Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00
Aanbieding!

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

 6.299,95

€700.00 prijsvoordeel nog:

Top kenmerken
✅25 of 45km per uur.
✅Overdekte droog & warm
✅3 wielen – extra stabiel
✅Veilig remsysteem + draaigas
️✅Aanpasbaar op maat

Als u op zoek bent naar een vervoermiddel dat zowel comfort als gemak biedt, en u ook beschermt tegen de elementen, dan is een overdekte scootmobiel de perfecte keuze voor u. In dit artikel duiken we diep in de wereld van de overdekte scootmobielen, bespreken we hun voordelen en laten we je kennismaken met een van de beste modellen op de markt: de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II.

Wat is een Overdekte Scootmobiel?

Een overdekte scootmobiel, ook wel bekend als een overdekte scooter of overdekte driewieler, is een driewielig voertuig met een stevige, weerbestendige behuizing. Deze voertuigen bieden een hoge mate van comfort en bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik, ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden.

De Voordelen van een Overdekte Scootmobiel

Er zijn tal van redenen waarom een overdekte scootmobiel een uitstekende keuze is voor uw vervoersbehoeften. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze voertuigen:

Bescherming tegen Weerselementen

Met een overdekte scootmobiel bent u beschermd tegen regen, wind en zelfs felle zon. Dit betekent dat u zich comfortabel kunt verplaatsen, ongeacht de weersomstandigheden.

Veelzijdigheid

Overdekte scootmobielen zijn ontworpen om te rijden op zowel voetpaden, fietspaden als rijbanen. Dit betekent dat u flexibel kunt zijn in uw route, wat vooral handig kan zijn in stedelijke gebieden met veel verkeer.

Luxe en Gemak

Veel overdekte scootmobielen zijn uitgerust met luxe opties zoals verwarming, elektrische ramen en muziekinstallaties. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabele en plezierige rit, elke keer weer.

Milieuvriendelijk

Overdekte scootmobielen zijn meestal elektrisch, wat betekent dat ze geen schadelijke uitstoot produceren. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze voor uw vervoersbehoeften.

De MOVE Vigorous 1500 InnerCity II Overdekte Scootmobiel

Een van de meest opvallende modellen onder de overdekte scootmobielen is de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II. Deze scootmobiel is compact, waardoor hij ideaal is voor gebruik in de stad, maar is ook krachtig genoeg om langere afstanden af te leggen.

Belangrijkste Eigenschappen

Deze scootmobiel is een van de meest luxueuze elektrische scootmobielen op de markt. Hij is uitgerust met een overvloed aan hoogwaardige functies, waaronder elektrische ramen, een achteruitrijcamera, een ventilatiesysteem met verwarming, luxe zittingen, vloerbekleding, Armaflex geluidsisolatie en LED-verlichting.

Snelheid en Prestaties

U kunt de InnerCity II kopen in twee versies, namelijk 25km/u en 45km/u. Als u in het bezit bent van een scooterrijbewijs of autorijbewijs, dan kunt u de 45km InnerCity II kopen. Heeft u geen rijbewijs, dan kunt u de 25km InnerCity II kopen. Beide versies zijn uitgerust met een krachtige en stille 1500W motor, waardoor ze snel en efficiënt kunnen rijden.

Comfort en Luxe

De InnerCity II scootmobiel is uitgerust met een reeks luxe functies die uw rit zo aangenaam mogelijk maken. Zo is er een goede muziekinstallatie aanwezig, welke voorzien is van een USB-aansluiting en radiofunctie. Hierdoor kunt u tijdens uw rit genieten van uw eigen favoriete muziek. Daarnaast is er een achteruitrijcamera, waardoor u moeiteloos en veilig kunt parkeren.

Overdekte Scooters en Bromfietsen

Wanneer u denkt aan een overdekte scooter of overdekte bromfiets, wordt de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II het nieuwe referentiepunt. Vergeet het idee dat een scooter enkel een zomers vervoersmiddel is. De overdekte elektrische scooter biedt u het hele jaar door mobiliteit, comfort en gemak.

Met de InnerCity II geniet u van het ultieme comfort van een overdekte scooter voor twee personen. Of u nu een passagier meeneemt of extra bagage moet vervoeren, de ruimte is er. Maar het blijft niet alleen bij comfort; deze overdekte bromfiets is bovendien elektrisch, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Een driewiel scooter overdekt model zorgt voor extra stabiliteit, zonder in te leveren op de wendbaarheid.

Waarom kiezen voor een overdekte driewieler scooter?

Een overdekte driewieler scooter zoals de InnerCity II is de oplossing voor wie in alle seizoenen wil rijden, ongeacht het weer. Of u nu op zoek bent naar een overdekte scooter voor twee personen, een overdekte elektrische scooter, of zelfs een driewiel scooter overdekt model, de InnerCity II voldoet aan al uw behoeften.

Veruit de meest luxe driewiel scootmobiel uitvoering

De InnerCity II, deze elektrische driewiel scootmobiel dus, is veruit de meest luxe uitvoering. De MOVE InnerCity II heeft namelijk een hoop extra’s ten opzichte van het voorgaande model. Hier zijn enkele van de belangrijkste punten:

 • Een semi-automatische snelheidsregeling met drie standen
 • Luxe hemelbekleding
 • Een derde handrem naast de stoel, vergelijkbaar met die van een auto
 • Een stille en sterke 1500 Watt motor (onderhoudsvrij)
 • Een computer gestuurde controller (rijdt lekkerder en beter te doseren)
 • Een sterkere achteras zonder versnellingsbak (geen onderhoud nodig)
 • Een audiosysteem met Bluetooth en USB
 • Elektrische ramen in plaats van een handmatig draaimechanisme
 • Een ruitenwisser met sproei-installatie
 • Een hoofdschakelaar op het stuur

Maar er zijn nog meer luxe opties standaard aanwezig op dit model! Zo is hij ook uitgerust met een achteruitrijcamera, ventilatiesysteem met verwarming, elektrische ramen, luxe zittingen, vloerbekleding, Armaflex geluidsdemping, en LED-verlichting!

Warm en droog zitten in een gesloten scootmobiel

De MOVE Vigorous 1500 InnerCity 2 is een scootmobiel in de uitvoering ‘gesloten voertuig’ waarin u warm en droog kunt zitten, en u kunt hem besturen met of zonder rijbewijs.

Er is een ventilatiesysteem aanwezig voor frisse lucht, en een kachel van 800 Watt. Koud hoeft u het dus zeker niet te hebben in deze fantastische driewiel scootmobiel. Met een druk op de knop kunt u een raampje openzetten. De ramen op de InnerCity 2 zijn namelijk elektrisch! U hoeft dus niet aan een raamslinger te draaien zoals bij andere modellen. Verder is de stoel goed verstelbaar en is er ook ruimte voor de wat langere bestuurders. Mensen met een lengte van bijvoorbeeld 1.90 meter kunnen ook prima zitten.

Genieten van muziek terwijl je rijdt

In de elektrische MOVE driewiel scootmobiel scooter zit u niet alleen heerlijk droog en warm, maar kunt u tijdens uw rit ook genieten van uw eigen favoriete muziek! Er is namelijk een goede muziekinstallatie aanwezig welke voorzien is van een USB-aansluiting en radiofunctie.

Inparkeren met de driewieler zonder enige moeite

Met de MOVE scootmobiel kunt u zowel vooruit als achteruit rijden. Er is geen versnellingsbak en u hoeft ook niet te schakelen. Alles gaat automatisch. Het is slechts een kwestie van gas geven. Op het dashboard zit een schakelaar waarmee u de rijrichting bepaalt. Zo kunt u vooruit of achteruit rijden.

Wanneer de driewiel scootmobiel in zijn achteruit gezet wordt, dan ziet u op een beeldscherm wat er achter u gebeurt. Zo kunt u moeiteloos en veilig inparkeren zonder personen, voertuigen, of obstakels te raken. Omdat de Vigorous 1500 InnerCity II zeer compact is, kunt u hem op de kleinste parkeerplekjes kwijt!

Dankzij de computergestuurde controller heeft u een zeer goede controle over de gashendel op het stuur waardoor u ook een heel klein beetje gas kunt geven en heel zachtjes vooruit of achteruit gaat.

Ruitenwissers met sproei-installatie

De Vigorous 1500 InnerCity II is uitgerust met ruitenwissers en een sproei-installatie. Hierdoor blijft het zicht door de voorruit altijd optimaal, dus ook bij regen. Last van beslagen ramen heeft u in principe niet, want het ventilatiesysteem verhelpt dit binnen enkele seconden.

Sterke en stille elektromotor

De elektrische driewiel scootmobiel van MOVE is uitgerust met een sterke en stille 1500W motor. Deze motor is onderhoudsvrij omdat hij borstelloos is. En wat het accupakket betreft zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor lood-accupakket, een lithium-accupakket, of een lood+lithium accupakket voor een nog groter bereik.

Keuze uit 3 accu opties

U kunt de Vigorous 1500 InnerCity II kopen met 3 verschillende accupakketten. Hierbij kunt u kiezen uit de standaard loodaccu’s, een lithium-accupakket, of een combinatie van lood en lithium.

Met het standaard lood-accupakket haalt u op een snelheid van 45km/u 50 kilometer qua afstand. Met lithium haalt u 90 km en met de combinatie lood + lithium haalt u 130 km.

Koopt u de 25km/u uitvoering dan haalt u +/- 20% meer kilometers op een accupakket. Dit heeft ermee te maken dat een hogere snelheid meer energie verbruikt dan een lagere snelheid.

Loodaccu’s zijn het goedkoopst, en bieden de minste voordelen. Loodaccu’s hebben een levensverwachting van 2 jaar. Tussendoor bijladen wordt niet aanbevolen, en de accu’s hebben een wat hoger gewicht. Het loodaccupakket geeft u een rijbereik van 50km.

Lithium-accu’s hebben meer voordelen. Zo hebben ze doorgaans een levensverwachting van 5 tot 8 jaar en kunt u ze prima tussendoor even wat bijladen. Ze zijn licht van gewicht, en bovendien sneller op te laden (van 0 naar 100%). Het lithium-accupakket geeft u een rijbereik van 90km.

De 3de optie is dat u zowel Lithium als Lood accu’s krijgt en daarmee het rijbereik nog verder vergroot. Op het dashboard wordt een extra schakelaar gemonteerd waarbij u tussen het eerste of het tweede accupakket kunt switchen. Met deze combi kunt u nog langer met uw loodaccupakket doen qua levensduur, en haalt u tegelijkertijd het grootste bereik. Zeker voor wanneer u de scootmobiel voor woon-werkverkeer in wilt gaan zetten is dat ideaal.

Plezier voor 2 personen

De bestuurder kan plaatsnemen achter het stuur in een eigen luxe stoel. De passagier kan plaatsnemen op de achterbank. Door het slimme ontwerp kan ook de passagier van de omgeving genieten, want de InnerCity II is rondom voorzien van ruiten. We moeten echter wel eerlijk zijn dat de ruimte achterin erg krap is voor een volwassen persoon. Theoretisch is het in ieder geval mogelijk. Mocht u geen persoon willen vervoeren, dan kunt u de ruimte benutten als bagageruimte. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een paar boodschappentassen kwijt en zodoende even een tussenstop maken bij de supermarkt.

Veel veiligheid dankzij de remschijven

De elektrische driewieler is uitgerust met remschijven. Ieder wiel is uitgerust met een schijfrem, en daardoor beschikt u over veel remkracht. Moeiteloos brengt u de scootmobiel dus tot stilstand, zonder dat het remmen veel krachtinspanning kost.

Goedkoop rijden op elektriciteit

Elektrisch rijden is bijzonder goedkoop. Een oplaadbeurt kost u ongeveer 50 cent. Het opladen zelf duurt ongeveer 6 uur, afhankelijk van het accupakket. Lithium kan bijvoorbeeld sneller worden opgeladen! De meeste mensen laden daarom hun elektrische scootmobiel ‘s-avonds op zodat hij de volgende dag weer volop gebruikt kan worden.

De oplaadaansluiting zit op een goed bereikbare plek, namelijk aan de achterkant van het mindervalide voertuig. De oplaadaansluiting zit achter het klepje verborgen, in het midden van de achterkant. Hierin kunt u de meegeleverde kabel steken welke rechtstreeks in een normaal stopcontact gestoken kan worden.

Een Overdekte Scootmobiel Kopen

Bij ons kunt u de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II zowel kopen in verschillende trendy kleuren, en hem tevens thuis rijklaar laten afleveren. Wij bezorgen namelijk door heel Nederland (vaste land) voor een vast laag bedrag.

Betalen kunt u bij ons op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor in 1x betalen met IDeal, waarbij u wel even uw limiet mogelijk moet verhogen…, een aanbetaling en de rest bij aflevering, betalen per bankoverschrijving, en u kunt ook de scootmobiel leasen (kopen op afbetaling).

De gesloten scootmobiel leasen (op afbetaling)

De MOVE Innercity II scootmobiel leasen is voor veel mensen een zeer interessante optie. Met leasen betaalt u hem in maandelijkse termijnen. Leasen is kopen op afbetaling, en dat kan vanaf bijvoorbeeld in minimaal 12 termijnen/maanden, of maximaal 72 termijnen/maanden.

Bij het leasen is geen verzekering of onderhoud inbegrepen. Het onderhoud kunt u er wel apart bij kiezen wat invloed heeft op het maandbedrag. Wil u weten wat een gesloten scootmobiel leasen u per maand kost, dan kunt u het lease tabel eens bekijken.

Geen omkijken meer naar het onderhoud met een pakket

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen van uw scootmobiel auto, en tevens de garantie, zijn onderhoudsbeurten noodzakelijk. Bij elektrische voertuigen (ook elektrische scootmobielen en andere gehandicapten voertuigen) geldt het volgende onderhoudsschema:

 • 1e onderhoudsbeurt – tussen de eerste 1000-1500 kilometer
 • iedere volgende beurt om de (maximaal) 4000 kilometer of 1x per jaar

U kunt iedere keer per beurt afrekenen, maar ook een pakket nemen welke het onderhoud nog een stuk goedkoper maakt. Niet alleen de onderdelen zitten bij een pakket inbegrepen, maar u pakt nog meer voordeel. Zo zijn de transportkosten bijvoorbeeld ook veel voordeliger wanneer u voor het onderhoudspakket kiest waarbij de haal- en brengservice is inbegrepen.

Is een scootmobiel verzekering duur?

Bij scootmobielen zijn de verzekeringskosten heel laag en dan biedt extra uitkomst. Jonge bestuurders zouden soms meer kwijt zijn aan een autoverzekering dan aan de lease van deze elektrische driewiel scootmobiel.

Maak een proefrit en ervaar een overdekte scootmobiel in onze showroom

Als u overweegt om een overdekte scootmobiel aan te schaffen, nodigen we u uit om een proefrit te maken in onze showroom. Hier kunt u verschillende modellen uitproberen en de verschillende functies en opties ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de scootmobiel die het beste bij uw behoeften en wensen past.

Een proefrit is de beste manier om te voelen hoe de scootmobiel rijdt en om te zien of het model waarin u geïnteresseerd bent aan uw verwachtingen voldoet. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II

Zoals u kunt zien, biedt een overdekte scootmobiel een breed scala aan voordelen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en praktisch vervoermiddel. Met hun bescherming tegen de elementen, veelzijdigheid, luxe en milieuvriendelijkheid, zijn overdekte scootmobielen echt een klasse apart. Of u nu de MOVE Vigorous 1500 InnerCity II wilt kopen, of een andere overdekte scootmobiel wilt overwegen, wij hopen dat deze gids u helpt bij het maken van uw beslissing.

Specificaties: MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scooter voor twee personen

CategorieDetails
ModelnaamVigorous 1500
MerknaamTol
CategorieL2e
Uiterlijk & Comfort
Aantal deuren2 (gemakkelijke toegang)
Aantal zitplaatsen2 (één voor, één achter)
Afmetingen226 × 110 × 155 cm (LxBxH)
Prestaties & Techniek
BandenVooras – 130/60-13, Achteras – 135/70 R12
Wielbasis1700 mm
Gewicht (rijklaar)320 kg
Netto max. vermogen1,5 kW
VersnellingAutomaat met hellingversnelling
Giering verhoudingen1:10.27
Max. snelheid45 km/h
Actieradius80 – 110 km
Comfort & Veiligheid
Geluidsniveau97 / 24 dB
EG-typegoedkeuringe9 * 168/2013 * 11155 * 00 (11/02/2017)
VoorzieningenUSB, snelverwarming, koude lucht aanjager, etc.
Energie
Accu’s6 accu’s van 72 volt en 60 ampère
Speciale Opties
Thermo RoofVoor betere temperatuurregeling
Remote ControlVoor gemakkelijke toegang
AlarmVoor verhoogde veiligheid
GPSVoor tracking en verzekering
WinterhoesBescherming tijdens koude maanden
Levertijd8 tot 16 weken

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel” te beoordelen


Rekenvoorbeeld Lease

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal" bedrag kan worden verlaagd door de lening versneld af te lossen. Daarmee bespaart u geld.
Totale kredietbedragJaarlijks kosten-percentageDebet rentevoet(vast)Termijn bedrag per maandDuur krediet overeenkomstTotaal te betalen bedrag
€6.299,9512%12%€559,7412€6.716,92
€6.299,9512%12%€384,1818€6.915,31
€6.299,9512%12%€296,5624€7.117,45
€6.299,9512%12%€209,2536€7.532,95
€6.299,9512%12%€165,9048€7.963,29
€6.299,9512%12%€140,1460€8.408,33