Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

IVA A1000 scootmobiel

Oorspronkelijke prijs was: € 2.599,00.Huidige prijs is: € 2.399,00.

€199,99 prijsvoordeel nog:

Staat u op het punt om een betrouwbare, elektrische scootmobiel te kopen? De IVA A1000 biedt een uitgebalanceerde mix van kwaliteit en prijs, waardoor het een uitstekende mobiliteitsoplossing is in Nederland. Met zijn veelzijdige aanbod past deze driewieler scootmobiel bij elk type bestuurder. Vraagt u zich af of leasen via PGB of WMO een optie voor u is, of spreekt direct kopen u meer aan? In ons scootmobiel centrum helpen wij u graag verder met een persoonlijke offerte voor de IVA A1000.

Ervaar de vrijheid van mobiliteit op een veilige en comfortabele wijze met de IVA A1000. Ontdek zelf waarom deze scootmobiel zo populair is en vraag vrijblijvend een offerte aan om de uitgebreide opties te verkennen.

Belangrijke Aandachtspunten

 • Verschillende aanschafmogelijkheden: kopen, leasen of via PGB/WMO-financiering.
 • Hoge kwaliteit en betaalbare prijsstelling van de IVA A1000.
 • Divers aanbod aan modellen voor persoonlijke afstemming op uw wensen.
 • Praktische en stabiele driewieler uitvoering voor uw veiligheid.
 • Mobiliteit zonder rijbewijs met een verzekeringsklare scootmobiel bij levering.
 • Flexibele betaalopties en uitstekende service in heel Nederland.
 • Eenvoudige offerte-aanvraag voor IVA A1000 scootmobielen.

Wat is de IVA A1000 Scootmobiel en Waarom Kiezen Voor Dit Model?

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige scootmobiel die zowel betaalbaar als aanpasbaar is, dan is de IVA A1000 een uitstekende keuze. Deze scootmobiel staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid en biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met de zekerheid van veilig rijden.

Hoogwaardige Kwaliteit en Betaalbaarheid

De IVA A1000 staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit die hem onderscheidt van andere modellen op de markt. Met prijzen die starten vanaf onder de 2000 euro is de IVA A1000 niet alleen toegankelijk maar ook een slimme investering in uw onafhankelijkheid.

Diversiteit in Modellen en Personalisatieopties

Elke bestuurder is uniek en daarom kunt u de IVA A1000 personaliseren naar uw eigen wensen. Of u nu meer comfort wilt of een grotere actieradius, er zijn verschillende modellen en opties beschikbaar om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen.

Rijcomfort en Design

De IVA A1000 combineert rijcomfort met design, wat resulteert in een stijlvolle scootmobiel die fijn rijdt. Met een maximale snelheid van 25 km/h en de stabiliteit van drie wielen, kunt u er zeker van zijn dat u comfortabel en veilig aan het verkeer deelneemt.

Verschillende Betaalopties voor de IVA A1000

Het aanschaffen van een IVA A1000 scootmobiel is een belangrijke investering in uw mobiliteit. Om dit financieel toegankelijk te maken, biedt Scootmobiel Centrum verschillende betaalopties aan. U kunt kiezen voor gespreide betaling of het bedrag in driemaandelijkse termijnen voldoen met de IN3 betaalmethode. Heeft u behoefte aan een oplossing voor de langere termijn? Dan is een leaseovereenkomst wellicht iets voor u. Hieronder worden de opties toegelicht zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij uw situatie past.

IVA A1000 in driemaandelijkse Termijnen Betalen

De IN3 betaalmethode maakt het mogelijk om uw nieuwe IVA A1000 scootmobiel in drie gelijke delen te betalen, zonder dat u rente hoeft te betalen. Wat betekent dat voor u? U doet een eerste betaling op het moment van aanschaf en de volgende twee betalingen volgen in driemaandelijkse termijnen. Dit is allemaal rentevrij en een BKR registratie is niet aan de orde, waardoor deze methode zorgt voor een financieel vriendelijke manier van investeren in uw mobiliteit.

IVA A1000 Leasen en Spreiden van Kosten

Wilt u de kosten voor de IVA A1000 spreiden over een langere periode? Met de mogelijkheid tot leasen verspreidt u de totale kosten over de duur van de leaseovereenkomst. Hierbij wordt maandelijks een vast bedrag in rekening gebracht, inclusief rente. Een positieve bijkomstigheid is dat u de lening vervroegd mag aflossen zonder boete, waardoor u mogelijk financieren nog voordeliger maakt. Houd er rekening mee dat er bij deze optie een BKR registratie noodzakelijk is.

OptieKenmerkVoordelenAandachtspunten
IN3 Gespreide BetalingRentevrij in 3 delenGeen BKR, Geen rente, Direct eigenaarBinnen 60 dagen volledig betalen
IVA A1000 LeasenSpreiding over jarenLage maandlasten, Vervroegd aflossen mogelijkRente, BKR Registratie

Wat uw keuze ook wordt, Scootmobiel Cenrtum zorgt voor een transparante voorlichting over de mogelijke betaalconstructies. Zo kiest u altijd de optie die financieel en praktisch gezien het beste bij u past.

IVA A1000 Scootmobiel Eigenschappen en Specificaties

Ontdek de IVA A1000 scootmobiel, een voertuig dat met zijn uitgebreide specificaties en eigenschappen uitstekend is uitgerust voor zowel korte als lange afstanden. Deze scootmobiel combineert comfort en stabiliteit met een moderne uitstraling en praktische functionaliteiten.

Actieradius en Accuduur voor Lange Afstanden

De actieradius is een cruciaal aspect voor wie met de scootmobiel lange afstanden wilt overbruggen. Met de IVA A1000 kunt u vertrouwen op een betrouwbare accuduur, wat inhoudt dat u minder vaak hoeft bij te laden en meer vrijheid geniet op uw reis. Een extra accu is een beschikbare optie voor nog langere trips zonder zorgen over uw bereik.

De Voordelen van een Scootmobiel met Drie Wielen

Voor hen die veel waarde hechten aan stabiliteit en veiligheid is een scootmobiel met drie wielen zoals de IVA A1000 een ideale keuze. Dit ontwerp zorgt voor een betere balans en stabiliteit op diverse ondergronden, waardoor u stevig en met vertrouwen deel kunt nemen aan het verkeer.

Afwerking en Opbergruimte

Naast de technische specificaties is de IVA A1000 ook een toonbeeld van doordachte afwerking en design. De beschikbare opbergruimte maakt het mogelijk om persoonlijke items of boodschappen te vervoeren, waardoor dit model niet alleen geschikt is voor uitstapjes maar ook voor praktisch dagelijks gebruik. De mogelijkheid om uw scootmobiel uit te breiden met diverse scootmobiel accessoires draagt verder bij aan een persoonlijke en comfortabele rijervaring.

 • Actieradius ideaal voor langere tochten
 • Driewieler design voor extra stabiliteit
 • Ruime opties aan opbergruimte en accessoires

Veilig en Flexibel Onderweg met de IVA A1000 Scootmobiel

Op zoek naar een slimme aanpak voor uw mobiliteit? Overweeg dan de IVA A1000 te kopen of te leasen. Deze driewiel scootmobiel biedt met een topsnelheid van 25 km/u een perfecte balans tussen snelheid en veiligheid. Dit maakt het een gewilde mobiliteitsoplossing voor wie zelfstandigheid en onafhankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Mogelijk heeft u recht op een vergoeding via de IVA A1000 WMO of IVA A1000 PGB regelingen, waardoor het nog eenvoudiger wordt om toegang te krijgen tot deze vorm van vervoer. Bent u benieuwd naar de verschillende aanschaf- en financieringsopties? Vraag dan een scootmobiel offerte aan en ontdek de mogelijkheden die Scoomobiel Centrum te bieden heeft.

 • IVA A1000 kopen: Word direct eigenaar van een betrouwbare scootmobiel.
 • IVA A1000 leasen: Spreid de kosten met een overzichtelijk leasecontract.
 • Financiering via WMO of PGB: Ontdek of u in aanmerking komt voor subsidie.
 • Gespreid betalen: Kies voor de IN3 betaalmethode en betaal in drie termijnen zonder rente.

Het driedubbel wielsysteem biedt niet alleen extra stabiliteit, maar ook voldoende wendbaarheid, waardoor u zowel op de openbare weg als in winkelgangen steeds soepel kunt manoeuvreren. De IVA A1000 is niet zomaar een scootmobiel; het is een betrouwbare partner die u ondersteunt in uw dagelijkse leven.

Of u nu in de stad woont of op het platteland, de IVA A1000 is ontworpen om u van A naar B te brengen met maximale efficiëntie en comfort. Bent u klaar om de controle over uw mobiliteit te nemen? IVA A1000 kopen of leasen kan het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in uw leven waarin bewegingsvrijheid centraal staat.

Hoe Vraag Je een WMO of PGB Aan Voor de IVA A1000?

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een WMO aanvraag of PGB regeling voor de aanschaf van een IVA A1000 scootmobiel, is het essentieel om het bureaucratische pad goed te bewandelen. Financiële ondersteuning vanuit de overheid kan de aankoop stukken toegankelijker maken. Hieronder volgt een uiteenzetting van de stappen die nodig zijn voor de aanvraag en hoe u een offerte aanvragen kunt benutten voor uw subsidiëring aanvraag.

Het Proces van Aanvragen tot Goedkeuring

Begin met het benaderen van uw gemeente om de mogelijkheden voor gemeentelijke ondersteuning door te nemen. Elke gemeente heeft een eigen loket waar u de aanvraag voor een WMO-vergoeding kunt starten. Het welzijnsbeleid verschilt per gemeente, dus laat u goed informeren over de voorwaarden en benodigde documentatie.

IVA A1000 Offerte Opstellen voor Subsidieaanvraag

Om een IVA A1000 offerte aan te vragen die u kunt indienen bij uw WMO of PGB aanvraag, kunt u terecht bij erkende leveranciers. Deze offerte is nodig om de hoogte van uw scootmobiel vergoeding te bepalen. De offerte is over het algemeen vrijblijvend, wat betekent dat u niet verplicht bent om na het ontvangen van de offerte tot aanschaf over te gaan. Het is een belangrijk bewijsstuk waarmee u aantoont welke scootmobiel u op het oog heeft en wat de kosten zijn.

ActieBeschrijvingVerantwoordelijke
WMO of PGB aanvraagAanvraag indienen voor financiële ondersteuning bij de gemeente.Aanvrager
IVA A1000 offerte aanvragenEen offerte opstellen die nodig is voor het aanvraagproces.Erkende leverancier
Documentatie verzamelenNodige papieren verzamelen die uw financiële en persoonlijke situatie aantonen.Aanvrager
Ondersteuning aanvraagAdvies inwinnen bij het WMO-loket van uw gemeente of bij een onafhankelijk cliëntondersteuner.Aanvrager

Accessoires en Aanpassingen Voor IVA A1000 Scootmobiel

De IVA A1000 scootmobiel is niet alleen een symbool van zelfstandigheid, maar ook een uitdrukking van persoonlijke stijl en comfort. Dankzij de uitgebreide reeks van IVA A1000 accessoires kunt u uw scootmobiel eenvoudig aanpassen aan uw individuele wensen en behoeften. Hiermee verbetert u niet alleen het comfort van uw rit, maar verhoogt u ook de scootmobiel veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Personaliseer Jouw Scootmobiel met Originele Accessoires

Personalisatie van de IVA A1000 gaat moeiteloos met de diverse originele accessoires die beschikbaar zijn. Of het nu gaat om een kleuraanpassing die bij uw smaak past, of comfort-verhogende toevoegingen zoals een op maat gemaakt zitkussen, elk detail kan naar wens worden aangepast zodat uw scootmobiel een verlengstuk van uzelf wordt.

Gemak en Veiligheid: Van USB-Aansluiting tot Handvatverwarming

In het digitale tijdperk is een USB-aansluiting onmisbaar. Met dit eenvoudige maar essentiële accessoire kunt u onderweg uw smartphone of navigatiesysteem opladen. Voor extra comfort tijdens koudere dagen biedt handvatverwarming een warm welkom voor uw handen, wat de besturing ten goede komt. Deze en andere scootmobiel aanpassingen verhogen niet alleen het rijgemak, maar dragen ook significant bij aan uw veiligheid op de weg.

 • Verscheidenheid aan kleuren en materialen voor persoonlijke stijl
 • Praktische toevoegingen zoals extra opbergruimte
 • Technologische gadgets zoals USB-punten voor opladen
 • Veiligheid verhogende elementen zoals handvatverwarming
 • Comfort verhogende accessoires zoals op maat gemaakte zitkussens

IVA A1000 Vergelijken met Andere Scootmobielen in de Markt

Wanneer u uw keuze maakt voor een nieuwe scootmobiel, is het van belang om een goed overzicht te hebben van hoe de IVA A1000 zich verhoudt tot concurrentie scootmobielen. Zijn snelheid, gebruikerservaringen en prijs-kwaliteitverhouding zijn elementen die het vergelijken waard zijn.

IVA A1000 vs Andere High-End Scootmobielen

In een directe vergelijking met andere high-end modellen, valt de IVA A1000 op door zijn topsnelheid van 25 km/u en de optie tot personalisatie. Concurrenten zoals de Sterling scootmobielen blijven hierbij achter met lagere snelheden en een vaak hoger prijskaartje.

Prijs-Kwaliteitverhouding en Gebruikerservaringen

De prijs-kwaliteitverhouding van de IVA A1000 is zeer gunstig. Dit blijkt niet alleen uit marktvergelijking, maar ook uit de positieve gebruikerservaringen. Klanten roemen de goede wegligging en het comfort dat de driewielige IVA A1000 biedt.

ModelTopsnelheidPrijsDesignGebruikerservaring
IVA A100025 km/uAantrekkelijkPersonaliseerbaarUitstekend
Sterling Scootmobiel15 km/uHoogStandaardGoed

Zoek je naar een scootmobiel met de beste prijs-kwaliteitverhouding en uitmuntende gebruikerservaringen, dan is de IVA A1000 een sterke optie. Daarnaast zijn er vaak aantrekkelijke scootmobiel aanbiedingen die de IVA A1000 nog interessanter maken.

IVA A1000 Scootmobiel Kopen Of Leasen: Stap Voor Stap

Heeft u besloten dat de IVA A1000 de betrouwbare scootmobiel is die u zoekt? Dan staat u aan de start van een zorgvuldig aankoopproces dat garant staat voor jarenlang rijplezier. Door de reeks aan keuzemogelijkheden en personalisatieopties vindt u altijd een model dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. Wij voorzien u van aankoopadvies en begeleiden u door het gehele proces, van de eerste selectie tot aan de sleuteloverdracht.

Het Maakproces van de Juiste Keuze

Het aankoopproces van uw IVA A1000 begint met het afstemmen van de scootmobiel op uw specifieke behoeften. Met deskundige keuzehulp begeleiden wij u door de verschillende modellen en opties, zodat u de juiste beslissing kunt nemen. Of u nu behoefte heeft aan een lange actieradius, extra comfort of een specifieke accessoire, onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u op weg te helpen naar de ideale scootmobiel.

Onderhoud en Service na Aankoop

Na de aankoop van uw IVA A1000 scootmobiel kunt u rekenen op grondig scootmobiel onderhoud en uitgebreide service. Onze klantenservice blijft uw eerste aanspreekpunt voor vragen of onverhoopte problemen. Ook bieden wij diverse servicepakketten aan, zodat uw scootmobiel altijd in topconditie blijft. Hiermee waarborgen we niet alleen de betrouwbaarheid van uw IVA A1000, maar ook uw veiligheid op de weg. Zo gaat uw mobiliteit gepaard met een gevoel van vrijheid en gemoedsrust.

1 beoordeling voor IVA A1000 scootmobiel

 1. 4 van 5

  Frederik

  De thuiszorg adviseerde me om hier een betaalbare scootmobiel te bekijken. Helaas geen nabijgelegen filiaal, dus alles online geregeld. Prijzen voor hoezen, regenjas en handschoenen vond ik hoog.

Een beoordeling toevoegen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
€2.200,9212%12%€195,5512€2.346,59
€2.200,9212%12%€134,2218€2.415,90
€2.200,9212%12%€103,6024€2.486,52
€2.200,9212%12%€73,1036€2.631,67
€2.200,9212%12%€57,9648€2.782,02
€2.200,9212%12%€48,9660€2.937,49