Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Over Ons – Scootmobiel Centrum Nederland & België

Welkom bij Scootmobiel Centrum, dé specialist in scootmobielen in Nederland en België. Als marktleider op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor mensen met een fysieke beperking, zetten wij ons in om uw mobiliteit en onafhankelijkheid te waarborgen.

Onze Missie

Onze missie is het bieden van kwalitatieve, betaalbare en betrouwbare scootmobielen die aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten. Met een breed assortiment, variërend van driewielers tot overdekte modellen, streven wij ernaar om voor iedereen een passende mobiliteitsoplossing te bieden.

Ons Team

  • Henk-Jan: Een expert in de wereld van scootmobielen, met een bijzondere focus op ‘For Motion’ scootmobielen en overdekte modellen​​​​. Henk-Jan’s deskundigheid verzekert dat onze klanten toegang hebben tot de beste mobiliteitsoplossingen.
  • Daan Tuimelaar: Onze techniek-expert, wiens kennis en compassie naadloos samenkomen. Afgestudeerd in Motorvoertuigen Techniek, is hij niet alleen een autoriteit op het gebied van scootmobielen, maar ook een gepassioneerde voorvechter voor de inclusie van mensen met een handicap. Daan’s artikelen over scootmobiel gebruik en de relevante wet- en regelgeving zijn een bron van waardevolle informatie voor onze gemeenschap​​​​.

Wat Ons Uniek Maakt

  • Persoonlijk Advies: Onze experts voorzien u van persoonlijk advies, zodat u de scootmobiel vindt die perfect bij uw situatie past.
  • Uitgebreid Assortiment: Wij bieden een divers aanbod, waaronder driewielers, vierwielers, opvouwbare modellen en zelfs overdekte scootmobielen.
  • Kwaliteit en Betaalbaarheid: Onze focus ligt op het leveren van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
  • Maatwerk: De mogelijkheid tot het aanpassen van scootmobielen zorgt ervoor dat we tegemoetkomen aan specifieke behoeften en voorkeuren.

Onze Belofte

Bij Scootmobiel Centrum geloven we in een wereld waarin mobiliteit voor iedereen toegankelijk is. Daarom zetten we ons in voor:

  • Uitstekende Klantenservice: Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen met advies en hulp.
  • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Veiligheid staat voorop in onze producten en diensten.
  • Innovatie: We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet om u de beste producten te kunnen bieden.

Contact

Bezoek ons online op Scootmobiel Centrum of neem contact op voor persoonlijk advies en ondersteuning​​​​​​ of volgens ons via Facebook of Youtube

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00