Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

For Motion On Four Duo 2 persoons scootmobiel

Oorspronkelijke prijs was: € 3.999,95.Huidige prijs is: € 3.749,95.

€250,00 prijsvoordeel nog:

Top kenmerken
✅25km / 32 km per uur
✅4 wielen – Extra stabiel
✅Veilig remsysteem + Draaigas
️✅Aanpasbaar op maat
✅Optie Luxe & draaibare stoel
✅2 personen achter elkaar samen op pad!

For Motion On Four DUO

De For Motion On Four DUO is een volwaardige 2-persoons scootmobiel met 4 wielen. Waarin deze scootmobiel voor 2 personen zich onderscheidt zijn de degelijke bouw, sterke aandrijving, rijbereik, snelheid, en aanpassingsmogelijkheden.

Dubbel scootmobiel, plezier voor 2

Een dubbel scootmobiel zoals de DUO is een perfecte oplossing voor mensen die graag samen eropuit trekken en geen 2 losse scootmobielen willen kopen.

De For Motion On Four DUO scootmobiel biedt 2 volwaardige zitplekken achter elkaar, net zoals een tandem. Je hebt een bestuurder en een passagier. Echter hoeft de passagier helemaal niets te doen. Die kan gewoon genieten van de omgeving. Zo ben je beide mobiel en kun je samen overal naartoe. En omdat de DUO een hoge topsnelheid heeft en veel kilometers kan rijden, is dit speciale gehandicaptenvoertuig een ware aanwinst.

Scootmobiel 2 personen met een groot rijbereik

Waar de For Motion On Four DUO zich absoluut in onderscheidt is de afstand die hij kan rijden, ook wel actieradius genoemd. Met het standaard accu pakket haal je 40 kilometer, maar met het grootste accupakket tot wel 300 kilometer!

De accupakketten zien er als volgt uit:

 • standaard: Gel -> 40 km bereik
 • optie 1): Lithium -> 50 km bereik
 • optie 2): Lithium -> 100 km bereik
 • optie 3): Lithium -> 150 km bereik
 • optie 4): Lithium -> 200 km bereik
 • optie 5): Lithium -> 300 km bereik

Een lithium accupakket heeft ten opzichte van een gel accu al een heleboel voordelen. Zo is de levensduur een stuk langer, het gewicht van de accu een stuk lager, en het opladen verloopt veel sneller.

Een accupakket met een groot bereik is handig wanneer je lange stukken wilt gaan rijden en niet op de batterijmeter moet kijken of je nog wel voldoende energie aan boord hebt. Daarnaast hoef je de scootmobiel voor 2 personen niet iedere dag op te laden, wat tijd kost.

Stoelen en zitcomfort

Tijdens het bestellen kun je de lengte van de bestuurder opgeven die op de voorste stoel plaatsneemt. De stoel zal dan afgesteld worden waardoor de bestuurder een maximaal zitcomfort zal ervaren.

De standaard stoelen kunnen qua zitpositie naar voor en achter worden geschoven en de armleuningen kunnen omhoog geklapt worden of naar beneden.

Optioneel kunnen de normale stoelen ook geupgrade worden door comfortstoelen. Comfortstoelen bieden nog meer zitcomfort. Dit komt doordat de rugleuning nog wat hoger is, de hellingshoek van de rugleuning aangepast kan worden en de hoogte van de armleuningen versteld kunnen worden.

Comfortstoelen kunnen tevens draaibaar gemaakt worden (=optie) en voorzien worden van regelbare stoelverwarming (=optie).

Stoelverwarming voor de passagier

Regelbare stoelverwarming is mogelijk als optie, maar alleen bij een lithium accupakket met een bereik gelijk of groter dan 100 kilometer i.v.m. het hogere energieverbruik.

Stoelverwarming heeft een therapeutische rol, naast een luxe karakter. Het biedt namelijk een ondersteunende rol bij pijnlijke spieren en gewrichten. Warmte kan namelijk pijnklachten verlichten bij bijvoorbeeld reuma, artrose, maar ook fibromyalgie.

Maak de dubbele 4-wiel scootmobiel nog completer met opties

De dubbele scootmobiel van For Motion is tevens uit te breiden met een heleboel luxe opties waardoor hij nog completer wordt. Denk hierbij aan een windscherm, een groter accupakket, een alarmsysteem, een stokhouder, maar ook diverse aanpassingsmogelijkheden.

Bij aanpassingsmogelijkheden kun je denken aan een gaspedaal en/of rempedaal, of een duw-knop op het stuur, links of rechts, om gas te geven welke duimgas genoemd wordt. Kijk beslist even in de uitgebreide optielijst om alle mogelijkheden te bekijken.

Snelle dubbele scootmobiel met uitstekende gasdosering

Een van de pluspunten die de DUO heeft overgenomen van de eenpersoons On Four is de intelligente controller. Dit zorgt er namelijk voor dat het doseren van het gas (snelheid) zeer nauwkeurig gaat. Moeiteloos kun je de snelheid doseren en je daarmee aanpassen aan iedere situatie.

Dankzij de krachtige onderhoudsvrije motor kun je ook in korte tijd een topsnelheid halen van maar liefst 25 km per uur! Zo kun je samen in kortere tijd grotere afstanden afleggen.

For Motion On For DUO kopen

Zoek je een scootmobiel voor 2 personen met een veelzijdig karakter, een hoge topsnelheid, en een geweldig rijbereik? Dan kun je bij ons de For Motion On For DUO kopen. Deze 4-wieler vergroot in alle opzichten je mogelijkheden.

2 persoons scootmobiel leasen

Je kunt er ook voor kiezen deze 2 persoons scootmobiel te leasen. Zodoende betaal je hem maandelijks af en kun je voor een vast laag maandbedrag een dubbel scootmobiel rijden. Hij is goedkoper dan 2 losse scootmobielen.

De lease is flexibel waarbij je ook extra kunt aflossen zonder extra kosten. Wil je een indicatie voor de maandbedragen, kijk dan even naar de lease tabel op deze pagina.

Kopen en betalen in 3 termijnen

Kopen en betalen in 3 termijnen zonder rente is ook mogelijk bij de For Motion DUO scootmobiel, althans zolang het totale aankoopbedrag onder de 5000,- euro blijft. Hier ligt namelijk de grens voor de IN3 betaalmethode. Tijdens het afrekenen krijg je verschillende betaalopties te zien. Staat IN3 hier niet tussen, dan is het aankoopbedrag te hoog.

Met IN3 krijg je in totaal 60 dagen de tijd om dit vervoermiddel volledig te betalen. Het eerste deel betaal je bij het bestellen. De overige 2 delen binnen 30- en 60 dagen.

Bespaar op de onderhoudskosten met een pakket

Een onderhoudspakket levert meer op dan alleen een besparing op de onderhoudskosten. Je kunt tegelijkertijd gebruikmaken van de optionele haal- en brengservice voor een onderhoudsbeurt. Doordat je het onderhoud vooraf inkoopt krijg je bovendien achteraf niet te maken met (onverwachte) kosten. Veel voordelen dus.

Scootmobiel met WMO of PGB subsidie krijgen

Wist je dat je ook in aanmerking kunt komen voor een WMO of PGB subsidie? Het hangt natuurlijk van je persoonlijke situatie af of en waarvoor je precies wel en niet in aanmerking komt bij de gemeente, maar proberen kan altijd.

Wil je een scootmobiel via de WMO of PGB dan heb je bij de subsidieaanvraag een scootmobiel offerte nodig. Deze offerte kun je heel eenvoudig in je mail ontvangen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de scootmobiel samen te stellen en vervolgens op de knop offerte te klikken die onderaan de optielijst staat.

Veel gemeenten zien graag dat hun investering wordt onderhouden, dus het verdient een aanbeveling om te melden dat een onderhoudspakket door de gemeente op prijs wordt gesteld.

Technische Specificaties van de For Motion On Four Duo dubbele scootmobiel voor 2 personen

CategorieSpecificaties
Kracht en PrestatiesMotorvermogen: 1000 watt, betrouwbaarheid en prestaties.
Versnellingen: 3 soepel schakelende versnellingen (1e: 12km/h, 2e: 19km/h, 3e: 25km/h).
Achteruit rijden: Ja, met een schakelaar aan de rechterkant, max 6km/h.
Accu en ActieradiusStandaard Accu: 60-volt, 20 Ah loodgel, bereik ~35km met twee personen.
Optionele Accus: 20Ah (40km), 40Ah (80km), 60Ah (120km), 80Ah (160km), 100Ah (200km).
Oplaadtijd: 6-8 uur, snelladers voor grotere capaciteiten beschikbaar.
Bouw en DesignBandenmaat: 3.00 – 10 inch.
Klimvermogen: 15%, voor mobiliteit op heuvelachtig terrein.
Toelaatbaar gewicht: 300kg, geschikt voor twee personen.
Display: Digitaal, info over snelheid, batterijniveau, versnelling, totale afstand, en recente trip.
Verlichting: LED (dim-, groot-, stads-, richting-, rem-, achterlicht), inclusief alarm.
Extra’s: Afsluitbare koffer in de kleur van het voertuig.
AfmetingenMet koffer: Lengte 228 cm.
Zonder koffer: Lengte 199 cm.
Breedte: 73 cm, ideaal voor stedelijke mobiliteit.

Veiligheid en Goedkeuring:
Een luid en duidelijk claxon aan de voorzijde en de trotse E.E.C. goedkeuring – jouw teken van kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 beoordeling voor For Motion On Four Duo 2 persoons scootmobiel

 1. 5 van 5

  Evert Jan

  Prachtige, solide scootmobiel. Fraai afgewerkt. Schijfremmen voor, staat zo stil. 3 versnellingen zijn veilig, in 1 niet per ongeluk te hard in moeilijke situaties en in 3 op overzichtelijke vlakke wegen goed opschieten. Achteruit wordt goed aangegeven met knipperende pijlen op het display. Omstanderders draaien hun hoofd om en steken geregeld hun duim op! Blij mee.

Een beoordeling toevoegen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
€3.440,3212%12%€305,6712€3.668,02
€3.440,3212%12%€209,8018€3.776,36
€3.440,3212%12%€161,9524€3.886,75
€3.440,3212%12%€114,2736€4.113,64
€3.440,3212%12%€90,6048€4.348,65
€3.440,3212%12%€76,5360€4.591,68