Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Nieuwste scootmobielen

Wil je bij de tijd blijven en qua techniek en mogelijkheden vooruit gaan? Dan is het aan te bevelen om de nieuwste scootmobiel modellen eens te bekijken.

De afgelopen jaren is de ontwikkeling heel snel gegaan waardoor de nieuwe scootmobiel modellen nog mooier en beter zijn geworden!

Innovatieve scootmobiel veranderingen

Dat een scootmobiel een saai uiterlijk moet hebben of een zeer beperkte topsnelheid moet halen is allang achterhaald. De nieuwste scootmobiel modellen hebben tegenwoordig een prachtig uiterlijk waar mensen die zelfs goed ter been zijn graag een rondje op willen rijden. Er zijn verschillende nieuwe trendy modellen bij gekomen waaronder bijvoorbeeld de Nipponia Pride, een scooter voor minder valide mensen die niet op een scootmobiel lijkt.

De techniek is ook een stuk verbeterd bij de nieuwe modellen. Zo zijn ze uitgerust met een onderhoudsvrije motor zonder koolborstels, wat zorgt voor een veel hogere betrouwbaarheid. Dit scheelt niet alleen in de onderhoudskosten maar ook kun je er nog meer op vertrouwen.

Ook de batterijduur is enorm verbeterd. Zo zijn er lithium accu’s bij gekomen die nog betere prestaties neerzetten. Zo kun je tegenwoordig een scootmobiel kopen die makkelijk een 100-, 200-, of 300 kilometer kan halen aan actieradius!

En dat een scootmobiel langzaam moet rijden behoort ook tot het verleden. De snelste scootmobiel kan namelijk 45 kilometer per uur halen.

Nieuwe scootmobiel modellen bieden nog meer mogelijkheden

Stel je eens voor, een scootmobiel waarmee je makkelijk naar vrienden of familie kunt rijden die op 40 kilometer afstand wonen. Met de nieuwe scootmobiel modellen kan dat prima. Mogelijk moet je dan wel even het mooie weer afwachten, maar met een model die 25 kilometer per uur kan rijden doe je dat in slechts 1,5 uur. En dankzij het grote rijbereik kun je op dezelfde accu ook nog eens naar huis rijden zonder hem ergens onderweg op te hoeven laden.

Kies je voor de nieuwe For Motion Forty-5, dan rijdt je binnen een uur een afstand van 40 kilometer. Dit model haalt namelijk een topsnelheid van 45 km/u!

De nieuwe For Motion scootmobielen kunnen tot 300 kilometer bereik halen met het grootste accupakket. De nieuwe Nipponia scootmobielen halen een bereik tot 100 kilometer.

Nieuwste For Motion modellen

Nieuwste Nipponia  modellen

Nieuwste scootmobielen hebben een kortere remweg

Ben je op dit moment in het bezit van een scootmobiel zonder fysieke remmen? Dan zal er wat de remweg betreft flink iets veranderen wanneer je een nieuwe For motion scootmobiel gaat kopen, of een nieuwe Nipponia. Deze nieuwe modellen zijn namelijk uitgerust met fysieke remmen en beschikken over een hydraulisch schijfremsysteem.

Met een minimale krachtinspanning kun je bij hoge snelheid (25 km per uur) een remweg neerzetten van slechts 1 meter. Uiteraard is het remsysteem zeer goed te doseren waardoor je het ook rustig aan kunt doen. Maar een veilige noodstop maken is dus absoluut mogelijk.

LED verlichting is in 2024 de nieuwe norm

Ook op het gebied van verlichting is er de laatste jaren veel veranderd. Zo hebben alle nieuwe scootmobiel modellen nu LED verlichting aan boord. LED is energiezuinig, heel betrouwbaar, en het heeft een hogere lichtopbrengst. Hierdoor wordt het wegdek in de avond nog beter verlicht en dat zorgt voor extra veiligheid. Overdag brandt er LED dagrijverlichting. Hierdoor ben je overdag ook beter zichtbaar. En doordat LED verlichting minder snel kapot gaat zorgt ook dat voor een extra stukje veiligheid.

Hoe een nieuwe scootmobiel krijgen via de gemeente?

Wil je een nieuwe scootmobiel krijgen via de gemeente en zou je graag het nieuwste model willen rijden? Dan zit er maar één ding op… een scootmobiel offerte aanvragen en die indienen bij de gemeente.

De offerte aanvragen kan eenvoudig via onze webshop. Kies het model naar keuze en kleed hem aan met de opties naar wens. Een onderhoudspakket is ook aan te bevelen. Dat geeft de gebruiker en de gemeente een extra stukje zekerheid.

Klik vervolgens op de offerte knop en vul daarna je gegevens in. De offerte ontvang je dan meteen in de email. Met de offerte kun je naar de gemeente stappen en je wensen en je persoonlijke situatie kenbaar maken. Zij zullen dan beslissen of de in aanmerking komt voor een scootmobiel via de WMO of PGB.

Het kopen en leasen van een nieuw scootmobiel model

Natuurlijk kun je ook zonder hulp van de gemeente het nieuwste scootmobiel model kopen. Bij ons kun je hem in 1x betalen via IDeal, Bancontact, of per bankoverschrijving. Leasen (kopen op afbetaling) behoort ook tot de opties maar momenteel alleen nog voor mensen die in Nederland wonen. Dat laatste geldt ook voor betalen via IN3 waarbij je het aankoopbedrag in 3 gelijke termijnen kunt verdelen en 60 dagen de tijd krijgt.

Heb je scootmobiel advies nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5/5 - (2 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00