Advies nodig? 085-4000172
   Di/Vrij van 10:00/18:00, Zat t/m 17:00

For Motion scootmobielen

For Motion scootmobielen staan bekend om hun hoge comfort, veiligheid, aanpassingsmogelijkheden, snelheid, en enorme rijbereik. For Motion is een merk dat kijkt waar de behoeften liggen van de gebruikers en past daar hun scootmobielen op aan. Hierdoor beschikken de modellen niet alleen over veel praktische eigenschappen, maar is het ook een trouwe kameraad waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

For Motion gaat mee met de tijd

Waar andere merken stil blijven staan, innoveert For Motion met haar scootmobielen. Een scootmobiel zorgt voor mobiliteit, maar het vergroot ook je wereld en mogelijkheden. Wanneer je een beperking hebt wil je juist met een scootmobiel alle vrijheid ervaren en niet meer afhankelijk zijn.

Door een groot rijbereik te creëren voelen mensen zich een stuk vrijer, en kunnen veel meer gaan ondernemen. Dit in combinatie met een hogere snelheid die de scootmobielen kunnen halen, worden lange afstanden afleggen veel makkelijker en sneller. Hierdoor nemen de mogelijkheden die je erbij krijgt enorm toe.

Zo kun je zelfstandig familieleden of vrienden gaan bezoeken die niet direct naast de deur wonen, maar ook weer op avontuur gaan en nieuwe winkels gaan ontdekken.

For Motion

Scootmobiel met grote actieradius

Wanneer je een scootmobiel met grote actieradius zoekt, dan kom je bijna altijd bij For Motion uit. Op het gebied van een groot rijbereik is For Motion namelijk marktleider. Waar andere merken stoppen bij 50- of heel soms 100 kilometer, legt dit merk de lat nog een stukje hoger, waarbij ze meerdere modellen op de markt hebben gebracht die een afstand van maar liefst 300 kilometer kunnen halen op een acculading. Hierdoor worden de mogelijkheden ongekend.

Scootmobiel met hoge snelheid

Een hoge topsnelheid heeft veel voordelen. Je bent sneller van A bij B, komt makkelijker mee met het verkeer wat een stukje veiligheid met zich meebrengt, en grote afstanden worden veel bereikbaarder.

For Motion maakt 3-wiel scootmobielen en 4-wiel scootmobielen. De drie wiel scootmobielen hebben een topsnelheid van 25 kilometer per uur. De vier wiel scootmobielen hebben een topsnelheid van 25 km/u, 32 km/u, of zelfs 45 km/u.

Ongeacht de snelheid is een rijbewijs of helm nooit verplicht bij een scootmobiel.

Ook vooruitstrevend op het gebied van veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid is het merk Form Motion vooruitstrevend. Zo worden er op nagenoeg alle modellen remschijven toegepast die hydraulisch bediend kunnen worden. Aan de verlichting wordt veel aandacht besteed om niet alleen zelf goed zicht te hebben maar ook beter gezien te worden door andere weggebruikers. En de voertuigen beschikken over een anti wheeliebar om te voorkomen dat de voorkant te ver omhoog kan komen.

Moderne motortechniek

Bij For Motion zijn alle elektromotoren 100% onderhoudsvrij. Door de innovatieve technologie bevatten de motoren geen slijtagegevoelige onderdelen meer en dat maakt ze extra betrouwbaar. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en dat gevoel ervaar je direct wanneer je opstapt op een van de scootmobielen.

Heel veel is aanpasbaar bij een For Motion scootmobiel

Wij kennen eigenlijk geen ander scootmobiel merk dat zo ver gaat in de aanpassingsmogelijkheden als For Motion. Zo zijn de scootmobielen van zichzelf al wat verder doorontwikkeld qua techniek waarbij gekeken is wat een mens nodig heeft of zich nog mobieler te voelen, en daar hebben ze ook iets mee gedaan. De producten zijn doorontwikkeld en doordacht.

Daarnaast is een For Motion scootmobiel in bijna alle gevallen aan te passen aan een beperking of handicap. Momenteel is er slechts een model dat zich hier minder voor leent en dat is de City Cruiser. Bij de overige modellen is echter zeer veel mogelijk.

Bij aanpassingen kun je denken aan een stoel die afgesteld kan worden op de lichaamslengte van de bestuurder. Er kan een gaspedaal of duimgas geïnstalleerd worden wanneer de bestuurder polsproblemen heeft of weinig kracht heeft in de handen. En om dezelfde reden kan er een rempedaal (voetrem) worden geïnstalleerd, want normaliter zijn er remgrepen aanwezig. Hierdoor kan nagenoeg iedereen op een For Motion scootmobiel rijden.

Bovendien zijn er nog verschillende andere praktische hulpmiddelen waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een stoel die kan draaien waardoor je eenvoudig vanaf de zijkant van de scootmobiel op kunt stappen maar ook weer af kunt stappen. Er is ook een regelbare stoelverwarming mogelijk met een therapeutische functie. Warmte helpt namelijk bij de pijnverlichting in geval van pijnlijke spieren en gewrichten. Dit is ideaal voor mensen met reumatische aandoeningen, fibromyalgie, en diverse spierziekten en gewrichtsproblemen.

En natuurlijk zijn er een heleboel accessoires te kiezen waaronder een mandje, stokhouder, windscherm, overkapping om overdekt te zitten, en nog een heleboel meer.

De snelheidsregeling is zeer nauwkeurig wat samen rijden makkelijk maakt

Een van de voordelen van For Motion scootmobielen is dat ze gebruik maken van een intelligente controller waardoor de snelheid zeer goed regelbaar en te doseren is. Hierdoor kun je eenvoudig je snelheid aanpassen en dezelfde snelheid aannemen van de voetganger waar je naast wilt blijven rijden, of bijvoorbeeld een ebike. Kan je partner nog lopen of fietsen, dan kun je er samen op uittrekken. Dit is echt een groot verschil met andere merken.

For Motion scootmobiel kopen

For Motion modellen met hun eigen kenmerken

For Motion heeft verschillende modellen op de markt om zodoende zoveel mogelijk mensen en gebruikersgroepen van waarde te kunnen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld 3-wiel scootmobielen en 4-wiel scootmobielen van het merk. Hieronder vertellen we even kort over de laatste nieuwe modellen.

On Four

De On Four van For Motion is een van de meest populaire scootmobielen van dit moment. De On Four is namelijk een 4-wiel scootmobiel met verrassend goede rijeigenschappen en een scherpe prijs. Hij is uiterst stabiel, heeft een zeer goede en comfortabele vering, en kan naast grote afstanden ook een hoge snelheid behalen.

Met het grootste accupakket kun je tot 300 kilometer rijden. Een enorm bereik dus. Daarnaast kun je de On Four kopen in een 25- en een 32 kilometer per uur uitvoering.

De On Four is voor iedereen geschikt omdat de stoel kosteloos bij de importeur afgesteld kan worden op de lengte van de bestuurder. Hiernaast behoudt de stoel natuurlijk zijn eigen stelmogelijkheid om naar voren en achteren te kunnen.

Ook op het vlak van aanpassingen en beperkingen is er van alles mogelijk bij deze vierwieler.

On For DUO

De On For DUO van For Motion is een volwaardige 2 persoons scootmobiel waarbij je achter elkaar zit, net als bij een tandem. De DUO is de verlengde versie van de normale On Four met dezelfde rijeigenschappen en bereik. Ook de DUO is in 2 snelheden verkrijgbaar (25 en 32). Met de DUO hoef je geen 2 scootmobielen te kopen want je kunt samen op pad.

City Cruiser

De City Cruiser van For Motion is de meest voordelige vierwiel scootmobiel die je maar kunt kopen. Dit is een echte prijsvechter en iedere euro waard. For Motion zet alleen hoogwaardige scootmobielen op de markt en heeft daardoor ook een zeer goede reputatie.

De City Cruiser is ideaal voor mensen met een kleiner budget en minder hoge eisen. Zo is dit model niet voorzien van een groter accupakket of aanpassingen. Echter wordt hij wel standaard met een uitneembare Lithium accu geleverd die goed is voor een rijbereik van 50 kilometer. Dat is een echte troef.

Fast One

De Fast One is een snelle en compacte driewiel scootmobiel met een kleine draaicirkel. Hij stuurt licht, is bijzonder wendbaar, en brengt je overal naartoe. Met zijn grote actieradius zorgt hij ervoor dat lange afstanden geen obstakel meer vormen, mede doordat hij een hoge snelheid van 25 kilometer per uur kan halen. Ook bij dit model zijn bijzonder veel aanpassingsmogelijkheden mogelijk.

Foty-5

De Forty-5 is de eerste vaste scootmobiel in Nederland die 45 kilometer per uur kan rijden. Dit hoogwaardige 4 wiel model is voorzien van een enorm krachtig remsysteem, gebaseerd op hydraulische rem techniek waarbij ieder wiel is uitgerust met een remschijf. Daarnaast kan de 1 persoons scootmobiel eenvoudig worden omgetoverd tot een 2 persoons scootmobiel. De mogelijkheden van dit gehandicaptenvoertuig zijn ongekend groot. Ook de Forty-5 kun je helemaal naar wens en smaak laten aanpassen.

Vergelijkingstabel For Motion scootmobielen

WielenMax actieradiusMax SnelheidAanpasbaar
For Motion On Four430025 of 32 km/u✔️
For Motion On Four DUO430025 of 32 km/u✔️
For Motion Fast One330025 km/u✔️
For Motion City Cruiser45025 of 32 km/u
For Motion Forty-5416045 km/u✔️

 

Proefrit aan huis, alleen bij For Motion mogelijk

Ben je nog niet overtuigd van een For Motion scootmobiel? Vraag dan een gratis proefrit aan huis aan. De importeur zal zelf persoonlijk bij je langskomen met een of meerdere modellen, afhankelijk van wat je precies zoekt. Zodoende kun je in je eigen omgeving een testrit maken en zelf ervaren hoe geweldig deze scootmobielen zijn.

Gratis proefrit aan huis aanvragen

Laat uw gegevens achter For-Motion belt u vaak binnen 2 werkdagen op om een afspraak te maken voor de gratis proefrit

"*" indicates required fields

*
*

For Motion scootmobiel kopen

Scootmobielcentrum is een officiële For Motion dealer en kan niet alleen alle modellen snel leveren, maar alle nodige aanpassingen verzorgen. Bij ons kun je een For Motion kopen en betalen op verschillende manieren. Zo kun je in 1x betalen met Bancontact (voor België) of iDEAL voor Nederland, maar ook kiezen voor betalen in 3 termijnen met IN3, of zelfs leasen en betalen in maandelijkse termijnen.

Een For Motion scootmobiel via de WMO aanvragen

Een scootmobiel aanvragen via de gemeente is zeker mogelijk. Er zijn al voor veel For Motion scootmobielen een PGB of WMO aangevraagd en goedgekeurd.

De gemeente zal altijd naar jouw persoonlijke situatie en leefomstandigheden kijken en aan de hand daarvan beslissen.

Om een aanvraag te kunnen doen, kies je eerst het For Motion model naar keuze, kiest de kleur, en kleed hem aan met de gewenste opties. Je kunt hem meteen ook laten aanpassen aan een beperking of handicap.

Wanneer je het invalidenvoertuig helemaal hebt samengesteld, dan klik je op de knop offerte die je onder de knop kopen vindt. Je vult je persoonlijke gegevens in voor de offerte, en je ontvangt hem direct in de mail. Vervolgens kun je de aanvraag doen bij de gemeente voor een For Motion scootmobiel. Zo eenvoudig is het.

5/5 - (3 stemmen)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00