Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

IVA Z1000 Scootmobiel

 2.299,00

‚ā¨300.00 prijsvoordeel nog:

IVA Z1000

Stelt u zich een¬†grote scootmobiel¬†voor die niet alleen uw mobiliteit verhoogt maar ook uw dagelijkse leven verrijkt. De¬†IVA Z1000¬†betreft zo’n voertuig, ontworpen om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Met een elegante constructie op¬†drie wielen¬†en voorzien van een¬†elektrische motor, biedt deze¬†krachtige scootmobiel¬†u ongekende zelfstandigheid. Ideaal voor wanneer u een¬†stabiele scootmobiel¬†en een¬†veilige scootmobiel¬†wilt¬†kopen¬†vanuit een betrouwbaar¬†scootmobiel centrum.

Belangrijkere Voordelen

 • Elegant en krachtig design voor ultiem comfort op drie wielen
 • Uitgerust met een krachtige 1000 watt elektrische motor
 • Lithium-ion¬†accu¬†met een¬†actieradius¬†van 50 km
 • Ruime en¬†diepe instap¬†geschikt voor langere personen
 • Verkrijgbaar in kleuren champagne, zwart en bruin
 • Volledig uitgeruste scootmobiel met moderne voorzieningen voor dagelijks gebruik

Een Introductie tot de IVA Z1000

Ontdek de kwaliteiten van de¬†IVA Z1000, een¬†3 wiel scootmobiel¬†die staat voor luxe, capaciteit en comfort. Deze¬†elektrische scooter¬†biedt een onge√ęvenaarde ervaring door zijn stijlvolle en sportieve vormgeving gecombineerd met praktisch gemak en hoge prestaties.

Hoogwaardig Comfort en Design

De scootmobiel iva z1000 is met zijn moderne verlichting niet alleen een visueel genot maar ook een toonbeeld van veiligheid. Het heldere en gemakkelijk afleesbare display zorgt dat alle noodzakelijke informatie binnen handbereik is. Het hoogwaardige design en comfortabel zitcomfort, met bijzondere aandacht voor ruime beenruimte, maken de Z1000 tot een ideale keuze voor langere personen.

Kleurenvariaties: Champagne, Zwart en Bruin

Verkies de elegantie van champagne, de klassieke schoonheid van zwart, of de warme uitstraling van bruin. Welke kleur u ook kiest, de IVA Z1000 scootmobiel met grote capaciteit staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een luxe scootmobiel die zowel functioneel als esthetisch aan uw wensen voldoet, en dat alles met de veiligheid van moderne verlichting die u verdient.

De Technische Specificaties van de IVA Z1000

De elektrische IVA Z1000 scootmobiel wordt gekenmerkt door prestaties en ontwerp die tegemoetkomen aan de eisen van dagelijks gebruik. Laten we de technische details nader bekijken die deze scootmobiel onderscheiden.

Krachtige 1000 Watt Onderhoudsvrije Motor

De krachtige motor van de IVA Z1000 is het kloppend hart van deze elektrische scootmobiel. Met 1000 watt aan vermogen en het voordeel van onderhoudsvrij zijn, biedt het de betrouwbaarheid en prestaties die u nodig heeft. De krachtige aandrijving biedt een topprestatie zonder de zorg over slijtage, dankzij de borstelloze techniek.

Lithium-Ion Accu met Grote Capaciteit en Actieradius

De grote actieradius wordt geleverd door een robuuste 60V 20Ah lithium-ion accu, die u de vrijheid geeft tot wel 50 kilometer te reizen zonder tussentijds opladen. De korte laadtijd van 5-8 uur betekent dat uw IVA Z1000 snel weer klaar is voor uw volgende reis. Of u nu op zoek bent naar een scootmobiel voor korte ritten of juist langere tochten, de IVA Z1000 laat u niet in de steek.

 • Stabiliteit¬†door de¬†10 inch wielen.
 • Comfortabel, krachtig en met de juiste¬†specificaties.
 • Een grote¬†actieradius¬†voor meer vrijheid.
ComponentSpecificatie
Motor1000 watt borstelloos
AccutypeLithium-Ion 60V 20Ah
ActieradiusTot 50 km
Oplaadtijd5-8 uur
Wielmaat10 inch
Maximum belastbaar gewicht190 kg
Topsnelheid20 km/h

Deze IVA Z1000 scootmobiel met zijn indrukwekkende stabiliteit en uitmuntende specificaties is het summum van moderne mobiliteit, ontworpen om uw vrijheid en onafhankelijkheid moeiteloos te vergroten.

Gebruiksgemak en Comfort

Voor velen is een scootmobiel met veel beenruimte geen luxe, maar een noodzaak. De IVA Z1000 voldoet aan deze behoefte met een ruime en diepe instap, speciaal ontworpen voor langere personen. Het gaat hier niet alleen om comfort, maar ook om de zelfstandigheid die daarmee gepaard gaat.

Ruime en Diepe Instap Geschikt voor Langere Personen

De IVA Z1000 is een brede scootmobiel die een toegankelijkheid biedt die menig ander model niet kan leveren. De diepte van de instap maakt het op- en afstappen eenvoudig en veilig, wat een uitermate wendbare scootmobiel oplevert voor in en buiten de huiselijke omgeving.

Praktische Opbergmogelijkheden en USB-Aansluiting

Het praktische handschoenenkastje, gecombineerd met de mogelijkheid voor extra opbergruimte via een optionele koffer, maakt de IVA Z1000 tot een echte partner voor uw dagelijkse uitjes. Of het nu gaat om een boodschappentas of persoonlijke items, alles heeft zijn plek. En met de handige USB-aansluiting zijn uw elektronische apparaten altijd opgeladen en binnen handbereik.

 • Ontwerp biedt¬†extra veel beenruimte
 • Verstelbare armleuningen¬†voor persoonlijk comfort
 • Praktische opbergmogelijkheden¬†en ge√Įntegreerd¬†handschoenenkastje
 • Altijd verbonden met een nuttige¬†USB-aansluiting

IVA Z1000 Grote scootmobiel met 3 wielen

Wilt u een comfortabel scootmobiel kopen? Overweeg dan de IVA Z1000, een ruim en robuust elektrisch scootmobiel met 3 wielen. Deze grote scootmobiel is ontworpen om gemak en comfort te bieden voor alle afstanden, waardoor het een uitstekend mobiliteitshulpmiddel vormt voor uw dagelijkse vervoer. Bent u op zoek naar een betaalbare scootmobiel? De IVA Z1000 wordt geroemd om haar prijs-kwaliteitverhouding en biedt u vrijheid en zelfstandigheid in een stijlvol pakket.

 • 1000 watt borstelloze motor biedt krachtig en onderhoudsvrij rijplezier.
 • Lithium-ion¬†accu¬†met een¬†actieradius¬†van 50 km – ideaal voor zowel korte trips als langere reizen.
 • Luxe afwerking in kleuren die passen bij uw stijl: champagne, bruin of zwart.
 • Veelzijdige functies zoals¬†USB-aansluiting en optionele bijpassende koffer voor¬†extra opbergruimte.
 • Comfort voor langere personen dankzij een¬†diepe instap¬†en verstelbare onderdelen zoals de stoel en armleuningen.

Met zijn moderne ontwerp, en comfortabel scootmobiel ervaring, ondersteunt de IVA Z1000 uw onafhankelijkheid en mobiliteit op de best mogelijke manier. Dit voertuig stelt u in staat om zelfstandig, zorgeloos en in stijl de weg op te gaan. De IVA Z1000 is meer dan alleen een vervoersmiddel; het is een investering in uw levenskwaliteit.

Veiligheid en Stabiliteit van de IVA Z1000

Bij het ontwerpen van de IVA Z1000 scootmobiel is er bijzondere aandacht besteed aan veiligheid en stabiliteit. Zo kunt u met vertrouwen en zonder zorgen gebruik maken van uw veilige scootmobiel. Hieronder worden de belangrijkste veiligheidskenmerken toegelicht die bijdragen aan de goede stabiliteit en veilige wegligging van de IVA Z1000.

Effici√ęnte Schijf- en Trommelremmen

De z1000 is voorzien van een combinatie van¬†schijfremmen¬†aan de voorzijde en¬†trommelremmen¬†aan de achterzijde zorgt voor een gecontroleerde en stabiele remervaring. Deze effici√ęnte remtechniek is cruciaal voor uw veiligheid, met name bij het maken van langere tochten of het rijden op gevarieerde wegtypes.

Doordachte Verlichting en Veiligheidskenmerken

De IVA Z1000 is uitgerust met krachtige LED verlichting, wat niet alleen de zichtbaarheid in het verkeer ten goede komt, maar ook de veiligheid bij nacht. Essentieel voor de veilige scootmobiel ervaring is ook het waarschuwingsalarm dat automatisch activeert bij het achteruit rijden, waarschuwend voor omstanders en andere weggebruikers.

 • LED koplamp en achterlicht voor optimale zichtbaarheid
 • Intu√Įtieve bediening van de verlichting
 • Waarschuwingsalarm¬†bij¬†achteruit rijden¬†voor extra veiligheid
 • Robuuste¬†10 inch wielen¬†zorgen voor een stabiele¬†wegligging

Ontworpen voor Uw Onafhankelijkheid

Zoekt u naar een scootmobiel voor grote personen? De IVA Z1000 voldoet aan deze behoefte met een ontwerp dat is geoptimaliseerd voor uw comfort. De ruime zit en diepe instap garanderen dat ook lange personen kunnen genieten van een zelfverzekerde reiservaring. De Z1000 staat bekend als een nieuwe scootmobiel, die met zijn hedendaagse technologie en betrouwbare constructie, u de onafhankelijkheid biedt die u verlangt.

Het verkennen van de buitenwereld wordt gemakkelijk gemaakt door de intu√Įtieve bediening en soepele navigatie van deze moderne scootmobiel. U ervaart een nieuw soort vrijheid, of u nu naar de lokale supermarkt gaat of door het park rijdt. Met de IVA Z1000 worden stijlvolle mobiliteit en zelfstandig ondernemen √©√©n.

 • Speciaal ontworpen voor¬†comfortabel reizen van grote personen
 • Een¬†nieuwe scootmobiel¬†die voldoet aan de hoge normen van deze tijd
 • Uw waarborg voor een¬†betrouwbare scootmobiel¬†met een lange levensduur

Dankzij de IVA Z1000 kunt u met vertrouwen uw dagelijkse activiteiten uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Hierdoor is deze scootmobiel niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een uitbreiding van uw persoonlijke vrijheid en welzijn.

Het Voordeel van de IVA Z1000

Als u overweegt een scootmobiel met hoge snelheid aan te schaffen, biedt de IVA Z1000 aanzienlijke voordelen buiten om het modern design. Deze scootmobiel is niet alleen geschikt voor scootmobiel voor senioren, maar heeft ook opties die het leven van elke gebruiker kunnen vergemakkelijken. Dankzij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en diverse aanpassingsmogelijkheden, sluit de IVA Z1000 naadloos aan bij uw mobiliteitsbehoeften door het ergonomisch gevormde stuur.

Uitstekende Prijs-Kwaliteitsverhouding

De IVA Z1000 scootmobiel is een investering die u meer mobiliteit en vrijheid biedt. Deze scootmobiel geeft u een betrouwbare prestatie vanwege de hoogwaardige onderdelen tegen een competitieve prijs. U krijgt een duurzaam en betrouwbaar vervoermiddel dat gebouwd is om u jarenlang van dienst te zijn.

Diverse Aanpassingsopties voor Optimaal Gebruik

Elke gebruiker is uniek en daarom biedt de IVA Z1000 scootmobiel diverse aanpassingsopties om aan specifieke behoeften te voldoen. Verstelbare armleuningen, optionele koffers voor extra bergruimte, en een usb aansluiting zijn slechts enkele voorbeelden van hoe deze scootmobiel kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en vereisten.

 • Verschillende financieringsmogelijkheden zoals¬†WMO,¬†PGB,¬†leasen, of betalen in termijnen (in3).
 • Een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor extra comfort, speciaal voor senioren.
 • Gemak van een¬†scootmobiel met hoge snelheid: bereik moeiteloos een topsnelheid van 20 km per uur.

Accessoires en Personalisatie

De IVA Z1000 is meer dan een middel om u van punt A naar punt B te krijgen; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en stijl. Personalisatie maakt integraal deel uit van de ervaring met dit trendy scootmobiel design. Het scala aan accessoires en aanpassingsopties zorgt ervoor dat uw scootmobiel niet alleen functioneel is maar ook een persoonlijke touch krijgt.

Extra Bescherming en Veiligheidsopties Beschikbaar

Veiligheid staat voorop, zeker als het om mobiliteit gaat. Optionele extra’s zoals schijfremsloten en¬†beschermhoezen¬†zorgen voor een verhoogd veiligheidsniveau van uw IVA Z1000. Een¬†schijfremslot¬†voorkomt diefstal als uw scootmobiel onbeheerd is, terwijl duurzame¬†beschermhoezen¬†uw scootmobiel beschermen tegen de elementen wanneer deze niet in gebruik is. Bovendien draagt een optioneel¬†windscherm¬†bij aan een comfortabelere rit door u te beschermen tegen wind en vliegende voorwerpen.

Mogelijkheid tot Uitbreiding met Een Bijpassende Koffer

Handigheid en comfort gaan hand in hand bij de IVA Z1000. De diepe instap maakt het in- en uitstappen moeiteloos en de mogelijkheid van een bijpassende koffer voor aan de achterzijde, biedt u extra opbergmogelijkheden. Ideaal voor degene die net wat meer wil meenemen of grotere boodschappen plant. Het is een stijlvolle en praktische oplossing om uw IVA Z1000 verder aan te kleden.

 • Schijfremslot¬†voor optimale beveiliging
 • Beschermhoezen¬†die uw scootmobiel schoon en droog houden
 • Windscherm¬†voor extra comfort tijdens het rijden
 • Bijpassende koffer die naadloos aansluit bij het design

Waarom Kiezen voor de IVA Z1000 Scootmobiel

Bent u op zoek naar een scootmobiel die garant staat voor comfort, veiligheid en onafhankelijkheid? De IVA Z1000 scootmobiel is een premium keuze die volledig aansluit bij uw wensen en speciaal is ontworpen om geschikt voor mensen te zijn die behoefte hebben aan een betrouwbaar voertuig voor dagelijks gebruik.

De Ideale Oplossing voor Ouderen en Lichamelijk Gehandicapten

Deze scootmobiel is een uitstekend mobiliteitshulpmiddel voor ouderen en personen met een fysieke beperking. De diepe instap, comfortabele zitting en eenvoudige bediening zorgen ervoor dat de IVA Z1000 de bewegingsvrijheid biedt die essentieel is voor zelfstandig leven. Bovendien draagt de lange actieradius bij aan het vergroten van die vrijheid, waardoor u zich zonder zorgen buiten de deur kunt begeven.

Verzeker Uzelf van Een Betrouwbaar Mobiliteitshulpmiddel

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn fundamentele aspecten bij de keuze voor een scootmobiel. Met de¬†IVA Z1000 scootmobiel verzekeren¬†u zich van een degelijk en duurzaam voertuig. Met zijn robuuste constructie, effici√ęnte remmen en verlichting voor optimale zichtbaarheid, is deze scootmobiel een vertrouwde metgezel voor elke reis.

 • Uitstekende¬†prijs-kwaliteitsverhouding; een slimme investering.
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren die aansluiten bij uw persoonlijke stijl.
 • Praktisch met¬†handschoenenkastje¬†en¬†USB-aansluiting¬†voor uw gemak.
 • Optionele¬†accessoires¬†zoals beschermhoezen en een¬†windscherm, voor n√≥g meer comfort.
 • Kies voor vrijheid en stijl met de functionele en comfortabele IVA Z1000.

IVA Z1000 Verkrijgbaarheid en Levering

Bent u op zoek naar de IVA Z1000, een scootmobiel die uitblinkt in comfort, veiligheid en design? Deze is ruimschoots verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Ontdek het gemak van een persoonlijke levering en de diverse mogelijkheden voor financiering die uw aankoop nog eenvoudiger maken.

Persoonlijke Aflevering en Uitleg op Locatie

Na de aanschaf van uw IVA Z1000 scootmobiel staat een uitgebreide persoonlijke uitleg op het programma. Ons ervaren team biedt niet alleen een gedetailleerde demonstratie bij aflevering, maar beantwoordt ook al uw vragen om ervoor te zorgen dat u volledig vertrouwd raakt met uw nieuwe aanwinst. Dit alles vindt plaats op uw locatie, waarmee een service van de hoogste kwaliteit gegarandeerd is.

Opties voor Financiering en Rijklaar Maken

Ons doel is om de IVA¬†Z1000 scootmobiel¬†voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom bieden wij verschillende financieringsopties aan die uw financi√ęle situatie kunnen accommoderen. Bovendien wordt uw¬†nieuwe scootmobiel¬†rijklaar gemaakt, geheel zonder extra kosten. Zo kunt u direct genieten van uw aankoop. Mocht u onze showroom willen bezoeken, profiteert u bovendien van¬†gratis parkeren, wat het comfort en gemak van onze service verder onderstreept.

Specificaties:

EigenschapIVA Z1000
ModelIVA Z1000
MerkIVA
ConditieNieuw
Bouwjaar2023
KleurChampagne, Zwart, Bruin
Motor1000w borstelloos onderhoudsvrij
AandrijvingElektrische
Maximale actieradiusTot 50 km (1200 Wh)
Accu Capaciteit60V 20Ah
Accu gewicht28 kg
Accu laadtijd5-8 uur
Accu UitneembaarNee
Aantal accu’sMaximaal 1 tegelijk
Accu SoortLithium-Ion
OpvouwbaarNee
Laadcycli1000
Inclusief laderJa
Topsnelheid20 km/h
Stoel draaibaarNee
Maximaale hellingshoek6 graden
LED VerlichtingAchterlicht, Knipperlichten
Lengte160 cm
Breedte70 cm
Hoogte108 cm
Zithoogte75 cm
Aantal personen1
Rem typeVoor schijf / achter trommel
Ledig gewicht100 kg
Toegestane Belasting190 kg
Zitting rughoogte53 cm
Wielen voor10 inch
Wielen achter10 inch
Inclusief alarmNee
Stuur verstelbaarNee
Stoel verstelbaarJa
HandremJa
USB oplaadmogelijkheidNee
Inclusief AppNee

Wat is het design van de IVA Z1000?

A: Het design van de IVA Z1000 is modern en stylish. Deze volwassen scootmobiel biedt naast een fantastisch uiterlijk ook nog eens veel comfort, mede wat deze scootmobiel zo geliefd maakt.

Wat omvat de koffer en toebehoren van de IVA Z1000?

A: De IVA Z1000 komt met een uitgebreid koffer en toebehoren set dat bestaat uit een opbergkoffer voor waardevolle spullen en diverse rijhulpmiddelen.

Zijn de armleuningen verstelbaar op de IVA Z1000?

A: Ja, de IVA Z1000 heeft een comfortabele stoel met opklapbare armleuningen. Deze zijn verstelbaar voor extra comfort tijdens het rijden. Het is ideaal voor oudere of lichamelijk beperkte personen.

Is er extra opbergruimte beschikbaar voor de IVA Z1000?

A: Zeker, naast de ruimte in de koffer is er ook extra opbergruimte beschikbaar. U kunt deze gebruiken om alles wat u nodig heeft eenvoudig op te bergen.

Is de IVA Z1000 een goedkope scootmobiel?

A: De IVA Z1000 is een zeer hoogwaardige scootmobiel en is redelijk geprijsd gezien de hoogstaande specificaties en features.

Wat maakt het instappen in de IVA Z1000 gemakkelijk en comfortabel?

A: Dankzij de diepe instap en comfortabele stoel is het instappen in de IVA Z1000 zeer gemakkelijk en comfortabel, vooral voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IVA Z1000 Scootmobiel” te beoordelen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨204,2612‚ā¨2.451,16
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨140,2018‚ā¨2.523,56
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨108,2224‚ā¨2.597,33
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨76,3636‚ā¨2.748,95
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨60,5448‚ā¨2.905,99
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨51,1460‚ā¨3.068,40