Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Modellen van Scootmobiel Centrum Nederland & België

Welkom bij Scootmobiel Centrum Nederland & België, waar we een uitgebreide collectie van topkwaliteit scootmobiel modellen aanbieden. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle behoeften en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid, of betrouwbaarheid, wij hebben het perfecte model voor u. In dit artikel bespreken we in detail onze diverse scootmobiel modellen.

For Motion Modellen: Innovatie en Kwaliteit

On Four: Lange Afstanden met Gemak

Onze On Four is een 4-wiel scootmobiel die speciaal is ontworpen voor lange afstanden. Met een indrukwekkend bereik van tot wel 300 km en een snelheid tussen 25-32 km/u, is dit model een uitstekende keuze voor avontuurlijke ritten. De krachtige 1000W motor zorgt voor een soepele en betrouwbare rit.

On Four Duo 2-persoons: Samen Uit, Samen Thuis

De On Four Duo 2-persoons scootmobiel biedt alle voordelen van het On Four model, maar met extra ruimte voor twee personen. Dit maakt het ideaal voor stellen of voor diegenen die begeleid willen reizen.

Forty-5: Snelheid en Prestatie

De Forty-5 is een dynamische 4-wiel scootmobiel die snelheden tot 45 km/u kan bereiken. Met een bereik van 150 km en aangedreven door twee 800W motoren, combineert dit model snelheid met duurzaamheid.

Fast One: Wendbaar en Efficiënt

De Fast One, een 3-wiel scootmobiel, biedt een uitstekende combinatie van wendbaarheid en efficiëntie. Met een bereik van 200 km en een snelheid van 25 km/u, is het ideaal voor zowel stadsritten als langere uitstapjes.

City Cruiser: Stadsverkenner met Stijl

Onze City Cruiser is een stijlvolle 4-wiel scootmobiel, perfect voor stadsverkenningen. Het model biedt een bereik tussen 45-100 km en een snelheid van 25 km/u, met een handige uitneembare accu en USB-aansluiting.

Nipponia Modellen: Elegantie en Kracht

Pride: Elegante Driewielscooter

De Pride van Nipponia is een sierlijke driewielscooter met een bereik van 150 km en een snelheid van 25 km/u. De 650W motor biedt een betrouwbare en soepele rit.

2Fast: Snel en Compact

Het 2Fast model, een compacte 3-wiel scootmobiel, biedt een bereik van 150 km en een snelheid van 25 km/u. Aangedreven door een krachtige 650W motor, is dit model perfect voor snelle stadsritten.

4Fast: Stabiel en Veelzijdig

De 4Fast is een 4-wiel scootmobiel van Nipponia met een bereik van 150 km en een snelheid van 25 km/u. De 800W motor zorgt voor een stabiele en veelzijdige rijervaring.

Move Modellen: Flexibiliteit en Comfort

Fold: Gemakkelijk Opvouwbaar

De Fold is een unieke 3-wiel inklapbare scootmobiel. Met een bereik van 16 km en een topsnelheid van 9 km/u, is het perfect voor diegenen die een compact en gemakkelijk te vervoeren model zoeken.

E4: Scootmobiel Auto Innovatie

Onze E4 scootmobiel auto biedt het ultieme in comfort en prestatie. Met een bereik van 110 km, een snelheid van 45 km/u en een krachtige 2000W motor, is dit model een ware revolutie in scootmobieltechnologie.

Vigorous 1500 InnerCity II: Overdekte Elegantie

De Vigorous 1500 InnerCity II is een luxe overdekte 3-wiel scootmobiel model met een bereik van 130 km, een snelheid van 45 km/u en een 1500W motor. Dit model biedt comfort en bescherming in alle weersomstandigheden.

Technologische Innovatie en Veiligheid

Geavanceerde Motor Technologie

Onze modellen zijn uitgerust met krachtige motoren variërend van 250W tot 2000W, waardoor u verzekerd bent van een soepele en efficiënte rijervaring. Scootmobiel modellen zoals de Forty-5 en de E4 bieden snelheden tot 45 km/u, zonder in te boeten aan veiligheid of comfort.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom zijn al onze scootmobielen voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties zoals effectieve remmen, stabiele constructies, en verlichting voor optimale zichtbaarheid. Bovendien vereisen deze modellen geen helm of rijbewijs tot 45 km/u, wat zorgt voor een toegankelijke rijervaring voor iedereen.

Aanpasbaarheid en Persoonlijk Comfort

Onze scootmobielen zijn volledig aanpasbaar met opties zoals verstelbare stoelen, duimgas- en voetbediening, en verschillende accupacks. Dit zorgt voor een persoonlijke rijervaring, afgestemd op uw individuele behoeften en comfort.

Bereik en Duurzaamheid

Lange Afstandsmodellen voor Uitgebreide Vrijheid

Modellen zoals de On Four en de Nipponia Pride bieden een indrukwekkend bereik tot 300 km, ideaal voor lange afstanden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige accutechnologie, die zowel efficiëntie als duurzaamheid garandeert.

Duurzame Materialen en Onderhoud

Onze scootmobielen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. We bieden ook uitgebreide onderhoudspakketten en pechhulp om uw scootmobiel in optimale staat te houden.

Financiële Opties en Subsidies

Wij begrijpen dat de kosten van een scootmobiel een overweging zijn. Daarom bieden we flexibele lease-opties en betaalbare modellen zoals de City Cruiser. Ook informeren we u graag over mogelijke subsidies via WMO of PGB, om de aanschaf toegankelijker te maken.

Scootmobiel Modellen van Scootmobiel Centrum Nederland & België

Persoonlijke Service en Advies

Klantgerichte Aanpak

Ons team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een scootmobiel model voor dagelijks gebruik of specifieke functies zoals stoelverwarming of een rollatordrager, wij helpen u graag verder.

Proefritten en Lokale Ervaring

Ervaar onze scootmobiel modellen zelf door een proefrit te maken in een van onze lokale centra. Dit geeft u de gelegenheid om verschillende modellen uit te proberen en de juiste keuze te maken gebaseerd op uw persoonlijke ervaring.

Scootmobiel modellen bij Scootmobiel Centrum

Bij Scootmobiel Centrum Nederland & België streven we ernaar om onze klanten de beste scootmobiel modellen te bieden. Ons diverse assortiment zorgt ervoor dat iedereen het perfecte model kan vinden dat aansluit bij hun specifieke behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar snelheid, comfort, of iets unieks, wij hebben het allemaal.

Wilt je meer weten over onze modellen of een testrit maken? Bezoek ons vandaag nog of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij staan klaar om je te helpen de perfecte scootmobiel te vinden.

5/5 - (1 stemmen)
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00