Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Helmond – Scootmobiel kopen in Helmond bij Scootmobiel Centrum Helmond

Welkom bij Scootmobiel Centrum Helmond, dé plek om de perfecte scootmobiel te vinden die aan al uw behoeften voldoet. Bij ons draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide keuze. Ontdek de mogelijkheden en geniet van een ongeëvenaarde mobiliteit en zelfstandigheid.


Belangrijkste Punten

 • Uitgebreid assortiment van scootmobielen in verschillende modellen en uitvoeringen
 • Persoonlijke service en maatwerkoplossingen om de perfecte scootmobiel te vinden
 • Thuisdemonstratie en proefritten voor maximaal comfort en gebruiksgemak
 • Uiteenlopende financiële mogelijkheden, zoals leasen en betalen in termijnen
 • Professionele onderhoudscontracten en ANWB Pechhulp voor zorgeloos rijplezier

Ontdek Scootmobiel Centrum Helmond

Wanneer u besluit een scootmobiel te kopen in Helmond, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare leverancier die u kan voorzien van kwalitatieve producten en uitstekende service. Scootmobiel Centrum Helmond is dé plek om uw perfecte scootmobiel te vinden. In dit gedeelte gaan we dieper in op wat ons centrum uniek maakt en ons aanbod van betrouwbare scootmobielen en service.

Wat Maakt Scootmobiel Centrum Uniek

Scootmobiel Centrum Helmond onderscheidt zich door een uniek scootmobiel aanbod, hoogwaardige service en persoonlijke aandacht. Wij bieden onze klanten op maat gemaakte oplossingen, zodat zij de best mogelijke scootmobiel kunnen vinden die aan hun behoeften en wensen voldoet.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze deskundige medewerkers staan daarom altijd voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies en begeleiding.

Scootmobiel Centrum Helmond

Ons Aanbod en Service

Als u op zoek bent naar een scootmobiel in Helmond, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment. Wij hebben verschillende types scootmobielen, van compacte modellen voor in en om het huis tot robuustere exemplaren voor langere afstanden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën die wij aanbieden:

 1. Opvouwbare scootmobielen
 2. Vaste scootmobielen
 3. Compacte scootmobielen
 4. Comfortabele scootmobielen

Naast ons ruime assortiment aan scootmobielen, bieden wij tevens diverse accessoires en aanvullende diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Thuisdemonstratie
 • Proefrit aan huis
 • Onderhoudscontracten
 • ANWB Pechhulp

Wij begrijpen dat de aanschaf van een scootmobiel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om onze producten uitgebreid te testen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een proefrit aan huis. Op deze manier ervaart u zelf het comfort en de voordelen van onze scootmobielen.

Voordelen van een Scootmobiel Helmond Kopen

De aankoop van een scootmobiel bij Scootmobiel Centrum Helmond biedt talloze voordelen voor uw dagelijkse leven en mobiliteit. In dit gedeelte bespreken we de belangrijkste scootmobiel voordelen en de meerwaarde van het doen van een scootmobiel aankoop bij het Scootmobiel Centrum in Helmond.

De belangrijkste voordelen van het kopen van een scootmobiel zijn onder andere:

 1. Mobiliteitsgarantie: Scootmobielen stellen u in staat om uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid te vergroten, waardoor u gemakkelijker van A naar B kunt reizen zonder afhankelijk te zijn van anderen.
 2. Veiligheid en stabiliteit: Scootmobielen zijn ontworpen om comfortabel en veilig te rijden over verschillende soorten terrein, waardoor u met een gerust hart buitenshuis kunt zijn.
 3. Sociale vrijheid: Met uw eigen scootmobiel kunt u deel blijven nemen aan sociale activiteiten en evenementen, zonder afhankelijk te zijn van vrienden, familie of openbaar vervoer.
 4. Eenvoudig onderhoud en bediening: Scootmobielen zijn over het algemeen eenvoudig te bedienen en vereisen minimaal onderhoud. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw nieuwe mobiliteit en minder tijd kwijt bent met onderhoudszorgen.

Bij het aanschaffen van een scootmobiel bij Scootmobiel Centrum Helmond, kunt u profiteren van een aantal unieke voordelen en garanties:

 • Deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste scootmobiel voor uw specifieke behoeften en levensstijl.
 • Toegang tot een breed assortiment van hoogwaardige, betrouwbare scootmobielen van gerenommeerde fabrikanten.
 • De mogelijkheid om thuisdemonstraties en proefritten te organiseren, zodat u er zeker van bent dat u de perfecte scootmobiel kiest.
 • Ondersteuning bij het regelen van financiering en betalingsregelingen, indien nodig, zodat u gemakkelijk een scootmobiel kunt kopen in Helmond.
 • Toegang tot service- en onderhoudscontracten via Scootmobiel Centrum Helmond, om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel altijd in topconditie blijft.

Met de juiste scootmobiel en ondersteuning van Scootmobiel Centrum Helmond kunt u genieten van een verbeterde mobiliteit en levenskwaliteit.

Kortom, door een scootmobiel te kopen bij Scootmobiel Centrum Helmond, krijgt u niet alleen toegang tot de scootmobiel voordelen zoals verhoogde mobiliteit en zelfstandigheid, maar profiteert u ook van de expertise, ondersteuning en garanties die worden geboden door de ervaren professionals van het centrum.

Het Uitkiezen van een Scootmobiel in Helmond

Bij het scootmobiel aanschaffen is het belangrijk om rekening te houden met uw individuele behoeften en levensstijl. Hier vindt u enkele aankooptips om u te helpen de beste scootmobiel te kiezen, inclusief de afweging tussen verschillende modellen en functies.

Het uitkiezen van een scootmobiel

 1. Beoordeel uw behoeften: Overweeg waarvoor u de scootmobiel gaat gebruiken, zoals dagelijkse boodschappen, naar het werk of voor recreatieve doeleinden. Hierdoor kunt u bepalen welk type scootmobiel het meest geschikt is voor u.
 2. Let op het comfort: Zorg ervoor dat de scootmobiel comfortabel zit en uitgerust is met functies zoals verstelbaarheid en goede vering. Een proefrit is essentieel om te bepalen of de scootmobiel comfortabel is voor u.
 3. Maximale snelheid en actieradius: Afhankelijk van hoe vaak u de scootmobiel gaat gebruiken en over welke afstand, is het cruciaal om te kijken naar de maximale snelheid en actieradius van de verschillende modellen.
 4. Navigatie en manoeuvreerbaarheid: Kijk naar de draaicirkel en het navigatiesysteem van de scootmobiel om te zorgen dat deze gemakkelijk kan manoeuvreren door de omgeving waarin u deze zult gebruiken.
 5. Garantie en servicepakketten: Vergelijk de garanties en servicepakketten die worden aangeboden bij de aankoop advies van uw scootmobiel om te waarborgen dat het model betrouwbaar en duurzaam is.

Naast deze algemene factoren, is het belangrijk om een aantal populaire scootmobielmodellen met elkaar te vergelijken om een weloverwogen keuze te maken. In de onderstaande tabel worden enkele van de meest populaire modellen vergeleken op basis van hun belangrijkste specificaties en functies:

ModelTypeMaximale SnelheidActieradiusDraaicirkelGarantie
For Motion On FourVaste scootmobiel32 km/u300 km165 cm2 jaar
For Motion On Four DuoVaste scootmobiel32 km/u300 km140 cm2 jaar
For Motion Forty-5Vaste scootmobiel32 km/u150 km135 cm2 jaar
Invacare ColibriOpvouwbare scootmobiel8 km/u16-26 km110 cm2 jaar

Door de tijd te nemen om uw opties zorgvuldig te overwegen, zult u in staat zijn om de perfecte scootmobiel te kiezen die past bij uw behoeften en levensstijl. Vergeet niet om gebruik te maken van de expertise van uw lokale scootmobiel specialist voor persoonlijk aankoop advies en begeleiding bij het maken van uw beslissing.

Onderhoud en Service Bij Scootmobiel Centrum Helmond

Bij Scootmobiel Centrum begrijpen we dat onderhoud en service van groot belang zijn voor de levensduur en veiligheid van uw scootmobiel. Daarom bieden wij zowel thuisdemonstraties als proefritten en diverse onderhoudscontracten aan. In dit deel leert u over de verschillende service- en onderhoudsopties die we aanbieden om uw ervaring zo zorgeloos mogelijk te maken.

Thuisdemonstratie scootmobiel

Thuisdemonstratie en Proefritten

Om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt, bieden wij gratis thuisdemonstraties en een uitgebreid proefritten aanbod. Onze professionals komen graag bij u thuis zodat u de scootmobiel die u op het oog heeft, kunt ervaren in uw vertrouwde omgeving. Onze passie voor klantenservice en uitstekende service maakt ons de ideale partner voor een scootmobiel proefrit Helmond.

“Het was geweldig om thuis een demonstratie te krijgen en enkele scootmobielen te testen voordat we ons definitieve besluit namen. Dankzij het gedegen advies van het Scootmobiel Centrum was de keuze makkelijk gemaakt.”

Onderhoudscontracten en ANWB Pechhulp

Naast het aanbieden van proefritten en thuisdemonstraties, zijn we er ook voor u op het gebied van onderhoud. Scootmobiel Centrum biedt diverse scootmobiel onderhoudscontracten om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel altijd in topconditie blijft. Met onze betrouwbare scootmobiel service bent u verzekerd van de beste zorg voor uw scootmobiel.

Als aanvulling op onze onderhoudscontracten, kunnen klanten bij ons gebruikmaken van de ANWB Pechhulp scootmobiel. Met deze service bent u altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg. Zo kunt u zorgeloos op pad met uw scootmobiel.

OnderhoudsoptieOmschrijving
Standaard OnderhoudscontractKleine beurten, APK en seizoensgebonden controles
Extra OnderhoudscontractStandaard onderhoudscontract plus extra controles en technische assistentie
ANWB Pechhulp ScootmobielPechhulp onderweg, reparatie ter plaatse of vervoer naar gewenste locatie

Met onze onderhoud- en serviceaanbod zorgen we ervoor dat u zowel tijdens de aankoop, als na, kunt vertrouwen op onze persoonlijke en klantgerichte benadering. Aarzel niet om meer informatie op te vragen over onze diverse opties en wat zij voor u kunnen betekenen.

Financieringsopties voor uw Scootmobiel

Als u op zoek bent naar een geschikte scootmobiel, biedt Scootmobiel Centrum Helmond verschillende financieringsopties om het aankoopproces toegankelijk en financieel flexibel te maken. Dit artikel bespreekt de mogelijkheden om een scootmobiel te leasen, in termijnen te betalen en te financieren via IN3.

Scootmobiel Leasen of Betalen in Termijnen

Een scootmobiel leasen is een goede optie als u niet in één keer wilt of kunt betalen. Bij het leasen van een scootmobiel betaalt u maandelijks een vast bedrag voor een bepaalde periode. Na afloop van deze periode kunt u het contract verlengen, een nieuwe scootmobiel kiezen, of stopzetten. Betalen in termijnen biedt ook de mogelijkheid om het aankoopbedrag in vaste maandelijkse termijnen te voldoen, zonder dat u een leasecontract aangaat.

Scootmobiel Kopen op Afbetaling met IN3

Een andere financieringsoptie is het kopen van een scootmobiel op afbetaling met IN3. IN3 is een betaalmethode waarmee u de aankoop van uw scootmobiel in drie gelijke termijnen kunt betalen, zonder rente of extra kosten. Bij deze optie kunt u direct genieten van uw nieuwe scootmobiel, terwijl u het bedrag gespreid over drie maanden betaalt. Zorg er wel voor dat u voordat u kiest voor een financieringsoptie, de voorwaarden duidelijk heeft en rekening houdt met uw persoonlijke financiële situatie.

5/5 - (1 stemmen)
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00