Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

Killerbee Move SF1000 Scootmobiel

Oorspronkelijke prijs was: € 3.999,95.Huidige prijs is: € 3.399,95.

€600,00 prijsvoordeel nog:

SF1000 Killerbee 4-wiel Scootmobiel met Verstelbare Hoge Comfort Zitting

De SF1000 is een zeer sportieve en comfortabele scootmobiel op vier wielen met LED-verlichting, die een topsnelheid van 25 km per uur kan halen. Hij heeft een actieradius van 50 kilometer, een luxe hoge zitting en zelfs een lithium accu.

Opvallend atletisch ontwerp en elegante afwerking

Er zijn veel scootmobielen beschikbaar die eruit zien als een standaard voertuig voor mensen met een beperking, maar de Killerbee Move SF1000 is hier een uitzondering op. Deze scootmobiel is namelijk een van de meest hedendaagse en sportieve modellen die te koop zijn!

De Move SF1000 van Killerbee heeft een slank en sportief ontwerp dat ook te zien is in de 2024 automodellen. De LED-dagrijverlichting draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht. Zelfs de spiegels zijn opgenomen in het ontwerp, om nog maar te zwijgen van de stijlvolle zwarte en chromen sportvelgen. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan het uiterlijk.

Zichtbare scootmobiel voor veiligheid op de weg

Killerbee heeft ook veel nadruk gelegd op veiligheid. Veiligheid heeft niet alleen te maken met rijeigenschappen, remmen en rijgedrag, waarin de Move SF1000 scootmobiel ook uitblinkt, maar ook met zichtbaarheid. Door goed zichtbaar te zijn in het verkeer word je minder snel over het hoofd gezien, wat ongelukken kan voorkomen.

Het kan gesteld worden dat de volledige voorkant van de Killerbee Move SF1000 scootmobiel verlicht is. De led dagrijverlichting begint net boven de metalen voorbumper, die als eerste de impact opvangt in geval van een botsing.

De voorkant van de auto is voorzien van een prominente V-vormige LED-balk die het sportieve uiterlijk versterkt. Daarnaast is er een LED-koplamp die in de breedte uitloopt, wat het sportieve design nog meer benadrukt. Deze overvloedige toepassing van energiezuinige verlichting zorgt voor maximale zichtbaarheid op de weg, wat uiteindelijk de veiligheid bevordert.

Je bent goed zichtbaar, zelfs vanaf de achterkant. De achterkant heeft verlichting die over de hele breedte loopt, en dat niet alleen, er zijn ook 2 reflectoren op de onderste hoeken en een grote, brede reflector op de bijgeleverde topkoffer, gemonteerd op ooghoogte.

4-wiel scootmobiel met een uitstekend remsysteem

Niet alle scooters hebben echte remmen aan boord. Helaas hebben veel van deze modellen alleen een motorrem. Dit betekent dat het voertuig afremt op de motor wanneer je het gas loslaat. Met zulke voertuigen kun je geen noodstop maken of ingrijpen als dat nodig is, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken.

De Killerbee Move SF1000 is een zeer stabiele 4-wielscooter, die meer veiligheid biedt dan een driewieler. Verder is elk wiel uitgerust met een eigen remsysteem, wat zorgt voor een korte remweg. Daarnaast is de step uitgerust met een wheeliebar voor extra veiligheid.

Aan de voorkant hebben beide voorwielen een schijfrem. Dit systeem wordt hydraulisch bediend met de rechter remhendel op het stuur, waardoor er geen kracht nodig is om zeer effectief te remmen. Achter heeft de scootmobiel trommelremmen. Veiligheid staat dus voorop bij de Killerbee scootmobiel.

Een luxe stoel is standaard bij de prijs inbegrepen.

De SF1000 Killerbee Move is een gehandicaptenvoertuig dat is ontworpen voor lange afstanden, waarbij een comfortabele zit nodig is. De luxe stoel met hoge rugleuning biedt veel comfort, dankzij de verschillende verstelmogelijkheden. Niet alleen de hele zitting kan naar voren en naar achteren worden versteld, maar ook de rugleuning. Bovendien is er een hoofdsteun inbegrepen.

Natuurlijk zijn armleuningen een essentieel onderdeel van de comfortabele stoel die de 4-wiel scootmobiel van Killerbee heeft. Deze armleuningen zijn niet alleen inklapbaar, maar ook verstelbaar. Door aan het wieltje onderaan de leuningen te draaien, kun je de stoppositie en de hoogte naar jouw voorkeur aanpassen. Dit zorgt voor optimale ondersteuning aan alle kanten.

Scootmobiel met lithium accu voor eenvoudig opladen

Zoals eerder vermeld is de Killerbee 4-wiel scootmobiel uitgerust met een lithium accu, en dat is goed nieuws! De meeste scootmobielen worden niet standaard geleverd met een lithium accu, omdat een lood of gel accu veel goedkoper is, wat resulteert in een lagere startprijs. Een lithium accu heeft echter een veel langere levensduur, en bij de Killerbee is de superieure accu ook in de prijs inbegrepen.

Bovendien kun je een lithium accu vaker en sneller opladen, wat zorgt voor meer gemak.

De oplaadpoort bevindt zich tussen de voetplaat en de zitting van de stoel. Hier steek je één stekker van de oplader in. De andere stekker van de oplader gaat rechtstreeks in het stopcontact. In ongeveer 6 uur is je lege batterij weer volledig opgeladen.

Sterke elektromotor van 1000W die geen onderhoud nodig heeft

Niet alleen de accu is zeer duurzaam, maar ook de motor. De 1000 Watt elektromotor van de scootmobiel is borstelloos en niet meer voorzien van koolborstels. Dit betekent dat de motor zelf geen slijtagegevoelige onderdelen bevat, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam is. Daarnaast is de kans op storingen aanzienlijk kleiner, wat de scootmobiel van Killerbee nog betrouwbaarder maakt.

Naast een duurzame accu en motor is ook de LED-verlichting zeer duurzaam, omdat deze tot 30 keer langer meegaat dan traditionele gloeilampen. Hierdoor is de scootmobiel ontworpen om vele jaren mee te gaan.

Maximumsnelheid van 25 kilometer per uur

Over het algemeen rijden de meeste scooters niet harder dan 18 kilometer per uur, vooral als het om vierwielers gaat. Driewielige scooters zijn meestal nog langzamer. Wie echter de voorkeur geeft aan een snellere scooter is misschien geïnteresseerd in de Killerbee, die een maximumsnelheid van 25 km per uur kan halen.

Maximale afstand van 50 kilometer

Volgens de gebruiksaanwijzing van de lithium accu is het uithoudingsvermogen van de accu groot, waardoor je lange afstanden kunt afleggen. De maximale afstand die je kunt rijden is 50 kilometer, maar dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals tegenwind, bandenspanning, wegdek, windscherm, buitentemperatuur en bestuurder. Dit geldt echter voor elk voertuig. Het opladen van de accu gaat snel, waardoor je snel weer de weg op kunt.

Comfortabele en gemakkelijk te besturen scootmobiel

De bediening van de Killerbee Move SF1000 is zeer eenvoudig, waardoor hij gemakkelijk te besturen is. Sturen en remmen vereist minimale inspanning, dankzij het comfortabele chassis en de uitstekende rijcontrole. Dit zorgt voor een gemakkelijke aanpassing aan elke situatie.

Het aanpassen van de snelheid aan een voetganger of fietser is eenvoudig en de scootmobiel accelereert zeer geleidelijk, waardoor het rijden erg aangenaam is.

Met de 4-wieler kun je gemakkelijk een stoep oprijden zonder je onveilig te voelen, en zelfs onverharde wegen nemen als dat nodig is. Met zijn krachtige 1000 Watt motor en cardanaandrijving kan hij elke situatie aan.

Eenvoudige bediening via het stuur

Aan de linkerkant van het stuur vind je de remhendel voor de achterremmen, een claxon, de richtingaanwijzers en een schakelaar voor de verlichting.

Aan de rechterkant van het stuur zijn de gashendel, remgreep voor de voorremmen, schakelaar voor voor- en achteruit en een snelheidsbegrenzer te vinden. Met behulp van de snelheidsbegrenzer kan de maximale snelheid bij vol gas worden ingesteld.

Een zeer praktische scootmobiel met 4 wielen

Onder het stuur zit een tassenhaak, perfect om een handtas, rugzak of boodschappentas aan te bevestigen. Links daarvan zit een opbergvak dat ruim genoeg is voor een drinkfles. Je vindt er ook een USB-aansluiting om een telefoon op te laden. Als je ervoor kiest om optioneel een telefoonhouder aan het stuur toe te voegen, kun je je telefoon ook als navigatiesysteem gebruiken. Dit is ontzettend handig!

De bagageopslag aan de achterkant is zeer ruim en inbegrepen in de prijs. Het biedt ongeveer dezelfde hoeveelheid ruimte als een volle boodschappentas. Met behulp van de sleutel kan de bagageopslag worden geopend, aangezien deze ook is uitgerust met een eigen slot.

Onder de stoel is ook een opbergruimte beschikbaar. Je kunt er ook bij met dezelfde sleutel. De stoel optillen is echter niet voor iedereen even gemakkelijk.

Er zijn ook optionele opties en accessoires beschikbaar om de 4-wiel Killerbee scootmobiel nog meer te verbeteren. Hierbij kan gedacht worden aan een comfortabel windscherm, een stokhouder, een hoes om de scootmobiel droog te houden wanneer deze buiten staat, of zelfs een onderhoudspakket. Alle beschikbare opties zijn te vinden in de optielijst.

Killerbee Move SF1000 kopen

Ben je op zoek naar een vierwielige scootmobiel die sportief is, een lange afstand kan afleggen en hoge snelheden kan bereiken? Dan is de Killerbee Move SF1000 zeker iets voor jou. Deze veelzijdige scootmobiel heeft ook nog eens geweldige remmen en vele led-verlichtingen voor een optimale zichtbaarheid. Naast diverse betaalmogelijkheden bieden wij ook de mogelijkheid om je scootmobiel voor mensen met een beperking thuis te bezorgen!

Een Killerbee-scooter leasen voor mobiliteit

Als je de voorkeur geeft aan het maandelijks betalen van een vast bedrag, is het ook mogelijk om een Killerbee scootmobiel te leasen. Dit betekent eigenlijk dat je het koopt op afbetaling en de aankoopprijs in termijnen betaalt. Als je ervoor kiest om extra opties toe te voegen, zoals een stokhouder, windscherm of onderhoudspakket, worden deze kosten ook in termijnen betaald, waardoor ze mooi gespreid worden. In de lease tabel staat direct vermeld wat de geschatte maandelijkse kosten zullen zijn.

Maak het betalen eenvoudiger met 3 termijnen

Als je op zoek bent naar meer financiële ruimte zonder vast te zitten aan een lease, dan is de IN3 betaalmethode een optie. Met IN3 kun je het gehandicaptenvoertuig in 3 gelijke termijnen betalen. Het eerste deel betaal je tijdens het bestellen en de overige 2 termijnen dienen binnen 30 en 60 dagen te worden betaald.

Verhoogde garantie met een onderhoudsbundel

Als je een onderhoudspakket koopt, koop je de onderhoudsdiensten vooraf. Tenzij je een aanzienlijke afstand aflegt, heeft je scootmobiel een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Dit zorgt ervoor dat alles wordt aangedraaid, afgesteld, gesmeerd en geïnspecteerd. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid verhoogd en blijft de fabrieksgarantie geldig.

Door te kiezen voor een onderhoudspakket bespaart u niet alleen geld, maar wordt u ook sneller geholpen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een pakket te kiezen waarbij wij uw scootmobiel bij u thuis ophalen voor onderhoud en na afloop weer terugbrengen!

Een scootmobiel kan ook verkregen worden via de WMO

Volgens ons Scootmobiel Centrum kan een scootmobiel via de WMO mogelijk beschikbaar zijn voor bepaalde personen vele klanten ging je al voor. De beoordeling of iemand in aanmerking komt voor een PGB en/of WMO wordt door de gemeente gemaakt op basis van de persoonlijke situatie.

Om een WMO-aanvraag in te dienen bij de gemeente is een scooter prijsopgave nodig. Dit kan meestal online via de website van de gemeente. Op onze website kun je de offerte eenvoudig aanvragen. In principe kies je eerst een scooter, pas je deze aan met opties, zoals een onderhoudspakket, en klik je vervolgens op de knop ‘offerte’. Zo ontvang je de offerte direct in je e-mail en kun je aan de slag met je subsidieaanvraag.

Specificaties:

SpecificatieWaarde
Maximale Snelheid25 km/h
Motor Type1000W Borstelloos
Type AccuLithium
Accu Capaciteit60V 20AH
Max. Laadtijd6-8 uur
Garantie op Accu12 maanden
Afmetingen (LxBxH)1520x680x1070 mm
Wielbasis1100 mm
Bandenmaat / Type3.0-10 Tubeless
Remmen Voor / AchterSchijf / Trommel
Snelheid25 km/h
Actieradius50 km*
Netto Gewicht120 kg
Maximaal Toelaatbaar Gewicht180 kg
Aantal Laadcycli van de BatterijLithium 2000
Breedte65 cm
Hoogte120 cm
Lengte152 cm
Zithoogte71 cm
Draaicirkel4.60 meter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Killerbee Move SF1000 Scootmobiel” te beoordelen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
€3.119,2212%12%€277,1412€3.325,67
€3.119,2212%12%€190,2218€3.423,90
€3.119,2212%12%€146,8324€3.523,98
€3.119,2212%12%€103,6036€3.729,70
€3.119,2212%12%€82,1448€3.942,77
€3.119,2212%12%€69,3960€4.163,12