Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Excel Roadmaster 

De Excel Roadmaster is meer dan zomaar een scootmobiel. Deze elektrische vierwiel scooter biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, terwijl je geniet van een comfortabele en veilige rit. Of je nu een lange tocht wilt maken of simpelweg een bezoekje aan de winkel moet brengen, de Excel Roadmaster is je trouwe metgezel. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van de Excel Roadmaster scootmobiel.

Kenmerken van de scootmobiel Excel Roadmaster

De excel roadmaster is een electrische scooter onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere scootmobielen. Laten we enkele van zijn unieke kenmerken eens nader bekijken.

Uitzonderlijke Snelheid

De Excel Roadmaster electrische vierwiel scooter met een maximale snelheid van maar liefst 22 km/u, wat vergelijkbaar is met de snelheid van een snorfiets. Dit maakt de Roadmaster ideaal voor langere ritten of voor mensen die graag op een vlot tempo reizen.

Vierwielaandrijving

De Excel roadmaster is een electrische vierwiel scooter, wat betekent dat hij beschikt over vier wielen voor extra stabiliteit. Dit maakt de Roadmaster niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler om te rijden dan modellen met slechts drie wielen.

Geen Helm- of Kentekenplicht

Ondanks zijn opmerkelijke snelheid, valt de Excel Roadmaster niet onder de helm- of kentekenplicht. Dit betekent dat je geen extra kosten of moeite hoeft te doen om een kenteken aan te vragen of een helm te dragen tijdens het rijden.

Scootmobiel Met De Nieuwste Technieken

De Excel Roadmaster is uitgerust met de nieuwste technologieën om jouw rit zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de geavanceerde functies die je kunt verwachten:

Digitaal Display

Het volledig digitale display van de Excel Roadmaster toont je in één oogopslag de snelheid, de afstand en de accustatus. Zo kun je altijd gemakkelijk alle belangrijke informatie in de gaten houden.

Scootmobiel Excel Roadmaster 

LED Verlichting

De Excel Roadmaster is volledig uitgerust met LED verlichting, die minder energie verbruikt dan traditionele verlichting. Dit helpt niet alleen om de levensduur van de accu te verlengen, maar zorgt ook voor betere zichtbaarheid in het donker.

Hydraulische Remmen

Veiligheid is uiteraard van het grootste belang bij het rijden met een scootmobiel. Daarom is de Excel Roadmaster uitgerust met hydraulische remmen, die zorgen voor een veilige en betrouwbare remervaring.

Uitneembare Lithium Accu

Een van de unieke kenmerken van de Excel Roadmaster is de uitneembare lichtgewicht lithium accu. Je kunt de accu eenvoudig uit de scootmobiel halen en apart opladen. Dit is vooral handig als je de scootmobiel buiten in de kou moet stallen, want je kunt de accu dan warm binnen opladen. deze comfortabele scooter kan afstanden afleggen tot wel 38 – 50 kilometer

Alarmsysteem

De Excel Roadmaster is voorzien van een alarmsysteem voor extra beveiliging tegen diefstal. Het alarm gaat af als iemand probeert de scootmobiel zonder jouw toestemming te verplaatsen, waardoor potentiële dieven worden afgeschrikt.

De Excel Roadmaster Kopen of Leasen

Bij de aanschaf van een Excel Roadmaster heb je de keuze tussen kopen of leasen. Beide opties hebben hun eigen voordelen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Kopen

Als je besluit om de Excel Roadmaster te kopen, dan wordt deze jouw volledige eigendom. Dit betekent dat je vrij bent om de scootmobiel te gebruiken zoals je wilt, zonder je zorgen te maken over maandelijkse betalingen of andere verplichtingen.

Leasen

Als je de voorkeur geeft aan leasen, dan betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de Excel Roadmaster. Aan het einde van de leaseperiode kun je ervoor kiezen om de scootmobiel te kopen of om een nieuw leasecontract af te sluiten. Leasen kan een aantrekkelijke optie zijn als je niet in staat bent om de volledige aankoopprijs in één keer te betalen, of als je graag regelmatig van scootmobiel wilt wisselen.

WMO en PGB

Als je in aanmerking komt voor een scootmobiel via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan kun je de Excel Roadmaster mogelijk vergoed krijgen. Neem contact op met jouw gemeente of zorgverzekeraar voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Offerte Aanvragen

Als je geïnteresseerd bent in de Excel Roadmaster, dan kun je een offerte aanvragen om een gedetailleerd overzicht te krijgen van de kosten. In de offerte worden alle kostenposten duidelijk uiteengezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Excel Roadmaster scootmobiel met alarmsysteem

De Excel Roadmaster is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele scootmobiel. Met zijn indrukwekkende snelheid, geavanceerde technologieën en gebruiksgemak, biedt de Excel Roadmaster je de vrijheid om te genieten van het leven op jouw eigen voorwaarden. Of je nu de Excel Roadmaster wilt kopen, leasen, of vergoed wilt krijgen via WMO of PGB, er zijn talloze mogelijkheden om deze fantastische scootmobiel in handen te krijgen.

Specificaties van de scootmobiel Roadmaster Excel Mobility

SpecificatiesDetails
Snelheid22 km/u
Actieradius38-50 km
Accu60V 20Ah lithium accu
ZittingDraaibaar en verstelbaar
VerlichtingLED-verlichting
RemsysteemHydraulisch
KleurenZwart, gun metal grijs
Gewicht85 kg
Maximaal gebruikersgewicht160 kg

 

FAQ:

Wat is er uniek aan deze scootmobiel Excel Roadmaster?

De nieuwste scootmobiel van Excel, de Roadmaster, biedt een hele reeks unieke functies. Het is niet alleen net zo snel als een normale scootmobiel, maar het biedt ook een stuur waarmee je kunt remmen en gasgeven, net zoals bij een auto. De Roadmaster heeft ook vier wielen, wat betekent dat je heerlijk kunt touren, of het landschap nu wel of niet heuvelachtig is.

Zijn er anti-diefstal maatregelen ingebouwd in de Excel Roadmaster scootmobiel?

Ja, diefstal en de scootmobiel zijn een veelvoorkomend probleem, maar de Excel Roadmaster is voorzien van een alarm systeem. Zo kan de scootmobiel niet zonder veel kabaal worden weggenomen, waardoor u wat extra veiligheid heeft tegen diefstal.

Kan ik de Excel Roadmaster uitproberen in jullie showroom?

Nee, onze showroom heeft een scala aan hulpmiddelen en rolstoelen om te proberen, inclusief de scootmobiel Excel Roadmaster.

Wat is de snelheid en de km stand van de Excel Roadmaster?

De Excel Roadmaster heeft een indrukwekkende snelheid die niet onderdoet voor een reguliere scootmobiel. De exacte snelheid en kilometerstand variëren afhankelijk van het gebruik en de algemene conditie van de scootmobiel.

Wat zorgt voor de eigentijdse uitstraling van de Excel Roadmaster scootmobiel?

De Excel Roadmaster scootmobiel is ontworpen met een moderne esthetiek in gedachten. Het heeft een strak en gestroomlijnd ontwerp, gecombineerd met handige functies zoals handremmen, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling

5/5 - (2 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00