze helpen u graag. Ze weten veel van scootmobielen. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden. Ze geven u ook goed advies. Zo koopt u de beste scootmobiel voor u.

En als u wilt, kunnen ze naar uw huis komen. Ze geven dan een thuisdemonstratie van de scootmobiel die u wilt.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een scootmobiel en waar kan ik er een kopen in Utrecht?

Een scootmobiel is een elektrisch voertuig voor mensen die niet lang kunnen lopen. Je kunt een scootmobiel kopen in een winkel voor scootmobielen in Utrecht.

2. Kan ik een scootmobiel aanvragen via de gemeente?

Ja, je kunt een scootmobiel aanvragen bij de gemeente via een gratis WMO-offerte of gratis PGB-offerte. De snelheid kan oplopen tot 25km/h.

3. Kan ik mijn scootmobiel betalen met IN3?

Ja, bij het kopen van een vaste scootmobiel of andere soorten zoals de Nipponia Pride of For Motion on Four, kun je betalen via IN3.

4. Hoe zorg ik voor mijn scootmobiel na aankoop?

Het is goed om een onderhoudscontract te hebben. Ook is er ANWB Pechhulp beschikbaar voor je scootmobiel.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00