Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Disclaimer

Scootmobielcentrum is een website die zich richt op het informeren van bezoekers over scootmobielen en hen doorstuurt naar verkopende partijen. Wij verkopen zelf geen scootmobielen. Alle informatie en specificaties die op de website worden vermeld, zijn via internet verzameld en aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen niet garanderen dat de voorraden bij verkopende partijen op onze website nog steeds up-to-date zijn. We controleren deze voorraden weliswaar regelmatig, maar deze zijn slechts indicatief.

Onze website heeft als doel om mensen zo goed mogelijk te informeren over de verschillende scootmobielen en hun eigenschappen. Ook deze informatie is gebaseerd op gegevens die wij via internet hebben verzameld. Scootmobielcentrum aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website.

Wij adviseren bezoekers om altijd zelf de specificaties en voorraden te controleren bij de verkopende partijen voordat zij tot aankoop overgaan. Onze website is enkel bedoeld als informatief en we streven ernaar om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over de verschillende scootmobielen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00