Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

Waarom Je Volgende Scootmobiel van For Motion Moet Zijn!

In de dynamische wereld van scootmobielen is For Motion een frisse wind die belooft om uw mobiliteitservaring naar een hoger niveau te tillen. Als jong en ambitieus bedrijf, is For Motion niet alleen gericht op de import en distributie van scootmobielen, maar legt het de lat hoger met geavanceerde, op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen van elke klant.

De scootmobiel expert Henk-Jan verkent waarom een For Motion scootmobiel uw volgende keuze moet zijn.

Technologische Superioriteit en Maatwerk

For Motion heeft zich gevestigd als pionier in de sector door de inzet van krachtige lithium-accu’s en het aanbieden van scootmobielen die een indrukwekkend bereik van meer dan 300 km kunnen halen. Met snelheden tot 45 km/u, biedt For Motion niet alleen snelheid en efficiency, maar ook comfort en veiligheid.

Unieke Aanpassingsmogelijkheden

 • Op Maat Gemaakte Wensen: Bij For Motion bent u niet beperkt tot standaardopties. Wilt u een trekhaakconstructie, een drager voor uw rollator of een specifiek soort accu? For Motion luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een haalbare, praktische oplossing.
 • Flexibele Accu Opties: Van de standaard gel-accupakketten tot aanpasbare lithium-accu’s, For Motion biedt een breed scala aan energieoplossingen. Met opties zoals een uitneembare accu of extra laders verzekert For Motion dat uw scootmobiel altijd klaar is voor gebruik, waar u ook bent.
 • Maximaal Bereik: Met de mogelijkheid om tot vijf lithium-accupakketten te installeren, verzekert For Motion een maximaal bereik van 300 km, waarmee u zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen.

Superieure Prestaties en Comfort

 • Krachtige Motoren: Met motoropties variërend van 650W tot 2000W, biedt For Motion scootmobielen die niet alleen krachtig zijn, maar ook betrouwbaar in elk type omgeving.
 • Gebruiksgemak: For Motion scootmobielen zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Dit betekent makkelijke bediening, comfortabele stoelen en intuïtieve besturingselementen die bijdragen aan een aangename rijervaring.

Financiële Flexibiliteit en Betaalbaarheid

For Motion begrijpt dat financiële overwegingen een belangrijke rol spelen bij de aanschaf van een scootmobiel. Daarom bieden ze concurrerende prijzen en flexibele betalingsopties, zoals:

 • Betaalbare Accessoires: Van een tweede gelaccupakket tot aan een uitgebreide reeks laders voor lithium-accu’s, For Motion zorgt ervoor dat u toegang heeft tot hoogwaardige accessoires tegen betaalbare prijzen.
 • Gepersonaliseerde Pakketten: Naast standaardmodellen biedt For Motion de mogelijkheid om uw scootmobiel volledig aan te passen aan uw persoonlijke behoeften, zonder dat dit een aanzienlijke impact heeft op de prijs.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Bij For Motion staat veiligheid voorop. De scootmobielen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties, waaronder:

 • Stabiele Constructie: Met een stevige en betrouwbare bouw garanderen For Motion scootmobielen een veilige rijervaring.
 • Moderne Veiligheidsfeatures: Van geavanceerde remmen tot reflecterende elementen, elk aspect van de For Motion scootmobiel is ontworpen met uw veiligheid in gedachten.

Landelijke Levering en Klantenservice

For Motion’s toewijding aan klanttevredenheid stopt niet bij de verkoop. Zij bieden:

 • Landelijke Levering: Waar u ook woont in Nederland, For Motion zorgt ervoor dat uw scootmobiel veilig en efficiënt bij u wordt afgeleverd.
 • Toegewijde Klantenservice: Met een focus op klanttevredenheid biedt For Motion uitstekende na-verkoopondersteuning en service.

Daarom een For motion scootmobiel kopen

For Motion is niet zomaar een leverancier van scootmobielen; het is een merk dat staat voor innovatie, aanpassingsvermogen, en klantgerichte oplossingen. Of u nu op zoek bent naar snelheid, comfort, veiligheid, of een combinatie van deze elementen, For Motion biedt een scootmobiel die aan al uw eisen voldoet. Kies voor For Motion voor een ongeëvenaarde rijervaring.

5/5 - (1 stemmen)
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00