Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Eijsden-Margraten – Scootmobiel kopen bij Scootmobiel Centrum

Wanneer u een scootmobiel wilt kopen in Eijsden-Margraten, is het belangrijk om te weten waar u terecht kunt voor de beste producten en diensten. In dit artikel zullen we u kennis laten maken met het Scootmobiel Centrum, een betrouwbare scootmobiel winkel in uw omgeving. Wij bieden u een breed scala aan scootmobielen, passend bij elke behoefte en budget, met uitstekende service en uitgebreide after-sales ondersteuning. Ontdek waarom zoveel mensen in Nederland en België voor het Scootmobiel Centrum kiezen.


Belangrijkste aandachtspunten

De voordelen van een scootmobiel van Scootmobiel Centrum

Een comfortabele scootmobiel kan een enorm positieve impact hebben op het leven van mensen met mobiliteitsproblemen. In deze sectie bespreken we de belangrijkste scootmobiel voordelen en hoe Scootmobiel Centrum zorgt voor de beste gebruikerservaring.

Vrijheid met scootmobiel

Comfort en vrijheid

Een van de belangrijkste voordelen van een scootmobiel is de mogelijkheid om meer vrijheid met scootmobiel te ervaren. Gebruikers kunnen genieten van onafhankelijkheid en meer controle over hun dagelijkse activiteiten, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Bovendien zijn de scootmobielen van Scootmobiel Centrum ontworpen met de nadruk op comfort, zodat gebruikers kunnen genieten van lange ritten zonder ongemak.

Mobiliteitsoplossingen op maat

Scootmobiel Centrum onderscheidt zich door hun expertise in aanpassing op maat. Als een gerenommeerde scootmobiel specialist, biedt Scootmobiel Centrum elke klant persoonlijk advies en oplossingen die zijn aangepast aan hun individuele behoeften. Of u nu op zoek bent naar speciale ondersteuning voor uw rug of aanpassingen voor andere persoonlijke omstandigheden, Scootmobiel Centrum zorgt voor een mobiliteitsoplossing die perfect bij u past.

Uitgebreid assortiment aan scootmobielen

Bij Scootmobiel Centrum vindt u een breed scootmobiel assortiment met diverse modellen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een 3 wiel scootmobiel voor extra wendbaarheid, een 4 wiel scootmobiel voor extra stabiliteit, of luxe en moderne scootmobielen met geavanceerde functies, Scootmobiel Centrum biedt een scala aan opties.

“Het kiezen voor een scootmobiel bij Scootmobiel Centrum betekent het kiezen voor comfort, vrijheid en op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen die perfect bij uw levensstijl passen.”

In de volgende secties van dit artikel leert u meer over het kiezen van de perfecte scootmobiel, de voordelen van elektrische scootmobielen, opvouwbare modellen, financieringsmogelijkheden, en de uitstekende service en onderhoud die Scootmobiel Centrum biedt.

Het kiezen van de perfecte scootmobiel

Het kiezen van de perfecte scootmobiel kan een uitdaging zijn, vooral met zoveel opties beschikbaar in de markt. Om u te helpen bij het maken van de beste keuze, zijn hier enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden tijdens het aankoopproces:

aankoop advies scootmobiel

 1. Grootte en gewicht: De grootte en het gewicht van de scootmobiel zijn belangrijke factoren bij het kiezen van de beste scootmobiel. Compacte en lichtgewicht modellen zijn gemakkelijker te manoeuvreren, terwijl grotere en zwaardere scootmobielen vaak meer stabiliteit en ondersteuning bieden.
 2. Actieradius: De actieradius is de afstand die een scootmobiel kan afleggen voordat de batterij opnieuw moet worden opgeladen. Afhankelijk van uw behoeften en levensstijl, kunt u een model kiezen met een grotere actieradius voor langere ritten of een kleiner bereik voor dagelijks gebruik.
 3. Snelheid: De snelheid van de scootmobiel is ook een belangrijke factor bij het kiezen van de beste scootmobiel voor uw behoeften. Sommige mensen geven de voorkeur aan een snellere scootmobiel voor langere afstanden, terwijl anderen liever een langzamere en stabielere scootmobiel hebben voor dagelijkse activiteiten.
 4. Feature sets: Kijk naar de verschillende functies die de scootmobiel biedt, zoals verlichting, comfortabele stoelen, opbergruimte en extra veiligheidskenmerken.

Scootmobiel Centrum biedt uitgebreid aankoop advies scootmobiel om u te begeleiden bij het vinden van de beste scootmobiel die bij uw behoeften past. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het evalueren van uw behoeften en het selecteren van de ideale scootmobiel voor uw levensstijl en behoeften. Daarnaast bieden wij proefritten en thuisdemonstraties aan om ervoor te zorgen dat u de perfecte scootmobiel voor u kiest.

De perfecte scootmobiel is er een die past bij uw levensstijl, behoeften en budget, terwijl hij comfort en betrouwbaarheid biedt.

Neem de tijd om deze factoren te overwegen en te overleggen met onze scootmobiel specialisten voor extra advies en begeleiding. Met onze hulp, zult u in staat zijn om met vertrouwen de perfecte scootmobiel te kiezen die u mobiliteit, vrijheid en onafhankelijkheid biedt.

Elektrische scootmobiel: een milieubewuste keuze

Het kiezen voor een elektrische scootmobiel is niet alleen voordelig voor uw mobiliteit en onafhankelijkheid, maar ook voor het milieu. Met de toenemende bewustwording rond de noodzaak voor een milieubewustere levensstijl, is het belangrijk om te investeren in duurzame en energiezuinige oplossingen. Scootmobiel Centrum draagt bij aan deze duurzaamheid door elektrische scootmobielen aan te bieden met een grote actieradius.

“De elektrische scootmobiel: een stap in de richting van een groenere en duurzamere wereld.”

Elektrische scootmobielen stoten geen schadelijke stoffen uit, zoals auto’s met een verbrandingsmotor dat doen. Dit leidt tot een lagere uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen die bijdragen aan de opwarming van de aarde. Bovendien zijn elektrische scootmobielen op lange termijn vaak goedkoper in gebruik, omdat ze minder onderhoud nodig hebben en geen benzine of diesel vereisen.

elektrische scootmobiel

 1. Door te kiezen voor een elektrische scootmobiel helpt u het milieu en uw portemonnee.
 2. Elektrische scootmobielen zijn zowel energiezuinig als stil, wat zorgt voor minder geluidsoverlast in de buurt.
 3. De lange actieradius van elektrische scootmobielen zorgt voor extra bewegingsvrijheid en minder zorgen over het opladen.

Scootmobiel Centrum biedt u scootmobielen aan met de grootste actieradius, zodat u zich over langere afstanden kunt verplaatsen. Dit betekent niet alleen een grotere bewegingsvrijheid voor u, maar ook een bijdrage aan een schonere leefomgeving voor toekomstige generaties.

Opvouwbare scootmobiel: ideaal voor onderweg

Als u veel onderweg bent of een scootmobiel nodig heeft die gemakkelijk te vervoeren is, dan is een scootmobiel opvouwbaar de ideale keuze. Een opvouwbare scootmobiel heeft een compact design en kan gemakkelijk worden opgeborgen in het kofferbak van een auto of worden vervoerd in het openbaar vervoer.

compact design scootmobiel

Compact design voor makkelijk vervoer

Opvouwbare scootmobielen zijn speciaal ontworpen om licht en compact te zijn. Ze hebben vaak een eenvoudig vouwsysteem waarmee ze snel kunnen worden opgevouwen voor probleemloos vervoer. Bovendien, zijn opvouwbare scootmobielen meestal lichtgewicht dankzij hun gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen, wat het dragen en manoeuvreren een stuk eenvoudiger maakt.

Opvouwbare scootmobielen zijn perfect voor mensen die hun scootmobiel willen meenemen op vakantie, naar het winkelcentrum of gewoon voor een dagje uit met het gezin.

Hoe kies je een opvouwbare scootmobiel?

Bij het kiezen van een opvouwbare scootmobiel zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Hieronder vindt u enkele aankooptips om u te helpen de juiste beslissing te nemen:

 1. Gewicht: Kies voor een lichtgewicht model dat gemakkelijk te tillen en te dragen is.
 2. Vouwgemak: Zorg ervoor dat het vouwsysteem eenvoudig en snel is, zodat u uw scootmobiel kunt opvouwen zonder enige moeite.
 3. Stabiliteit: Een stabiele scootmobiel zal u meer vertrouwen geven tijdens het rijden en veiligheid garanderen.
 4. Opbergmogelijkheden: Controleer of uw scootmobiel gemakkelijk in de kofferbak van uw auto past, of kies voor een model met speciale draagtassen voor eenvoudig vervoer.
 5. Actieradius en snelheid: Vergelijk de actieradius en maximumsnelheid van verschillende opvouwbare scootmobielen om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Door rekening te houden met deze factoren, kunt u de perfecte opvouwbare scootmobiel vinden die aan al uw behoeften voldoet en u het gemak en de vrijheid geeft om overal naartoe te gaan.

Financiering en betaalmogelijkheden bij Scootmobiel Centrum

Bij het kopen van een scootmobiel is het belangrijk om rekening te houden met de financiering en betaalmogelijkheden. Scootmobiel Centrum biedt flexibele opties om de aanschaf van uw scootmobiel zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Hieronder staan enkele van de verschillende financierings- en betaalopties die beschikbaar zijn.

Financiering scootmobiel opties

 1. Financiering scootmobiel – Bij Scootmobiel Centrum kunt u een financieringsplan op maat krijgen, zodat u uw aankoop gespreid kunt betalen. Dit kan u helpen om de kosten van de aankoop over een langere periode te spreiden en te budgetteren.
 2. Scootmobiel leasen – Als u liever een scootmobiel least in plaats van te kopen, biedt Scootmobiel Centrum lease-opties voor hun modellen. Leasing stelt u in staat om een vast bedrag per maand te betalen voor het gebruik van de scootmobiel, waardoor u de mogelijkheid heeft om het model regelmatig te upgraden of te wisselen.
 3. Betalen in 3 termijnen – Wanneer u uw scootmobiel in drie termijnen wilt betalen, is dit mogelijk bij Scootmobiel Centrum. Dit maakt de aankoop van een scootmobiel toegankelijker door de kosten over drie gelijke betalingen te verspreiden zonder extra rentekosten.
 4. Scootmobiel betalen via IN3 – IN3 is een gespreide betalingsdienst waarmee u uw scootmobiel kunt kopen op afbetaling zonder rente. Scootmobiel Centrum biedt de mogelijkheid om uw aankoop in drie termijnen te betalen met IN3, waardoor u meer financiële flexibiliteit heeft.
 5. Scootmobiel kopen op afbetaling – Tot slot kunt u bij Scootmobiel Centrum ervoor kiezen om uw scootmobiel op afbetaling te kopen, wat betekent dat u uw aankoop in kleinere, regelmatige betalingen kunt spreiden in plaats van alles in één keer te betalen.

“Bij Scootmobiel Centrum willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de mobiliteit die ze nodig hebben. Dankzij onze flexibele financierings- en betalingsopties kunnen we dit mogelijk maken.”

De keuze voor een financierings- of betalingsoptie hangt af van uw persoonlijke voorkeur, financiële situatie en behoeften. Neem contact op met Scootmobiel Centrum om te bespreken welke optie het beste bij u past en profiteer van hun deskundige begeleiding bij het kiezen van de juiste financieringsoplossing voor uw scootmobiel.

Service en onderhoud van uw scootmobiel

Om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel betrouwbaar, veilig en comfortabel blijft, is het belangrijk om regelmatige controle- en onderhoud van uw scootmobiel uit te voeren. Scootmobiel Centrum biedt een uitstekende scootmobiel service en scootmobiel onderhoud om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel in topconditie blijft. Dit kan zowel op locatie als in hun gespecialiseerde werkplaats.

Een van de aangeboden services is een onderhoudscontract, waarbij u kunt kiezen uit verschillende pakketten die aansluiten bij uw behoeften en budget. Hieronder een overzicht van de mogelijke onderhoudscontracten:

OnderhoudscontractControlesReparaties en vervangingExtra services
BasisEén jaarlijkse controleKortingen op reparaties en vervanging van onderdelen
PlusTwee controles per jaarReparatie- en onderdeelkosten inbegrepenVervangend vervoer bij reparatie
PremiumTwee controles per jaar + pechhulpverleningReparatie- en onderdeelkosten inbegrepen, plus voorrang bij reparatiesVervangend vervoer bij reparatie en gratis haal- en brengservice

Naast het onderhoudscontract biedt Scootmobiel Centrum ook reparatiediensten voor incidentele problemen, waarbij u kunt vertrouwen op de ervaring en expertise van hun monteurs om eventuele problemen snel en effectief op te lossen.

Goed onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel betrouwbaar, veilig en comfortabel blijft. Scootmobiel Centrum is uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw scootmobiel.

Bij het kiezen van een onderhoudscontract of reparatiedienst voor uw scootmobiel is het belangrijk om rekening te houden met zowel de noodzaak voor regelmatig onderhoud als de mogelijkheid van onvoorziene problemen. Door een beroep te doen op de ervaren technici van Scootmobiel Centrum kunt u erop vertrouwen dat uw scootmobiel in goede handen is, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw vrijheid en mobiliteit.

Toegankelijke scootmobiel accessoires

Het kiezen van de juiste scootmobiel accessoires is cruciaal om het comfort en de bruikbaarheid van uw scootmobiel te optimaliseren. Het Scootmobiel Centrum biedt een breed scala aan toegankelijke en praktische accessoires, die uw Betrouwbare Scootmobielen ervaring verbeteren door gebruiksgemak en extra functionaliteit toe te voegen.

Bij het kiezen van de perfecte accessoire voor uw scootmobiel moet u rekening houden met factoren zoals veiligheid, gemak en persoonlijke voorkeuren.

Praktische aanvullingen voor uw scootmobiel

Hier zijn enkele populaire en handige scootmobiel aanvullingen die u kunt overwegen voor uw scootmobiel:

 • Tassen – voor het opbergen van persoonlijke spullen, boodschappen of andere benodigdheden tijdens uw rit.
 • Houders – voor het plaatsen van uw paraplu, wandelstok, kruk of beker tijdens uw rit.
 • Regencapes – voor bescherming tegen regen en wind tijdens het gebruik van uw scootmobiel.
 • Spiegels – om uw zichtbaarheid en veiligheid te verbeteren wanneer u op de weg rijdt.
 • Stok- en krukkenhouders – om uw wandelstok of kruk veilig op te bergen tijdens het rijden.
 • Veiligheidsgordels – om u veilig op uw plaats te houden tijdens het rijden op oneffen terrein of steile hellingen.

Naast deze praktische accessoires kunt u ook kiezen voor extra comfort door middel van bijvoorbeeld een luxere en meer comfortabele stoel of extra vering.

“Een goed gekozen accessoire kan uw scootmobielervaring aanzienlijk verbeteren en uw dagelijkse leven gemakkelijker en comfortabeler maken.”

Maak van uw scootmobiel een persoonlijke, comfortabele en functionele mobiliteitshulp door de juiste accessoires en aanvullingen te kiezen die passen bij uw behoeften en levensstijl. Het Scootmobiel Centrum helpt u bij het selecteren van de perfecte accessoires voor uw scootmobiel.

Proefrit en thuisdemonstratie bij Scootmobiel Centrum

Om er zeker van te zijn dat u de juiste scootmobiel kiest, is het belangrijk om deze eerst te proberen. Scootmobiel Centrum biedt u daarom de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit scootmobiel te maken. Zo kunt u het gevoel en de werking van de scootmobiel zelf ervaren, voordat u tot aankoop overgaat.

Naast de proefrit in de showroom van Scootmobiel Centrum, bieden ze ook een thuisdemonstratie scootmobiel aan. Hierbij komt een specialist van Scootmobiel Centrum bij u thuis langs om u verschillende modellen te laten proberen. Zo kunt u in uw eigen omgeving en op uw gemak de scootmobiel uitproberen en ontdekken welk model het beste bij u past.

 1. Maak een afspraak voor een proefrit in de showroom door contact op te nemen met Scootmobiel Centrum. U kunt telefonisch of via e-mail een afspraak inplannen.
 2. Vraag een thuisdemonstratie aan als u de scootmobielen liever in uw eigen omgeving wilt proberen. De specialist van Scootmobiel Centrum zal dan bij u thuis langskomen met verschillende modellen.

Profiteer van deze unieke mogelijkheden om de perfecte scootmobiel voor u te vinden. Zowel de proefrit in de showroom als de thuisdemonstratie zijn vrijblijvend en bedoeld om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

“Een proefrit is essentieel om te ontdekken welke scootmobiel het beste bij u past. Maak gebruik van de mogelijkheid om vrijblijvend een scootmobiel te proberen, zowel in de showroom als bij u thuis.”

Een proefrit of thuisdemonstratie aanvragen is eenvoudig en kan u enorm helpen bij het maken van de juiste keuze. Aarzel dus niet en neem contact op met Scootmobiel Centrum om de scootmobiel te vinden die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

Scootmobiel verzekeren en mobiliteitsgarantie

Het verzekeren van uw scootmobiel is een belangrijk aspect om in acht te nemen bij de aanschaf. Een goede verzekering biedt u niet alleen bescherming, maar ook een mobiliteitsgarantie bij eventuele problemen. In dit gedeelte nemen we de belangrijkste zaken rondom het verzekeren van een scootmobiel door en hoe Scootmobiel Centrum klanten hierin ondersteunt.

Wat moet je weten over scootmobiel verzekeringen

Voordat u een scootmobiel verzekering afsluit, is het belangrijk om te weten welke dekking het beste bij uw behoeften past. Er zijn vaak twee soorten verzekeringen: WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) en Allrisk-verzekering. De WA-verzekering dekt schade die u met uw scootmobiel aan anderen toebrengt, terwijl een Allrisk-verzekering een uitgebreidere dekking biedt, inclusief diefstal, brand en eigen schade.

Een goede scootmobiel verzekering biedt niet alleen bescherming, maar ook een mobiliteitsgarantie bij onvoorziene omstandigheden.

Het is essentieel om verschillende verzekeringsopties te vergelijken en te kijken naar aspecten zoals premie, vrijstelling, dekkingslimieten en eventuele aanvullende dekkingen die u nodig heeft.

Veel scootmobiel winkels, waaronder Scootmobiel Centrum, helpen hun klanten bij het kiezen van de juiste verzekering. Zij werken samen met relevante verzekeringsmaatschappijen en bieden deskundig advies om u te begeleiden bij het scootmobiel verzekeren verzekeringstraject.

VerzekeringDekkingVoor wie?
WA-verzekeringWettelijke aansprakelijkheid (schade aan derden)Minimale dekking; voor mensen die voornamelijk de verplichte dekking willen
Allrisk-verzekeringAansprakelijkheid, diefstal, brand, eigen schade en meerUitgebreidere dekking; voor mensen die maximale bescherming wensen

Naast het verzekeren van uw scootmobiel, kan het de moeite waard zijn om te overwegen om ANWB Pechhulp voor uw scootmobiel af te sluiten. Deze dienst helpt u bij pech onderweg, waardoor uw mobiliteitsgarantie wordt vergroot en u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van hulp in geval van pech.

Kortom, het verzekeren van uw scootmobiel is essentieel om onvoorziene omstandigheden te dekken en om u gemoedsrust en mobiliteitsgarantie te bieden. Scootmobiel Centrum helpt zijn klanten bij het navigeren door de verschillende verzekerings- en pechhulpopties, zodat u de beste dekking voor uw specifieke behoeften kunt kiezen.

Scootmobiel Eijsden-Margraten kopen

Na het lezen van dit artikel, bent u beter geïnformeerd over de verschillende aspecten van het kopen van een betrouwbare scootmobiel bij Scootmobiel
Centrum Nederland & België
en dat in de regio van Scootmobiel Eijsden-Margraten. Door te kiezen voor een scootmobiel van Scootmobiel Centrum, profiteert u van comfort, vrijheid, maatwerk oplossingen en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen.

Bovendien biedt Scootmobiel Centrum flexibele financieringsopties, een breed scala aan praktische accessoires en uitstekende service- en onderhoudsmogelijkheden. Ook kunt u eerst een proefrit maken of een thuisdemonstratie aanvragen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Vergeet niet om uw scootmobiel te verzekeren en te informeren naar mobiliteitsgarantie voor extra zekerheid.

Tot slot, houd de aanbiedingen van Scootmobiel Centrum in de gaten om te profiteren van exclusieve deals en kortingen op scootmobielen en accessoires. Kies voor een scootmobiel van Scootmobiel Centrum en ervaar de onafhankelijkheid en vrijheid die een betrouwbare scootmobiel u kan bieden.

FAQ

Wat zijn de voordelen van het kopen van een scootmobiel bij Scootmobiel Centrum?

Bij Scootmobiel Centrum profiteert u van een uitgebreid assortiment, deskundig advies op maat, flexibele betaal- en financieringsopties, uitstekende service en onderhoud, en een scala aan handige accessoires voor uw scootmobiel.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de perfecte scootmobiel?

Enkele belangrijke factoren om te overwegen zijn grootte, gewicht, actieradius, snelheid, comfort en functionaliteit. Het Scootmobiel Centrum helpt u bij het selecteren van de juiste scootmobiel die aan uw individuele behoeften voldoet.

Wat zijn de milieuvoordelen van het kiezen voor een elektrische scootmobiel?

Elektrische scootmobielen produceren geen uitlaatgassen en zijn energiezuinig, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Scootmobiel Centrum biedt scootmobielen met een grote actieradius om bij te dragen aan duurzaamheid.

Hoe kies ik een opvouwbare scootmobiel?

Bij het kiezen van een opvouwbare scootmobiel is het belangrijk om op zaken als gewicht, vouwgemak, stabiliteit en opbergmogelijkheden te letten. Het Scootmobiel Centrum kan u helpen bij het vinden van de ideale opvouwbare scootmobiel voor uw behoeften.

Welke financieringsopties en betaalmogelijkheden biedt Scootmobiel Centrum?

Scootmobiel Centrum biedt verschillende financieringsopties zoals leasen en gespreide betalingen. Ook is het mogelijk om in 3 termijnen te betalen via IN3 of te kiezen voor een op afbetaling aankoop.

Hoe zit het met de service en het onderhoud van mijn scootmobiel bij Scootmobiel Centrum?

Scootmobiel Centrum biedt uitgebreide service- en onderhoudsopties, inclusief regelmatige controles en onderhoudscontracten die de levensduur en betrouwbaarheid van uw scootmobiel waarborgen.

Welke accessoires zijn beschikbaar voor mijn scootmobiel bij Scootmobiel Centrum?

Scootmobiel Centrum biedt een scala aan praktische accessoires zoals tassen, houders, regencapes en meer, om het gebruik van uw scootmobiel te vergemakkelijken en te verbeteren.

Hoe kan ik een proefrit of thuisdemonstratie aanvragen bij Scootmobiel Centrum?

Bij Scootmobiel Centrum kunt u een vrijblijvende proefrit maken of een thuisdemonstratie aanvragen om het gevoel en de werking van de scootmobiel te ervaren voordat u tot aankoop overgaat.

Wat moet ik weten over het verzekeren van mijn scootmobiel?

Het verzekeren van uw scootmobiel is belangrijk voor uw bescherming en gemoedsrust. Scootmobiel Centrum helpt u graag bij het verkrijgen van de juiste verzekering en informeert u over mobiliteitsgarantie en diensten zoals ANWB Pechhulp.

5/5 - (1 stemmen)
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00