Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Bezorgen

BEVESTIGING NA BESTELLEN

Na het afronden van je bestelling sturen we je een bericht met de verwachte bezorgdatum en -tijd voor je scootmobiel. Als je een andere bezorgmoment wenst, kun je dit aan ons laten weten door te reageren op de orderbevestigingsmail. Vermeld in je reactie jouw voorkeursmomenten.

Je kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via onze klantenservice.

NIET THUIS BIJ AFLEVERING

Bij de aankoop van een scootmobiel leveren we niet bij de buren, tenzij je hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Als je onverwacht niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, dan nemen we contact op om een nieuwe bezorgafspraak te plannen. Eventuele extra bezorgkosten die hieruit voortkomen zijn voor jouw rekening.

Bij bestelling van accessoires of onderdelen voor de scootmobiel maken we gebruik van onze eigen transportservice die aan huis levert.

GESCHATTE LEVERTIJD

De geschatte levertijd van je scootmobiel of bijbehorende onderdelen vind je op de productpagina van het betreffende item.

KLAAR VOOR GEBRUIK

Je scootmobiel wordt volledig gebruiksklaar bij je afgeleverd. Heb je extra accessoires besteld? Dan monteren we die ook voor je. Wil je meer informatie over hoe we de scootmobiel voor je voorbereiden? Raadpleeg dan de desbetreffende informatiepagina.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00