Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

IVA K1000 scootmobiel

 2.299,00

‚ā¨300.00 prijsvoordeel nog:

IVA K1000

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele scootmobiel? De beste IVA K1000 scootmobiel biedt u de vrijheid en zelfstandigheid die u verdient. Speciaal ontworpen voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking, combineert deze elektrische scootmobiel moderne techniek met gebruiksgemak.

Met een actieradius van 45 km kunt u langer genieten van uw onafhankelijkheid, zonder de noodzaak tot frequent opladen. Een IVA scootmobiel kopen betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, en de IVA K1000 is hier hét voorbeeld van.

In dit artikel verkennen we samen waarom de IVA K1000 dé keuze is voor diegenen die een betrouwbaar en stijlvol mobiliteitshulpmiddel zoeken. Ontdek de voordelen, specificaties, en het comfort dat deze scootmobiel te bieden heeft Рuw sleutel tot een wereld van grotere mobiliteit en vrijheid.

Belangrijkste kenmerken van de IVA K1000:

  • Actieradius van 45 km voor lange en zorgeloze ritten
  • Uitneembare lithium accu die overal opgeladen kan worden
  • Verhoogde stabiliteit dankzij de vier wielen en wheelie bar aan de achterkant
  • Comfortabele captain seat met verstelbare armleuningen
  • LED verlichting en claxon voor extra veiligheid
  • Minimalistisch design gecombineerd met robuuste bouwkwaliteit
  • Gespreid betalen mogelijk, voor toegankelijke aanschaf

Onmisbare Voordelen van de IVA K1000 Scootmobiel

Zoekt u naar een combinatie van comfort, vrijheid en veiligheid in een scootmobiel? De IVA K1000  staat bekend als een uiterst comfortabele scootmobiel die aan deze voorwaarden voldoet. In dit gedeelte belichten we de voordelen van dit moderne voertuig, die bijdragen aan een prettige rijervaring en een gevoel van zelfstandigheid.

Stabiliteit en Comfort met Vier Wielen

Uw veiligheid en comfort tijdens het rijden zijn onze prioriteit. De IVA K1000, een zeer wendbare scootmobiel, is uitgerust met vier 8-inch wielen die een solide basis bieden. De breed opgezette wielconstructie van deze scootmobiel met 4 wielen verbetert de stabiliteit op verschillende terreinen, waardoor u zich zelfverzekerd kunt verplaatsen.

Oog voor Veiligheid: LED Verlichting en Wheelie Bar

De IVA K1000 neemt veiligheid serieus met de toevoeging van een wheelie bar en LED verlichting. Deze veilige scootmobiel zorgt met deze functies voor extra bescherming tegen oneffen ondergronden en verbetert uw zichtbaarheid, essentieel voor uw veiligheid in het verkeer.

Modern Ontwerp en Duurzame Materialen

Deze moderne en stijlvolle scootmobiel past niet alleen bij uw levensstijl, maar is ook gebouwd om lang mee te gaan. De IVA K1000 is uitgerust met een duurzame AGM lead accu, waardoor deze scootmobiel een significant hoge actieradius heeft. Dit verhoogt de aantrekkelijkheid nog meer voor diegenen die actief willen blijven en op zoek zijn naar een scootmobiel met hoge actieradius.

Bij het scootmobiel centrum kunt u altijd terecht voor advies op maat. Wij helpen u graag om de IVA K1000 te ervaren, zodat u zelf het verschil in comfort en betrouwbaarheid kunt ontdekken. Deze scootmobiel nodigt uit tot vrijheid en zelfstandigheid, met de geruststelling van een veilig en betrouwbaar rijgedrag.

Ontdek de Technische Specificaties van de Iva K1000

De IVA K1000 specificaties weerspiegelen de technologische vooruitgang van de hedendaagse elektrische mobiliteitsoplossingen. Als u op zoek bent naar een scootmobiel die zowel in een stedelijke als een landelijke omgeving presteert, dan is de elektrische scootmobiel IVA K1000 een uitblende keuze. Hieronder vindt u de technische gegevens die de IVA K1000 tot een betrouwbare keuze maken bij het scootmobiel vergelijken.

SpecificatieOmschrijving
ModelIVA K1000
StaatNieuw
Bouwjaar2024
Maximale Snelheid20 km/u
Actieradius45 km
Accu TypeUitneembare lithium IVA K1000 accu
Leeggewicht90 kg
Maximaal Draagvermogen190 kg

Deze specificaties onderstrepen de kwaliteit van de scootmobiel IVA K1000. Met een actieradius tot 45 kilometer op een volledig opgeladen accu, biedt deze scootmobiel u de vrijheid om langere afstanden af te leggen zonder zorgen over het opladen. De draagkracht en snelheid waarborgen dat u soepel en veilig kunt navigeren, wat bijdraagt aan uw gevoel van zelfstandigheid en mobiliteit.

Voor meer informatie over deze en andere modellen kunt u terecht bij onze experts die u kunnen bijstaan in het maken van de juiste beslissing. Vergelijk de IVA K1000 specificaties met die van andere modellen en ontdek welke scootmobiel het beste past bij uw levensstijl en mobiliteitsbehoeften.

Hoe de IVA K1000 bijdraagt aan Onafhankelijkheid en Mobiliteit

De IVA K1000 scootmobiel transformeert mobiliteitshulpmiddelen van een simpele noodzaak naar een bron van vrijheid en onafhankelijkheid. Met zijn ruime actieradius van 45 km, staat deze scootmobiel symbool voor dagelijks gebruik zonder grenzen en een levenskwaliteit die niet onderdoet voor die zonder fysieke beperkingen.

Meer Bewegingsvrijheid in het Dagelijks Leven

Als u droomt van een onafhankelijk leven waarin u zelf beslist naar de markt te gaan, familie te bezoeken of simpelweg te genieten van een ritje in de buitenlucht, dan is de IVA K1000 met zijn grote actieradius de juiste keuze. Deze scootmobiel met grote actieradius vergroot uw wereld en maakt u minder afhankelijk van derden voor uw vervoersbehoeften.

De Impact van Mobiliteitshulpmiddelen op Levenskwaliteit

Verbetering van de levenskwaliteit gaat hand in hand met de mogelijkheid om zelfstandig en met vertrouwen deel te nemen aan sociale activiteiten. De IVA K1000 biedt deze onafhankelijkheid met scootmobiel en stelt u in staat elke dag volop te leven. Nicht alleen is het een praktische hulp; het is een ware verrijking van uw dagelijks leven en sociale interacties.

Accessoires en Aanpassingen voor de IVA K1000

Bent u eigenaar van een¬†luxe scootmobiel IVA K1000¬†en wilt u deze voorzien van praktische extra’s? Of het nu gaat om verhoogd comfort, verbeterde veiligheid of gewoonweg stijl, de fabrikant heeft een brede reeks aan¬†iva k1000 accessoires¬†samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een stevige windscherm dat u niet alleen beschermt tegen het wispelturige Nederlandse weer, maar ook een visueel statement maakt.

De aanpassingen van de scootmobiel dragen bij aan persoonlijk gemak en een representatieve look. Speciaal ontworpen accessoires zoals de stijlvolle windbeschermingshoes en de ruime bijpassende koffer zorgen voor extra opbergruimte en voegen een dimensie van luxe toe aan uw scootmobiel. Hierdoor wordt elke trip met uw scootmobiel een comfortabele en plezierige ervaring.

  • Optimaliseer uw rijervaring met diverse¬†scootmobiel aanpassingen.
  • Verhoog het rijcomfort en de luxe uitstraling van uw scootmobiel met speciaal ontworpen¬†scootmobiel met handige accessoires.

Het gaat niet alleen om het toevoegen van comfort aan uw scootmobiel, maar ook om het weerspiegelen van uw eigen smaak en stijl. Accessoires zoals de bijpassende koffer zijn verkrijgbaar in de kleur van uw eigen scootmobiel, wat bijdraagt aan het consequente en elegante ontwerp. Geef uzelf de vrijheid om te kiezen en personaliseer uw IVA K1000 naar wens.

Belangrijk: Voor uw gemak biedt de fabrikant de mogelijkheid om deze accessoires gemakkelijk te bekijken en aan te schaffen. Wacht dus niet langer en verrijk uw IVA K1000 met accessoires die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

IVA K1000 Kopen: Prijzen en Aankoopadvies

Bent u ge√Įnteresseerd in de aankoop van een¬†betrouwbare IVA K1000 scootmobiel? Dan is het van belang om goed ge√Įnformeerd te zijn over de prijs en de mogelijkheden die bij uw budget en behoeften passen. Hieronder vindt u deskundige adviezen en tips die u helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Advies voor een Verantwoorde Aanschaf van de IVA K1000

Wanneer u de¬†IVA K1000 prijs¬†overweegt, adviseren wij u om na te gaan welke functies essentieel zijn voor uw¬†dagelijks gebruik. Met een aantrekkelijke¬†actieprijs¬†van ‚ā¨2.099,00, oorspronkelijk ‚ā¨2.399,00, biedt deze¬†betaalbare scootmobiel¬†de ideale combinatie van prestatie en prijs. Vergeet niet te informeren naar een eventuele¬†scootmobiel vergoeding, die uw aankoop nog aantrekkelijker kan maken.

Investeer in Comfort en Veiligheid met Betaalbare Prijs

De aanschaf van een voordelige IVA K1000 scootmobiel is een investering in uw zelfstandigheid en mobiliteit. Deze comfortabele scootmobiel biedt niet alleen stabiliteit en veiligheid, maar ook een moderne uitstraling die past bij uw levensstijl. Met de verlaagde prijs is nu het perfecte moment om deze investering te doen.

De Voordelen van Gespreid Betalen en Actieprijzen

Voor wie de scootmobiel in √©√©n keer betalen een te grote uitgave vindt, is er de optie van¬†gespreid betalen. Vanaf slechts ‚ā¨29 per maand kunt u genieten van de vrijheid die de IVA K1000 biedt. Dit geeft u de kans om voor een¬†betaalbare scootmobiel¬†te gaan zonder compromissen te hoeven maken op kwaliteit en comfort. Profiteer daarnaast van de tijdelijke¬†actieprijs¬†en zorg ervoor dat u het meeste uit uw budget haalt.

Ontdek de weg naar meer vrijheid en zelfstandigheid, en laat prijs geen barrière zijn in uw keuze voor kwaliteit. Kies voor de IVA K1000 en ervaar hoe een verstandige investering uw dagelijks leven kan verrijken.

K1000 scootmobiel voor ouderen en mensen & mensen met een lichamelijke beperking

Wanneer u besluit een IVA K1000 scootmobiel te kopen, kiest u voor meer dan een vervoermiddel; u kiest voor een verrijking van uw leven. De IVA K1000 staat bekend als de beste scootmobiel op de markt, niet alleen door haar moderne uitstraling en hoge betrouwbaarheid, maar ook door de positieve scootmobiel ervaringen van gebruikers. Met zijn duurzame accu, uitstekende stabiliteit en comfort verhogende eigenschappen biedt deze scootmobiel u de onafhankelijkheid die u verdient.

De betrouwbare IVA K1000 scootmobiel wordt niet voor niets hoog gewaardeerd door een breed publiek. Gebruikers genieten van de vrijheid om zelfstandig op pad te gaan voor alledaagse activiteiten zoals boodschappen doen of familie bezoeken. En met de huidige IVA K1000 aanbieding, is deze topklasse scootmobiel bereikbaarder dan ooit. Een solide investering in uw mobiliteit verzekert blijvende zelfredzaamheid en een actief sociaal leven.

Samenvattend is de IVA K1000 een uitmuntende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, veiligheid en stijl. Dankzij de betaalbare prijs en de optie voor gespreid betalen is het nog nooit zo aantrekkelijk geweest om deze stap naar meer mobiliteit te zetten. Overweeg het zelf, en ontdek hoe de IVA K1000 uw dagelijkse leven kan transformeren.

Specificaties van de K1000 van IVA

ModelIVA S1000
MerkIVA
Bouwjaar2023
KleurGrijs of Blauw
Motor1000w borstelloos onderhoudsvrij
AandrijvingElektrische
Maximale actieradiusIVA S1000 1800 Wh tot 50 km*
Accu Capaciteit60V 30Ah
Accu gewicht28 kg
Accu laadtijd8 uur
Accu UitneembaarNee
Aantal accu’sMaximaal 1 tegelijk
Accu SoortLithium-Ion
Laadcycli1000
Inclusief laderJa
Topsnelheid25 km/u
Stoel draaibaarNee
Maximale hellingshoek12 graden
LED VerlichtingVolledig LED
Lengte160 cm
Breedte68 cm
Hoogte113,5 cm
Zithoogte70 cm
Aantal personen1
Rem typeVoor schijf / achter trommel
Ledig gewicht100 kg
Toegestane Belasting190 kg
Wielen voor10 inch
Wielen achter10 inch
Inclusief alarmNee
Stuur verstelbaarNee
Stoel verstelbaarJa
USB oplaadmogelijkheidNee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IVA K1000 scootmobiel” te beoordelen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨204,2612‚ā¨2.451,16
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨140,2018‚ā¨2.523,56
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨108,2224‚ā¨2.597,33
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨76,3636‚ā¨2.748,95
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨60,5448‚ā¨2.905,99
‚ā¨2.299,0012%12%‚ā¨51,1460‚ā¨3.068,40