Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Testrit aan Huis & Vrijblijvende Thuisdemonstratie

Het kiezen van de juiste scootmobiel kan een uitdaging zijn. Daarom introduceren we bij ScootmobielCentrum.com een nieuwe dienst: De scootmobiel testrit aan huis. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting. Deze dienst wordt aangeboden in samenwerking met For-Motion.

Gratis proefrit aan huis aanvragen

Laat uw gegevens achter For-Motion belt u vaak binnen 2 werkdagen op om een afspraak te maken voor de gratis proefrit

"*" geeft vereiste velden aan

*
*

De Nieuwe Service: Testrit aan Huis

Het idee achter onze nieuwe service is eenvoudig: wij brengen de scootmobiel naar u! Dit betekent dat u de kans krijgt om verschillende modellen uit te proberen en proef te rijden in het comfort van uw eigen huis. We zijn ervan overtuigd dat we de beste scootmobielen op de markt hebben, en we zijn bereid om het risico te nemen om u dat te laten zien.

Wie Komt er Voor de Testrit?

De testrit wordt uitgevoerd door de importeur zelf – geen opdringerige verkoper dus. Het doel is om u te helpen de juiste scootmobiel te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Tijdens de testrit kunt u uw speciale wensen bespreken en uw eigen beoordeling maken.

Welke Modellen Zijn Beschikbaar Voor de Testrit?

Momenteel is de thuisdemo alleen beschikbaar voor de volgende modellen:

  1. For-Motion On Four
  2. For-Motion On Four Duo
  3. For-Motion Forty-5
  4. For-Motion Fast One
  5. For-Motion City Cruiser

Hoe Werkt de Thuisdemo?

Het proces van een thuisdemo is vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen:

Stap 1: Maak een Afspraak

Het eerste wat u moet doen is een afspraak maken. Dit kan via het contactformulier op onze website. For-Motion zelf zal contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

Stap 2: Kies de Modellen

Na het maken van de afspraak, kunt u aangeven welke modellen u graag wilt uitproberen. Afhankelijk van uw keuze zal For-Motion ervoor zorgen dat de geselecteerde modellen meegenomen worden voor de demonstratie.

Stap 3: De Proefrit

Tijdens de proefrit krijgt u de kans om de verschillende scootmobielen uit te proberen, zowel binnen als buiten uw huis. U krijgt ondersteuning en advies van de adviseur om veilig te rijden.

Gratis proefrit aan huis aanvragen voor een scootmobiel

Wat Te Verwachten Tijdens de Proefrit?

Tijdens de proefrit krijgt u de kans om de scootmobielen in een realistische omgeving te testen. U kunt ze uitproberen op de stoep, in uw huis, en op andere plaatsen waar u ze normaal gesproken zou gebruiken. De adviseur zal u gedurende het hele proces begeleiden en al uw vragen beantwoorden.

Daarnaast krijgt u ook inzicht in de prijzen en de verschillende opties, aanpassingen en accessoires die beschikbaar zijn voor elk model.

Wat Gebeurt er Na de Proefrit?

Na de proefrit kunt u eventuele vragen stellen aan de adviseur. Als u tevreden bent met een van de modellen, kunt u de aankoop ter plekke afronden of dit later online doen. Afhankelijk van de voorraad van For-Motion kan de levering snel zijn. In sommige gevallen kan het enkele dagen of weken duren voordat u uw nieuwe scootmobiel ontvangt.

Voordelen van een Thuisdemo

Een thuisdemo van een scootmobiel heeft verschillende voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

  • U kunt verschillende modellen uitproberen in het comfort van uw eigen huis.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport naar een showroom.
  • Het is een gratis, vrijblijvende service.
  • U krijgt professioneel advies en ondersteuning.

Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze thuisdemo service:

Hoe lang duurt een thuisdemo?

Een thuisdemo duurt meestal tussen de 30 minuten en 1,5 uur. Dit is inclusief de tijd die nodig is voor uitleg en eventuele aankoopbeslissingen.

Zijn er kosten verbonden aan de thuisdemo?

Nee, de thuisdemo is volledig gratis in Nederland.

Hoeveel modellen kan ik uitproberen?

U kunt aangeven of u een vast model, Duo of een nieuwste model wilt uitproberen. Op basis van uw budget en uw wensen worden er dan doorgaans maximaal 3 verschillende modellen geselecteerd die u thuis kunt testen.

Vrijblijvende thuisdemo

Het kiezen van de juiste scootmobiel is een belangrijke beslissing. Met onze nieuwe service, de Scootmobiel testrit aan huis, maken wij het u gemakkelijker om de perfecte scootmobiel te vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende thuisdemo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00