Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Hulp bij het kiezen van een scootmobiel

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste scootmobiel, en zit je met de vraag: “Welke scootmobiel past het beste bij mij?”. Wij van Scootmobiel Centrum helpen je graag daarmee. Om je direct van dienst te zijn hebben wij een keuzehulp voor je gemaakt die je kan helpen de juiste scootmobiel te vinden. Door een aantal vragen te beantwoorden, krijg je automatisch te zien welke scootmobielen het beste passen bij je. In 1 minuut tijd heb je het antwoord!

Kun je geen passende scootmobiel vinden? Wij helpen je!

Vind je met de keuzehulp toch niet de scootmobiel die bij je past of aan je wensen voldoet? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk kunnen we toch iets voor je betekenen door persoonlijk met je mee te kijken en mee te denken om zodoende een passende oplossing te vinden.

Ook voor advies kun je bij ons terecht

Wil je graag persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van een nieuwe elektrische scootmobiel? Ook dan staan we voor je klaar. Wij kunnen je uitleg geven over de verschillende modellen, en samen kijken wat wel of niet geschikt is. Door het grote aanbod zie je soms de bomen door het bos niet meer en daar komen wij om de hoek kijken. We kunnen zowel telefonisch advies als een persoonlijk gesprek bieden in een van onze winkels.

Beste scootmobiel die bijna iedereen past

Wist je dat de For Motion On Four een van de beste scootmobielen is? Om te beginnen is de On Four een 4-wiel scootmobiel. Vierwielers zijn zeer stabiel en hebben de beste wegligging. Het onderstel van de On Four biedt niet alleen veel stabiliteit maar ook een hoog comfort. Daarnaast is het een snelle scootmobiel (25- of 32 km p/u) die voor iedere lichaamslengte geschikt is. Dit komt namelijk doordat de stoel wordt aangepast op jouw lengte, en dat is helemaal gratis. Hierdoor is het zitcomfort optimaal en kun je altijd goed bij het stuur.

Maar de For Motion On Four heeft nog meer troeven! Je kunt het accupakket namelijk eenvoudig uitbreiden met extra en lithium accu’s. Hierdoor kun je een bereik van 50, 100, 150, 200, of zelfs 300 kilometer halen. Dat betekent minder vaak opladen en grotere afstanden kunnen rijden. Het is tevens een van de meest aanpasbare scootmobielen van Nederland en geschikt voor nagenoeg iedere handicap!

Waarom Scootmobiel Centrum?

Scootmobiel Centrum heeft niet alleen een uitgebreide scootmobiel webshop, maar ook verschillende vestigingen waar je een kijkje kunt komen nemen. Op verschillende plekken in Nederland kun je terecht voor een proefrit, advies en onderhoud.

Via onze webshop kun je eenvoudig een gehandicaptenvoertuig samenstellen en aanpassen zodat je ook met jouw lichamelijke beperking er gebruik van kunt maken. Zo kun je hem bijvoorbeeld laten uitrusten met allerlei handige opties zoals een koffer aan de achterkant, een mandje aan de voorkant, een stokhouder en rollator drager, een windscherm, een uitneembare accu, of bijvoorbeeld een draaistoel. Ook een aangepaste manier van gas geven en remmen behoort tot de mogelijkheden. Zo zijn onze scootmobielen voor iedere handicap geschikt te maken. Uiteraard kunnen wij hem ook aan huis bezorgen zodat je de deur niet uit hoeft. Onze chauffeur zal dan uitgebreide uitleg geven zodat je er direct van kunt genieten.

Vaste, overdekte en opvouwbare scootmobielen

Scootmobiel Centrum is de specialist op het gebied van elektrische scootmobielen. De keuze is reuze en wij hebben naast vaste scootmobielen, ook opvouwbare modellen en overdekte voertuigen. De vaste modellen zijn de traditionele voertuigen die je veelal ziet rijden op straat maar ook wel in de supermarkt tegenkomt. Ze zijn comfortabel, geschikt voor lange afstanden, en brengen je snel van A naar B.

Aantal wielen 3 of 4 wielen kiezen

Opvouwbare modellen zijn meer geschikt voor een uitstapje en een dagje weg. De topsnelheid is beperkt evenals het bereik. Maar ze zijn wel licht van gewicht en je kunt hem eenvoudig in de auto meenemen of zelfs op vakantie.

Overdekte scootmobielen bieden het voordeel dat je warm en droog zit. Ook wanneer het heel koud buiten is, of flink regent, dan kun je er toch gebruik van maken. Ze zijn erg luxe en bieden meer zitplek. Zodoende kun je ook je partner meenemen.

Onderhoud nodig? Wij hebben onze eigen ophaalservice

Bij Scootmobiel Centrum hoef je bij wijze van spreken de deur niet uit als het gaat om onderhoud van je driewieler of vierwieler. Wij kunnen namelijk jouw scootmobiel, klein of groot, thuis komen ophalen en meenemen voor een onderhoudsbeurt zodat hij weer helemaal wordt nagekeken en het onderhoud krijgt wat hij nodig heeft. Vervolgens brengen wij hem weer terug. Zodoende hoef je zelf de deur niet uit. Om gebruik te maken van deze service hoef je alleen een onderhoudspakket af te sluiten met haal- en brengservice. Deze kun je bovendien in termijnen betalen!

kies zelf online de beste scootmobiel die bij jouw past

Zelf je scootmobiel kiezen en de gemeente laten betalen

Wist je dat je zelf je scootmobiel kunt uitkiezen en dat de gemeente deze betaalt? Nederland kent namelijk scootmobiel subsidie in de vorm van een PGB. Het persoonsgebonden budget komt uit de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning). Wil je een budget krijgen om daar vervolgens een scootmobiel mee te kopen, dan moet je aankloppen bij de gemeente.

De gemeente zal dan een offerte van je willen hebben, en er moet een reden zijn waarom je een scootmobiel nodig hebt. Indien er sprake is van een lichamelijke beperking dan krijg je normaal gesproken een aangepast vervoermiddel.

De offerte kun je direct op onze website downloaden. Als eerst moet je een scootmobiel uitzoeken, en dat kan bijvoorbeeld met onze keuze hulp. Zo kun je kiezen voor een wendbare 3-wieler of een zeer stabiele 4-wiel scootmobiel. Heb je het model gevonden, dan kun je hem aankleden met opties en accessoires, en klik je op de offerte knop. De offerte neem je vervolgens mee naar de gemeente of dient een online aanvraag in.

Betalen kan op allerlei manieren

Kun je geen scootmobiel aanvragen en moet je hem zelf betalen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende betaalmogelijkheden om de aankoop voor veel mensen toch mogelijk te maken. Zo kun je bij ons kiezen uit betalen via IDeal of Bancontact, een aanbetaling doen en de rest bij aflevering, in 3 termijnen betalen zonder rente, of de scootmobiel leasen. Bij leasen betaal je het aankoopbedrag in termijnen terug. Voor een vast bedrag per maand kun je een nieuwe scootmobiel rijden, inclusief het onderhoud (wanneer je een pakket erbij neemt).

Wil je alle scootmobielen zien? Bezoek dan onze pagina scootmobiel kopen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00