Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Scootmobiel Eindhoven

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Eindhoven? De stad heeft een rijk aanbod aan scootmobielen, met Scootmobiel Eindhoven als één van de grootste leveranciers in Nederland. In dit artikel leest u alles over de verschillende opties om een scootmobiel aan te schaffen en hoe de gemeente Eindhoven u daarbij kan helpen. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden voor uw mobiliteit in Eindhoven.

Verschillende opties voor het kopen van een scootmobiel in Eindhoven

Een moderne showroom toont verschillende mobiliteitscooters met diverse aankoopopties.

In Eindhoven bieden we diverse opties om een scootmobiel aan te schaffen, zoals de mogelijkheid om te kopen met WMO / PGB subsidie, financiering, leasen, betalen in termijnen of via IN3.

WMO / PGB subsidie

De WMO/PGB subsidie is heel goed voor jou. Het helpt je een scootmobiel te kopen. Deze subsidie vraag je aan bij de gemeente van Eindhoven. Het is voor mensen die niet goed meer kunnen lopen.

Met deze subsidie zijn scootmobiels niet zo duur. Dus, als je niet veel geld hebt, helpt de WMO/PGB subsidie jou. Het maakt het makkelijker om een scootmobiel te hebben.

Financiering

Betalen voor een scootmobiel is makkelijk in Eindhoven. Je hebt keus uit meerdere manieren om te betalen. Eén manier is via financiering. Dit betekent dat je het geld leent om je scootmobiel te kopen.

Je kunt de kosten voor je scootmobiel, zoals de prijs van extra’s en speciale opties, in 12 tot 72 maanden betalen. Betaal elke maand een klein bedrag. Zo wordt het kopen van een scootmobiel betaalbaar voor iedereen.

Er zijn ook andere manieren om te betalen, zoals IN3 of leasen. Kies de manier die het beste bij jou past.

Leasen

Leasen is net als het huren van een auto, maar dan voor een scootmobiel. Er zijn veel plekken in Eindhoven waar je dit kunt doen. Je kunt het totaalbedrag, met alles erop en eraan, in 12 tot 72 maanden betalen.

Dat is fijn als je niet alles in een keer wilt betalen. Ook kan leasen vergoed worden via WMO of PGB. Dat is handig als je niet genoeg geld hebt. Leasen is ook goed als je niet zeker weet of je een scootmobiel wilt kopen.

Er zijn veel bedrijven die scootmobielen leasen. Je kunt bij hen terecht voor hulp en advies. Het leasen van een scootmobiel is dus makkelijk en handig in Eindhoven!

Betalen in termijnen of via IN3

Je kunt een scootmobiel kopen en betalen in stukjes. Dit noemt men “betalen in termijnen“. IN3 is een bedrijf dat deze dienst aanbiedt. Ze laten je in drie keer betalen. Eerst betaal je een deel.

Binnen 30 dagen betaal je het tweede deel. Na 60 dagen betaal je het laatste deel. Dit doe je allemaal aan IN3. Het goede nieuws is dat er geen rente is op het bedrag. Zo kun je een scootmobiel kopen zonder alles in één keer te betalen.

Ook als je extra opties wilt, kan dat met IN3. Je kunt dus je scootmobiel in Eindhoven precies zo maken als jij wilt!

Soorten scootmobiele

Een kleurrijke display van verschillende scootmobielen op een levendige achtergrond.

Ontdek de diverse soorten scootmobielen beschikbaar in Eindhoven, met opties variërend van 3-wiel tot 4-wiel modellen en zelfs snelle scootmobielen die tot 25 km/h kunnen gaan. Lees verder voor meer details!

3-wiel en 4-wiel scootmobielen

Je hebt twee soorten scootmobielen: 3-wiel en 4-wiel. Een 3-wiel scootmobiel draait makkelijk. Het kan makkelijk door nauwe ruimtes rijden. Met een 3-wiel scootmobiel kun je tot 25 km/u rijden.

Dit maakt ze snel. Maar let op, je hebt minder ruimte voor je benen bij een 4-wiel scootmobiel. Dus voor lange ritten zijn ze minder fijn.

Een 4-wiel scootmobiel rijdt heel stabiel. Dat maakt dit soort goed voor lange ritten of op oneffen paden. Maar het draait minder makkelijk dan een 3-wiel scootmobiel. Hier moet je rekening mee houden bij je keuze.

Snelle scootmobielen (25 km/h)

Scootmobielen met hoge snelheid bestaan ook. Met een snelle scootmobiel rij je 25 km per uur. Dat is sneller dan vele andere scootmobielen. Pride, On Four en 2Fast zijn merken van snelle scootmobielen.

Deze scootmobielen hebben een groter bereik. Scootermax.nl heeft een breed aanbod van deze scootmobielen.

Aanvragen van een scootmobiel via de gemeente

Een lege scootmobiel geparkeerd voor een gemeentegebouw, omringd door groene bomen.

Bij Scootmobiel Eindhoven is het mogelijk om een scootmobiel via de gemeente aan te vragen. Ontdek meer over de procedures, de vereiste documentatie en de voordelen van een thuisdemonstratie.

Lees verder voor meer informatie.

Informatie over WMO en PGB

WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Met WMO helpt de gemeente je om thuis te blijven wonen en mee te doen in de samenleving. PGB betekent Persoonsgebonden Budget. Dit is geld dat je van de overheid krijgt om zelf hulp of zorg in te kopen.

Als je een scootmobiel nodig hebt, kun je WMO of PGB gebruiken. De gemeente Eindhoven kijkt naar wat je nodig hebt. Je kunt zelf kiezen hoe je de hulp wilt: in natura of via een PGB.

‘In natura’ betekent dat de gemeente alles regelt. Met een PGB regel je alles zelf. Beide manieren hebben voor- en nadelen. Het is goed om hierover na te denken voordat je een keuze maakt.

Aanvragen via de gemeente

Je kunt een scootmobiel krijgen van de gemeente Eindhoven. Dit kan via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of het Persoonsgebonden Budget (PGB). De gemeente kijkt naar je aanvraag.

Zij beslist of je een scootmobiel krijgt.

Het WMO-loket van de gemeente helpt met de aanvraag voor een scootmobielvergoeding. De meeste gemeenten hebben een WMO-loket. Hier kun je hulp en voorzieningen aanvragen. Voor een WMO-subsidie voor een scootmobiel ga je naar het WMO-loket van de gemeente.

Thuisdemonstratie

Bij de scootmobiel aanvraag, komt een thuisdemonstratie goed van pas. Aan huis komen we laten zien hoe de scootmobiel werkt. Je leert hoe je de scootmobiel moet rijden. Je voelt dan of de scootmobiel bij je past.

Dit is heel fijn voor mensen die in Eindhoven wonen en niet naar de winkel kunnen komen. De gemeente kijkt ook of je echt een scootmobiel nodig hebt. Zo maak je de beste keus voor jouw scootmobiel in Eindhoven!

Extra services

Een gelukkig senior stel rijdt op een scooter in prachtige natuur.

Bij Scootmobiel Eindhoven bieden we niet alleen een breed scala aan kwaliteitsscootmobielen, maar ook extra services zoals vaste scootmobielen voor extra stabiliteit, en ANWB Pechhulp voor het geval u onderweg problemen ondervindt.

Vaste scootmobielen

Vaste scootmobielen zijn een goede keuze voor veel mensen. Ze komen van Scootmobiel Eindhoven. U kunt ze aanpassen aan wat u wilt of nodig heeft. Een krachtige accu of een houder voor uw wandelstok zijn maar twee van de dingen die u kunt toevoegen.

Deze mobielen zorgen ervoor dat rijden leuk is en zonder zorg. U kunt ze zien en uitproberen in de showrooms in Eindhoven en Nijmegen. Fast en Furious heeft ook vaste scootmobielen in Eindhoven, Geldrop en Nuenen.

Ze hebben daar een groot aanbod dat betaalbaar is.

ANWB Pechhulp

ANWB Pechhulp helpt je als je pech hebt met je scootmobiel. Ze werken dag en nacht, het hele jaar door. Je kan altijd op ze rekenen. Kan de hulp niet ter plaatse komen? Dan brengen ze jou en je scootmobiel naar huis of naar een plek waar ze het kunnen maken.

Met ANWB Pechhulp, ben je snel weer op weg.

Deze service is er voor scootmobielen in Nederland en België. Of je nu thuis bent, in de stad of ergens anders, ze komen om te helpen. Je krijgt de beste pechhulp met de Wegenwacht Scootmobiel Service.

Het gaat erom dat je veilig bent en blijft rijden.

Gratis offertes

Een oudere persoon glimlacht terwijl hij advies krijgt over een gratis scootmobiel.

Wij van Scootmobiel Eindhoven bieden u de mogelijkheid tot gratis offertes, zodat u geheel vrijblijvend een gedetailleerd beeld krijgt van de mogelijke kosten voor uw PGB- of WMO-subsidie scootmobiel.

PGB-offerte

Je kunt een PGB-offerte voor een scootmobiel aanvragen bij de gemeente. Dit betekent dat je geld krijgt om zelf je scootmobiel te kopen. Dit is handig omdat je zo zelf kunt kiezen welke scootmobiel je wilt.

Je maakt dan een afspraak met de verkoper over de prijs en de kwaliteit van de scootmobiel. Een PGB maakt het kopen van een scootmobiel veel makkelijker voor mensen die zorg nodig hebben.

WMO-offerte

De WMO-offerte is een belangrijke stap om een scootmobiel te krijgen. Mensen met deze offerte kunnen een scootmobiel krijgen in Eindhoven. De regels van WMO-offerte staan in de wet.

Het college van burgemeester en wethouders zorgt voor deze regels. Zij kijken naar jouw behoeften en ook naar de leeftijd van je kinderen als je die hebt. De gemeente Westland helpt ook met deze offertes.

Met deze hulp kun je makkelijk een scootmobiel krijgen.

Over Scootmobiel Eindhoven

Een ouder stel geniet van een schilderachtig pad temidden van de natuur.

Bij Scootmobiel Eindhoven vindt u een uniek winkelconcept waar topmerken zoals For Motion on Four, Nipponia 2fast en Nipponia pride beschikbaar zijn, met de mogelijkheid tot thuisdemonstratie voor uw gemak.

Uniek winkelconcept

Over Scootmobiel Eindhoven doet dingen op een nieuwe manier. Zij hebben iets unieks. Hun winkel is niet zoals andere winkels. Het is een plek waar klanten veel leren over scootmobielen.

Deze winkel helpt mensen bij het kiezen van een scootmobiel. Dit doen ze door goed te luisteren naar wat de klant nodig heeft. Ze hebben ook veel verschillende scootmobielen. Ze bieden zelfs het merk Quingo aan, dat vijf wielen heeft voor extra stevigheid.

Dit unieke winkelconcept maakt Over Scootmobiel Eindhoven echt bijzonder. Het is de plek in Eindhoven om een scootmobiel te kopen!

Topmerken verkrijgbaar

Bij Scootmobiel Eindhoven vind je allerlei soorten topmerken. We hebben de beste namen in de scootmobiel industrie. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige of luxe scootmobiel, wij hebben het! Je kunt een testrit maken om te beslissen welk merk je het beste bevalt.

Er is keuze uit goedkope en dure merken, passend bij elk budget. Ons team in Eindhoven en Nijmegen staat klaar om je te helpen met het vinden van het perfecte merk voor jou!

Een ouderenpaar rijdt op een scootmobiel langs een schilderachtig pad in Eindhoven.

Mogelijkheid tot thuisdemonstratie

Bij Scootmobiel Eindhoven, we maken het je makkelijk. Je krijgt de kans om een scootmobiel thuis uit te proberen. Wij komen naar je huis voor een thuisdemonstratie. Het is handig en je voelt je op je gemak.

Je kunt alle vragen stellen die je hebt. We laten je zien hoe de scootmobiel werkt. We blijven bij jou tot jij je fijn voelt met de scootmobiel. Scootmobiel Eindhoven zorgt ervoor dat jij de beste keuze maakt.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een 3 wiel scootmobiel en een 4 wiel scootmobiel?

Een 3 wiel scootmobiel en een 4 wiel scootmobiel zijn types van scootmobiels. Ze kunnen tot 25km/h gaan.

2. Hoe kan ik betalen voor mijn scootmobiel in Eindhoven?

U kunt betalen in 3 termijnen via IN3 of aanvragen bij uw gemeente. U kunt ook een gratis PGB-offerte of gratis WMO-offerte krijgen.

3. Is er een winkel voor scootmobiels in Eindhoven?

Ja, er is een Scootmobiel winkel in Eindhoven waar u de ‘For Motion Forty-5’ en andere modellen kunt bekijken.

4. Is er een onderhoudscontract voor mijn scootmobiel?

Ja, meestal biedt de scootmobiel winkel een onderhoudscontract voor uw scootmobiel. Het helpt om uw scootmobiel in goede staat te houden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00