Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel met Rollatorhouder

In de wereld van mobiliteitsoplossingen is de scootmobiel met rollatorhouder een innovatieve ontwikkeling die zowel comfort als functionaliteit biedt.

Bij ScootmobielCentrum.com begrijpen we de behoeften van onze klanten en presenteren we met trots de top 3 modellen van For Motion scootmobielen, die uitblinken in zowel kwaliteit als gebruiksgemak. Deze modellen zijn: 1. For Motion Forty-5, 2. For Motion On Four, 3. For Motion On Four Duo.

1. For Motion Forty-5

De For Motion Forty-5 is een voortreffelijke keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare scootmobiel. Dit model, uitgerust met een dubbele 800W motor, biedt een indrukwekkende topsnelheid van 45 km/u en een bereik tot wel 150 km. Dit maakt de Forty-5 niet alleen geschikt voor korte ritjes in de buurt, maar ook voor langere uitstapjes.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Motor: 2x 800W voor krachtige prestaties.
 • Snelheid: Topsnelheid van 45 km/u.
 • Bereik: Tot 150 km, ideaal voor lange afstanden.
 • Rollatorhouder: op maat gemaakt tegen een meerprijs, voor extra gemak.

2. For Motion On Four

De On Four scootmobiel is een perfecte combinatie van stabiliteit en comfort. Met vier wielen en een 1000W motor, biedt dit model een stabiele rit, zelfs op oneffen terreinen. Het bereik van 300 km en een comfortabele snelheid van 25-32 km/u maken het een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Motor: Krachtige 1000W motor.
 • Snelheid en Bereik: Comfortabele snelheid van 25-32 km/u met een bereik tot 300 km.
 • Veiligheid: Vier wielen voor maximale stabiliteit.
 • Rollatorhouder: op maat gemaakt tegen een meerprijs, voor extra mobiliteit.

3. For Motion On Four Duo

Speciaal ontworpen voor twee personen, biedt de On Four Duo gezelligheid en comfort tijdens het reizen. Net als de On Four, beschikt dit model over een 1000W motor en een indrukwekkend bereik van 300 km. Dit model is ideaal voor koppels of vrienden die samen op pad willen gaan.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Capaciteit: Ontworpen voor twee personen.
 • Motor en Bereik: 1000W motor met een bereik van 300 km.
 • Comfort: Ruime zitplaatsen en soepele besturing.
 • Rollatorhouder: op maat gemaakt tegen een meerprijs, voor extra comfort.

Waarom Kiezen voor een Scootmobiel met Rollatorhouder?

Een scootmobiel met rollatorhouder biedt niet alleen een ongeëvenaarde mobiliteit, maar ook de mogelijkheid om uw rollator gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt de overgang van rijden naar lopen naadloos en bevordert een actieve levensstijl.

Aanpasbaarheid en Comfort

Onze scootmobielen zijn ontworpen met het oog op aanpasbaarheid. De verstelbare stoelen, arm- en rugleuningen, en opties zoals stoelverwarming en windschermen zorgen voor een comfortabele rit, zelfs voor mensen met spierklachten.

Veiligheid en Regelgeving

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze scootmobielen voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn uitgerust met functies zoals alarmsystemen en robuuste remmen. Bovendien is er voor het besturen van deze scootmobielen geen helm of rijbewijs nodig tot 45 km/u.

Waarom Kiezen voor een Scootmobiel met Rollatorhouder kopen

For Motion scootmobielen met rollatorhouder

De For Motion scootmobielen met rollatorhouder zijn een toonbeeld van innovatie en comfort in de mobiliteitswereld. Of u nu op zoek bent naar een model voor één persoon of een duo-model, onze top 3 biedt uitstekende opties die aansluiten bij uw behoeften.

Aankopen scootmobielen met rollatorhouder

Kopen

Het aanschaffen van een scootmobiel met rollatorhouder is een investering in uw mobiliteit en zelfstandigheid. Bij ScootmobielCentrum.com bieden we een breed scala aan modellen, waaronder de For Motion Forty-5, On Four en On Four Duo, die uitblinken in comfort en betrouwbaarheid. Bij de aankoop krijgt u uitgebreide garantie en service, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe scootmobiel.

Leasen

Leasen is een flexibele optie voor wie de kosten over een langere periode wil spreiden. Dit biedt het voordeel van vaste maandelijkse betalingen, inclusief onderhoud en service. Leasen is ideaal voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke oplossing zonder in te leveren op kwaliteit.

In3

Met de In3 betalingsoptie kunt u uw scootmobiel in drie termijnen betalen, zonder extra kosten. Deze optie maakt de aankoop toegankelijker en helpt u uw budget beter te beheren.

WMO

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kan ondersteuning bieden bij de aanschaf van een scootmobiel. Via uw gemeente kunt u een aanvraag indienen voor een scootmobiel, waarbij de kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

PGB

Een Persoonsgebonden Budget (PGB) biedt nog een andere manier om uw scootmobiel te financieren. Met een PGB kunt u zelf de scootmobiel kiezen die het beste bij uw situatie past, en deze aanschaffen met het budget dat u vanuit de overheid krijgt toegewezen.

Bij ScootmobielCentrum.com staan we klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het aankoopproces, van het kiezen van het juiste model tot het vinden van de beste financieringsoptie voor uw situatie.

5/5 - (1 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00