Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Brommobiel merken en alle 45 km auto modellen – Ook zonder rijbewijs

Bent u op zoek naar een brommobiel die voldoet aan uw mobiliteitsbehoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan brommobiel merken en modellen. Brommobielen, ook wel 45 km auto’s, microcar of minicar genoemd, zijn ideaal voor mensen die geen autorijbewijs hebben, maar toch veilig en comfortabel de weg op willen.

In dit artikel geven we een gedetailleerd overzicht van de merken en modellen die wij aanbieden, inclusief occasions en nieuwe brommobielen.

Brommobiel modellen en merken

Een brommobiel is meer dan alleen een compact voertuig. De verschillende merken en modellen die tegenwoordig beschikbaar zijn, bieden een breed scala aan functionaliteiten en voordelen. Van elektrische voertuigen tot sportieve modellen, wij hebben een brommobiel die aan uw wensen voldoet.

Bij ons kunt u kiezen uit topmerken zoals:

Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, innovatieve technologie en gebruiksgemak.

Onze brommobiel merken en modellen: rijbewijsvrij en milieuvriendelijk

In tegenstelling tot de traditionele merken, zijn onze elektrische brommobielen volledig vrijgesteld van de eis om een rijbewijs te hebben, inclusief het AM rijbewijs. Onze voertuigen vallen onder de categorie scootmobielen, waardoor ze perfect zijn voor bestuurders die geen rijbewijs willen of kunnen halen. Hieronder leggen we uit waarom onze modellen, zoals de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II, de MOVE E4, en de Killerbee E-Car, een veel betere keuze zijn.

Onze brommobiel merken en modellen

Vergelijking van brommobielen merken: Aixam, Ligier en onze elektrische modellen zonder rijbewijs

Merken zoals Aixam, Ligier en Microcar hebben hun sporen verdiend in de wereld van brommobielen. Zij bieden robuuste voertuigen die vaak worden aangedreven door een diesel- of benzinemotor. Een goed voorbeeld hiervan is de Aixam, casalini, of de populaire Ligier JS50 en Microcar M.GO. Deze modellen zijn voorzien van verbrandingsmotoren en hebben een moderner design, maar er zijn enkele belangrijke beperkingen waar rekening mee moet worden gehouden:

  1. AM rijbewijs vereist: Om een Aixam of Ligier JS50 te mogen besturen, moet u minimaal over een AM rijbewijs beschikken. Dit betekent dat u eerst een examen moet afleggen voordat u kunt rijden.
  2. Brandstofkosten en onderhoud: Verbrandingsmotoren brengen vaak hogere kosten met zich mee voor brandstof en onderhoud. Regelmatige oliewissels, het vervangen van filters en andere mechanische onderdelen zijn noodzakelijk om de brommobiel in goede staat te houden.
  3. Geluid en emissies: Benzine- en dieselbrommobielen produceren geluid en uitlaatgassen, wat minder milieuvriendelijk is dan elektrische voertuigen.

Voordelen van onze elektrische nieuwe brommobielen

  1. Geen rijbewijs nodig: U kunt direct de weg op zonder dat u een AM rijbewijs of een ander type rijbewijs hoeft te halen. Dit maakt onze 45 km auto’s veel toegankelijker voor een breder publiek.
  2. Milieuvriendelijk en stil: Onze elektrische brommobielen zijn niet alleen stil, maar ook volledig emissievrij. U draagt bij aan een schonere omgeving en bespaart op brandstofkosten, omdat u de brommobiel eenvoudig kunt opladen.
  3. Lager onderhoud: Elektrische voertuigen hebben veel minder bewegende onderdelen dan verbrandingsmotoren. Dit betekent dat u veel minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud.
  4. Comfort en technologie: Onze modellen, zoals de For Motion Dike en de MOVE E3, bieden moderne technologieën zoals centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en andere comfortverhogende opties. Dit zorgt voor een soepele en aangename rijervaring.

Nieuwe brommobiel 45 km per uur kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan nieuwe modellen die perfect aansluiten op uw mobiliteitsbehoeften. Of u nu kiest voor een elektrische brommobiel of een 45 km auto, onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij de keuze voor het model dat het beste bij u past.

Onze nieuwste modellen zijn voorzien van moderne technologie zoals centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en ruim voldoende kofferruimte. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende uitvoeringen en accessoires die uw rijervaring nog aangenamer maken.

Brommobiel occasions en tweedehands 45 km auto

Naast nieuwe brommobielen bieden wij ook een ruim aanbod aan brommobiel occasions. Onze tweedehands brommobielen zijn zorgvuldig gecontroleerd door onze specialisten en worden geleverd met een uitgebreide garantie. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare brommobiel aanschaft voor een aantrekkelijke prijs.

Brommobiel occasions zijn een goede keuze als u op zoek bent naar een betaalbare, maar betrouwbare brommobiel. Bij ons vindt u occasions van topmerken die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Sportieve brommobiel en luxe uitvoeringen

Sportieve brommobiel en luxe uitvoeringen

Naast praktische modellen, bieden wij ook sportieve brommobielen voor de bestuurder die op zoek is naar een dynamische rijervaring. Deze modellen hebben vaak een modern design en zijn uitgerust met extra luxe opties zoals lichtmetalen velgen, een grote kofferruimte en premium bekleding. Een voorbeeld van een sportieve brommobiel is de Killerbee Sunshine Q2, een populair model onder de sportieve bestuurders.

Voor wie meer comfort en luxe wil, hebben we de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II, een overdekte brommobiel met geavanceerde technologie. Dit model biedt niet alleen een comfortabele rijervaring, maar ook de nodige bescherming tegen de elementen, ideaal voor mensen die hun brommobiel dagelijks gebruiken.

Elektrische brommobielen onze topmerken

De vraag naar elektrische brommobielen groeit enorm. Elektrisch rijden biedt niet alleen voordelen op het gebied van duurzaamheid, maar ook op het gebied van kostenbesparing. Elektrische voertuigen zijn namelijk zuiniger in gebruik en onderhoud dan voertuigen op benzine of diesel.

Onze elektrische modellen, zoals de MOVE E4, zijn stil, milieuvriendelijk en voorzien van de nieuwste technologieën. Dit model biedt een uitstekende actieradius en is daarmee perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien heeft deze 45 km auto een aantrekkelijk, modern design dat perfect past bij de huidige trends op het gebied van mobiliteit.

Waarom kiezen voor een elektrische microcar?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, milieuvriendelijke en kostenefficiënte oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften, dan zijn onze elektrische brommobielen de beste keuze. In vergelijking met traditionele merken zoals modellen van ligier, Aixam, Ligier JS50, ligier js60, Microcar Due en Chatenet, bieden wij modellen aan die niet alleen stiller, milieuvriendelijker en goedkoper in gebruik zijn, maar ook rijbewijsvrij zijn.

Onze brommobielen zonder rijbewijs, zoals de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II en de For Motion Dike, combineren de nieuwste technologieën met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Of u nu op zoek bent naar een compacte 45 km auto of microcar voor in de stad of een comfortabel model voor langere afstanden, wij hebben het voertuig dat perfect bij u past. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het halen van een rijbewijs, omdat onze modellen vallen onder de categorie scootmobielen.

Kies voor een toekomst zonder emissies, zonder rijbewijseisen, en zonder zorgen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de brommobiel die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Nieuwe Brommobiel lease opties

Wilt u liever niet in één keer een brommobiel kopen? Overweeg dan onze brommobiel lease opties. Lease biedt flexibiliteit en gemak. U betaalt een vast maandelijks bedrag en hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor reparaties of onderhoud. Bovendien kunt u bij het einde van de leasetermijn kiezen om de brommobiel over te nemen, of om over te stappen naar een nieuwer model.

Wij bieden verschillende lease-opties, zowel voor nieuwe brommobielen als voor occasions. Dit maakt brommobiel leasen een aantrekkelijke keuze voor mensen die flexibel willen blijven in hun mobiliteitsoplossingen.

Veelgestelde vragen over brommobielen & minicar

  • Wat is een brommobiel?
    Een brommobiel is een compact voertuig dat maximaal 45 km per uur kan rijden en mag worden bestuurd zonder autorijbewijs. Het is ideaal voor korte afstanden en stedelijk gebruik.
  • Kan ik een proefrit maken?
    Ja, wij nodigen u van harte uit om een proefrit te maken in een van onze modellen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
  • Wat zijn de kosten van een brommobiel?
    De brommobiel prijzen variëren afhankelijk van het model en de uitvoering. Wij bieden zowel instapmodellen als luxere uitvoeringen aan, zodat er altijd een model is dat binnen uw budget past.

Nieuwe modellen & onze merken

Bent u geïnteresseerd in het kopen of leasen van een brommobiel of minicar? Bij ons vindt u een ruim aanbod aan nieuwe brommobielen, occasions en elektrische brommobielen rijbewijsvrij. Onze specialisten en brommobiel dealer staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een sportieve uitvoering of een praktische 45 km auto zonder bewijs, wij hebben altijd een model dat perfect bij u past.

Wilt u meer informatie over onze modellen of wilt u een proefrit maken? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag verder bij de aanschaf van uw nieuwe brommobiel. ontdek onze modellen onze topmodellen en onze merken.

5/5 - (1 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00